Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Никол Кидман: „Стенли Кубрик каза, че педофилите управляват света“

в Свят
Loading...
Стенли Кубрик

Един от най-влиятелните режисьори на ХХ век, Стенли Кубрик, е твърдял, че „светът се управлява от педофили!” – казва Никол Кидман.

Тя обяснява, че режисьорът-отшелник и е обяснил “как е устроен този свят, и кой наистина го контролира, намирайки се зад кулисите”, по време на снимките на филма “С широко затворени очи”.

Стенли ми каза, че светът се управлява от педофили,” – каза Никол Кидман, рекламирайки “Голямата малка лъжа” на НВО в Лос Анджелис. “През целия си живот той изучава тайните общества, и казва, че елитът, висшите тайни общества, са пълни с хора с определени увреждания. Те са свързани помежду си, като на вериги, от педофилия“.

“Всички те знаят тъмните си тайни един за друг. За никой от тях няма изход. Това е връзка за цял живот.  Дори ако един от тях поиска да се върне към правилния живот, да се покае, така да се каже, той не може да направи това. Колегите му ще го убият. Те се намират във всичко това до смъртта си, водейки света към бездната. Стенли така обяснява всичко. Но това беше много сложно. Аз, може би, не съдя никого.“

Филмът от 1999 г. с Кидман и тогавашния й съпруг Том Круз е последната работа на Стенли.

Kубрик  като режисьор до смъртта му  през същата година. Много хора вярват, че Кубрик е показал твърде много тайни във филма си на  тайните общества и световния елит, и  може това да му е струвало живота.

На въпрос дали смъртта на  Кубрик е заради  знанието на най-тъмните тайни на тайните общества? – Кидман вдигна вежди и каза: „Това не е въпрос, аз мога да отговоря.“

“Мисля, че мога. Никой от вас в медиите няма да бъде в състояние да напечата отговора, нали? Тези, които държат вашите фирми не позволяват тази информация да излезе – каза Кидман.

Смел човек, който говори истината, Никол Кидман сключва договори, които след това са отменени от холивудските студиа в началото на тази година, след като тя се осмели да тръгне срещу сегашния дневен ред на Холивуд, казвайки: ” Ние трябва да подкрепяме всеки, който е президент“

Стремейки се говори за възможните причини за смъртта на Стенли Кубрик, сега тя рискува да бъде подложена на понататъшни атаки.

Въпреки, че не иска да коментира причината за смъртта, Кубрик, Кидман бе готова да каже, че режисьорът-отшелник не е очаквал, че смъртта му ще дойде толкова скоро.

Следващият филм на Стенли трябваше да бъде посветен на психопатите педофили. Той каза, че се спуска още по-дълбоко в тази дупка.

“Той винаги имаше четири или пет проекта, готови да бъдат стартирани. Той беше най-щателният изследовател. Той считаше, че най-силните филми винаги се основават на истината.”

Кубрик цял живот изучава структурите на властта. Много от филмите му отразяват блестящо наблюдението на Твореца, Съдържат разобличения за корупцията, покварата и безумията на елитните структури.

Дали това се дължи на военно-промишления комплекс (филмите Dr Strangelove, Full Metal Jacket), ултранасилие (“Портокал с часовников механизъм”), психология на ужасите (The Shining). или психопатичната педофилия  (филмът ”Лолита” и други неназовани и недовършени проекти) Стенли Кубрик подхваща главните проблеми и разкрива докрай тяхната  същност.

НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Важни свързани публикации:

• ПЕДОФИЛИЯ И СОДОМИТ В СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ

• Правилна’ социална ангажираност

• Педофилите на «стража на правата на децата»

• ТАЛМУДИЧЕСКАТА ОСНОВА НА СИСТЕМАТА – ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И ПЕДОФИЛИЯ

• ООН се готви да узакони педофилията, без наказателно преследване


 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе