The Bulgarian Times

Новата мода сред българските деца: Изнасилването

в България
Loading...

Какво става с подрастащото поколение на България?

В днешно време децата ни имат уникалното желание да пораснат бързо, дори и в сексуално отношение.  За съжаление те от малки се научават да говорят и да мислят за секс. Да, де, ама когато това нещо се превърне в насилствен акт, тогава вече става страшно. Ето доказателството:

Групово блудство е било извършено в социалното заведение от семеен тип в Пловдив. В него са участвали 5 момчета и момичета. Най-големите момчета са били на 13, имало и две момичета на 7 г. и 9 г. които са били свидетели на сексуалното посегателство.

Това съобщи зам.-председателят на общинската комисия с борба с обществените прояви на малолетни и пълнолетни Петко Василев. Той уточни, че ръцете на жертвата са били държани отзад и тя е била принуждавана да прави насила орална любов с момчетата от групата.

По думите на Петко Василев, тъй като извършителите са малолетни, една част от тях са получили предупреждения, а с други са проведени беседи в центъра за превенция на противообществени пряви на малолетни и непълнолетни. Инцидентът е станал през януари т. г.

В края на учебната година пък четирима 14-годишни са станали причина за подпалване на заведение за бързо хранене. Те струпали пред него свои учебници и тетрадки и им драснали клечката. Пламъците обаче се прехвърлили върху стиропор, намиращ се до оградата на обекта, който пламнал.

Идеята на учениците била, че запалвайки пособията си, се отървават от спомена си за 7 клас.

Какво да ви кажем? Ето, такива неща стават в нашата мила родина. Така расте бъдещото поколение на България. Така се възпитават децата в социалните домове. Но, за да бъдем максимално обективни, нека дадем още един пример затова до каква деградация са стигнали българските деца.

През 2013 година 17-годишен ученик от Професионална гимназия “Недьо Ранчев” в Стара Загора изнасилва 12-годишно момиче.

Грозният акт  бе станал на 17 юни на обяд, в района на Чадър могила. Момичето е отивало да търси свои приятели в парк “Бранителите на Стара Загора”.

Ученикът го издебнал, изнасилил го и взел мобилния му телефон. Признал се е за виновен. Той бе задържан от полицаите след гонитба с кучета в квартала, където живее.

Задържаният имаше две присъди, включително за кражба.

От тези два случая какъв извод можем да направим? Че психиката на младежите е сбъркана или просто го липсва онова домашното възпитание? Може би родителите често умишлено или не избягват да говорят за секс с децата. Не слагат някаква граница затова кое е морално и кое не в техните представи.

А, това неминуемо води до деградацция на детето.

Тийнейджърството е специфичен период от развитето на човек. Биологичните промени, които претърпява тялото, подтикват младежите да вършат неразумни неща. Затова ролята на родителя е изключително важна, а в първият случай, в който ви разказахме, главната функция се пада на възпитателите. Наистина се надяваме такива неща да не се случват вече, защото травмите са жестоки…

източник: no-comment.bg

Loading...

Последни от България

Отиди Горе