Нострадамус: През 2017 г. на света ще се появи дете, на коeто ще се покорят „кралете на света“

в Конспирации

Учени – експерти са дешифрирали предсказания  на астролога и философ Мишел Нострадамус.

Експертите твърдят: тази година на света ще се появи особено дете.

Отбелязва се, че то ще е  всевиждащо, като пораствайки ще придобива сила и могъщество. На него ще се покоряват “Кралете на света” – такова е предсказанието на Нострадамус.

Детето ще се роди в страна, където има “студени планини, а в близост до мястото на неговото раждане ще има планина, пълна с малахит.” Според експертите това може да бъде Франция или дори Урал.

Преди това бе съобщено, че в едно от произведенията на световноизвестния предсказател Нострадамус се споменава термина Северен Крал, като става дума за “владетел от Аквилон”.

Освен това експертите свързват изречението със събитията, които трябва да се случат в Сирия.

Преди това в Интернет се появиха и други предсказания на Нострадамус за 2017 ;. Според пророчествата, военното напрежение между Турция и Иран ще расте.

Според други публикации, годината  ще бъде неутешителна и напрегната за  отношенията между последователите на християнството и исляма, а сблъсъкът на двете култури ще продължи. Пророкът също така предвижда и смяна на правителствата в Германия и Франция. / НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

loading...
Нострадамус: През 2017 г. на света ще се появи дете, на коeто ще се покорят „кралете на света“ by

Последни от Конспирации

Отиди Горе