НЛО пак зарежда от Слънцето (ВИДЕА)

в Конспирации

Шокираща снимка на НАСА: Огромна мистериозна сфера се появи до Слънцето

На 17 ноевмри 2016 г. камера на НАСА е записала загадъчен сферичен обект близо до Слънцето. Неидентифицираният летящ обект е син на цвят и  свети отвътре. В момента, уфолози, учени от официалните науки и многобройни конспиролози се опитват да определят какъв е този мистериозен НЛО и защо той е минал толкова близо до Слънцето.

Представените снимки са направени от американския апарат «Solar Terrestrial Relations Observatory», намиращ се в орбита около звездата и изучаващ слънчевата активност.

Мнозина вече смятат, че служителите на НАСА по невнимание не са забелязали синята сфера и са качили снимката с нея в интернет, но когато потребителите в Интернет забелязват странната аномалия, специалистите в американската космическа агенция се хващат за главите.

Това е такъв рядък случай, когато НАСА дори реши да коментира ситуацията, опитвайки се да убеди хората, че има рационално обяснение за това, което се е случило.

Представители на космическата агенция съобщиха, че обсъжданата снимка  е в резултат на повреда на «Solar Terrestrial Relations Observatory».

Според експертите, в момента на заснемане на Слънцето се е сформирала т.нар. коронарна дупка – област в слънчевата корона с по-ниска плътност на плазмата и по-ниска температура. И както твърдят в НАСА, това е довело до факта, че спътникът на НАСА е бил подложен на прекомерното въздействие на  звездата и се е претоварил, така че направил дефектна снимка.

Разбира се, малко хора вярват на това доста неубедително и неясно обяснение. Уфолозите спекулират, че на тази снимка е запечатан безпилотен апарат на извънземните, който се зарежда със слънчева  енергия. Според уфолозите, устройството на представителите на извънземна цивилизация после се е отправило към родната планета, за да предаде „слънчевото злато.“

Също така има и уфолози, които предполагат, че синята сфера  всъщност е извънземно същество, което съществува под формата на концентрат от чиста енергия.

Заслужава да се спомене, че има привърженици и на теорията, че самото Слънце е живо същество, и  така се забавлява, като гледа  напразните опити   на земните хора да го изучат, поставяйки им загадки. / НЕПОЗНАТО

НЛО зарежда от слънцето, ВИДЕО:

Друго видео, може да видите ТУК

ВИДЕО: НЛО се зарежда от Слънцето

 

НЛО пак зарежда от Слънцето (ВИДЕА) by

Последни от Конспирации

Отиди Горе