Николай Марков срещу Николай Марков! За к’во се карате, бе? Платете си!

в България

 

Николай Марков, 3 ноември 2016 г. : ”Генерали ебават майката на тази държавата, слепи ли сте? Те са държавници, политици, олигарси, бизнесмени и всичко което ви заобикаля. Вие имате сугестична нужда от лъжа на поредния генерал, разберете го и се събудете.
Ако прехваления генерал Радев, бивш командир на бойна авиация състояща се от един самолет, успее да излъже червените бабички и изглупели русофилски старчета, че той не подкрепя войната срещу Русия, има един глас от мен! И когато в утрешния ден оседлае президентския кон, подобно на Плевнелиев, за битка срещу Русия и облече джихадистката бурка, аз лично ще го поздравя. Не заради неговите лични качества добре познати на мен, а заради начина по който от едно нищо се прероди във всичко, в умовете на завършени глупаци…


Николай Марков, 10 ноември 2016 г. : ”Искам да предупредя фалшификаторите на избори, че лично от мен генерал Радев има поне 100 000 гласа. Не се надценявам! Ще направя уточнение, че се разграничавам от червените кхмери, скрити зад абревиатурата БСП. Това е гнусна олигархия и мухлясали старци, запълнили с телесата си цялата централа на Позитано 20. Точно заради убеждението ми, че държавен глава трябва да бъде разумен, твърд и напълно различен от всички досега заемащи този пост партийни другари, аз ще направя и невъзможното националния срам “Цецка”, да бъде преодолян, митът разрушен, а бъдещето ясно. С общи усилия, нека отнемем правото на другата червена клика ГЕРБ, да се укрива като демократична българска партия. Искрено се надявам генерал Радев да оцени глупавата партийна хватка в която се намира и в удобен момент да изпълни със съдържание конституционния текст за пълна независимост на президента на Република България!
И да има реален личен план, от който да последва промяната…

 

 

 

 

Николай Марков срещу Николай Марков! За к'во се карате, бе? Платете си! by

Последни от България

Честито!

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“ Share the post "Честито!" FacebookGoogle+LinkedInTwitterVKontakte Честито! by The
Отиди Горе