О Б Р Ъ Щ Е Н И Е от Велизар Енчев към членовете и симпатизантите на АТАКА

в България

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

към членовете и симпатизантите на АТАКА

     Днес лидерът на АТАКА удари поредното дъно в своята политическа кариера и отврати почтените граждани от политиката. В студиото на Би Ти Ви Волен Сидеров се отрече от програмата на своята партия и от хилядите си членове и симпатизанти и ги положи в краката на Бойко Борисов.

      Забравяйки критиките си към сегашното порочно управление на ГЕРБ, ПФ и РБ, Сидеров заяви, че не може да е опозиция заради спорта, обяви се за разумни опозиционни отношения, призова партиите да не клатят лодката на управлението, да са разумни към властта, да не търсят кусури на премиера Борисов и да му се помага. 

      С това свое изявление, както и с признанието, че обединението му с ВМРО и НФСБ е окончателно, независимо от дълбоките им различия по фундаментални въпроси, като отношението към ЕС, НАТО, Русия, шистовия газ, Сидеров официално мина в лагера на управляващата коалиция.

     От днес АТАКА отново е патерицата на ГЕРБ, каквато беше през 2009 година, когато за първи път предаде своите избиратели. От днес Сидеров отново е златният пръст на властта, както се самопредложи през 2013 година на кабинета „Орешарски“. От този момент в Народното събрание се роди поредната коалиция на измамата, присвоила си името патриотична, която ще подкрепя управлението на ГЕРБ.

    „Българската пролет“ отхвърля политическото хамелеонство на Сидеров и призовава членовете и симпатизантите на АТАКА:

      Елате в нашите редици и на предстоящите президентски избори гласувайте за нашата кандидат-президентска двойка!

        Всеки глас, даден за двойката „Красимир Каракачанов – Явор Нотев“, е глас за политическите брокери, които ще изтъргуват вашия вот с ГЕРБ, както го изтъргуваха през 2009 и 2014 година.

      Отворете очите си и осъдете предизборната измама с името „Обединени патриоти“. Защото това обединение не е в името на принципи, а заради властта и милионите от държавната субсидия.

      Винаги съм го твърдял и отново ще го кажа:  Сидеров е тайното оръжие на Бойко Борисов. В решителни гласувания и моменти (за промените в конституцията и отказът му да подкрепи сезиране на Конституционния съд за заема от 16 млрд. лева)  АТАКА дава важните за властта гласове или групово напуска пленарната зала на НС и така подпомага ГЕРБ.

     Обединение на патриотичния вот ще има. Но това обединение трябва да е между истински патриоти и да е споено от общи ценности и идеи, а не да е прикритие на личните интереси на Сидеров, Симеонов и Каракачанов. Обединението трябва да е под чистото знаме на патриотизма, а не под порочния флаг на клиентелизма.

 

                                                Велизар Енчев

                                                            Независим народен представител

                                                            Председател на „Българската пролет“

 

19 септември 2016 г.

loading...
О Б Р Ъ Щ Е Н И Е от Велизар Енчев към членовете и симпатизантите на АТАКА by

Последни от България

Отиди Горе