НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!

в България

Изминаха 5 години, откак престъпния и обвързан с всички партии, извратен цигански, мафиотски клан Рашкови уби две българчета – Ангел и Павел.
5 години, в които не видяхме нито справедливост, нито правосъдие за това двойно убийство на млади българчета.
5 години, в които управляващите криха своите мафиоти-убийци в 5-звездни хотели.
5 години, в които фекалните телевизии каниха представители на отровителския и човекоубийствен клан в своите предавания и ги кичеха с титли “ВИП” (много важна личност), докато труповете на убитите от тях деца гниеха в студената земя.
5 години, в които представителите на мръсния престъпен клан извършваха престъпления, снимаха ги с тефоните си, качваха ги в интернет и се хилеха нагло, понеже знаят, че са над закона и тях не ги закачат и наказват.
5 години, в които кривосъдието отново показа, че работи само и единствено за престъпниците, не давайки нито една присъда на тартора на човекоомразния клан Рашкови (освен смешна присъда за обида на съда).
5 години, в които политическите съучастници на Рашкови (Борисов, Стоянова, Зеленогорски) си играеха на управляващи на нашата държава.
5 години, в които нямаше нито справедливост, нито правосъдие, нито промяна към по-добро.
Но за 5 години ние българите нито забравихме убийците, нито забравихме техните жертви. Не са забравени и съучастниците и помагачите на убийците. Не са забравени антибългарските политически мекерета, телевизионни и журналистически изроди и бездействащи (дали от страх или от корупция) хора под пагон.
НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!
Поклон пред светлата памет на двете млади българчета, жертва на циганския терор! Поклон пред всички други, вече станали безбройни жертви на този расистки, етнически, криминален и античовешки терор!
Alexander Resilovski , Фейсбук

«Катуница — бунтът на онеправданите»Катуница 2011 – от мястото на събитието, Петя Паликрушева

loading...
НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО! by

Последни от България

Отиди Горе