Официална позиция на организаторите на анти гей-парада – “Национална съпротива”

в България
Вече една седмица тече масирана содомитска пропаганда, като това тяхно шествие е представяно, като безобидна “правозащитна” инициатива на дискриминирани от обществото индивиди. Ден и нощ се обяснява за мирните содомити и лошите националисти и хулигани, които се опитват да провалят това жизнено важно за Отечеството ни събитие. Ние всички знаем за лобито, което педерасите имат, както и за неограничения финансов ресурс, получен от чужди посолства и организации. Но със съжаление виждаме, че мнозина жалки майкопродавци стават глашатаи и защитници на това позорно шествие на разврата и човешката деградация. Ние от “Национална съпротива” задаваме няколко прости въпроса:
1. Каква е ползата за обществото, от подобни шествия?
2. От кога патологията стана нормалност, а нормалността патология?
3. Ако сборището на содомитите не се пази, както се пазят чужди държавни глави, колко време ще издържи на “народната любов” и търпимост?
4. След като не се приема добре от обществото, защо се провежда?
5. Защо данъкоплатеца плаща стотици хиляди лева за да охраняват нещо, което му го натрапват на сила и той не е съгласен с него?
6. Защо се допускат отявлени педофили и защитници на педофилията – като организаторите на содомитския парад, да менторстват на прокуратурата, дават ги по медиите и занимават българите с неща от които на нормалните хора само им се гади?
7. До кога в България всички права на дегенерати, цигани, “бежанци” и педераси ще бъдат налагани на сила, за сметка на обикновения българин, и до кога ние ще сме дискриминирани за сметка на ненужни паразити?
От “Национална съпротива” приканваме всеки българин да дойде и защити традициите, децата на България и правдата и да се противопостави на тези които носят със себе си разврат, педофилия и позор!
18.06.2016 год, 17:00 часа – Пилоните на НДК.
Връзка с нас:
Благовест Асенов – 0887201997
Николай Йовев – 0876148881
Официална позиция на организаторите на анти гей-парада - "Национална съпротива" by

Последни от България

Честито!

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“ Share the post "Честито!" FacebookGoogle+LinkedInTwitterVKontakte Честито! by The
Отиди Горе