Обвиниха Саркози, че е получил три куфара, препълнени с пари от Кадафи

в Свят

Във Франция се проведе първият ТВ дебат, в който участваха седем кандидати за поста президент на страната.
Сред участниците беше и ексдържавният глава Никола Саркози. Той, който малко след старта на дебата избухна ожесточено срещу журналистически въпрос. Въпросът засегна периода 2007 – 2012 година и касаеше следното: че лично бившия либийският ръководител Муамар Кадафи е финансирал президентската кампания на Саркози преди 9 години.
По-рано известният бизнесмен от френско-либийски произход Зияд Такиедин заяви, че по време на първата си президентска кампания Саркози е получил три куфара, препълнени с пари от Кадафи.


СаркозиМъжът с токчетата каза ясно защо България бе приета в ЕС: „Трябва да се създадат центрове за задържане на бежанци в Северна Африка или в страни като Сърбия и България“, забележете датата на изказването ! ! !


КадафиПроклятието на Кадафи се сбъдва: “Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от “Ал Кайда”. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте идиоти. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на “Ал Кайда” ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега. “


loading...
Обвиниха Саркози, че е получил три куфара, препълнени с пари от Кадафи by

Последни от Свят

Отиди Горе