Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Невидимата Атака – (книга)

в Любопитно
Loading...

(Вultimes.com публикува в памет на Ангел Грънчаров – Елтимир, 1:1, неговата книга ”Невидимата Атака”. ЗАБЕЛЕЖКА: От 25-и ноември 2013, Елтимир не е в нашето измерение – Бърза помощ отказала да дойде. . .смъртта му е следствие на глад и демократична мизерия)
Книгата:

Ангел Грънчаров – Елтимир

ПСИ-ОРЪЖИЕТО

Тази книга не е за всички. Тя не е за начинаещи. Книгата е предназначена за хора, които вече знаят нещо и искат да научат повече. Книгата е предназначена за малцината, които са задали въпросите и са почнали да търсят отговорите. Книгата е за неповярвалите в безнадеждността. Книгата е за повярвалите в надеждата и спасението на българската нация. Защото докато сме живи, докато в нас е останала макар частица решимост за съпротива срещу Злото, надежда има. Защото ние не сме нито толкова слаби, нито толкова беззащитни. Нужна ни е малко повече вяра в самите нас, малко повече знания, нужни са ни някои основни ориентири и тогава ще тръгнем към Деня, слънцето ще изгрее и тъмнината ще се разпръсне, сякаш никога не я е имало.

Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Когато през 1998 година писах за геноцида, ме арестуваха и ми заведоха следствено дело с обвинение в проповядване на “антидемократична идеология”. Тогава адвокат ми беше професорът по право Янко Янков. Ето какво казва Янков днес, девет години по-късно:

“От 16 март до 18 май 2007 година съм регистрирал в канцеларията на Главния прокурор на България девет прецизно обосновани искания за разследване на престъплението геноцид, извършвано от българските посткомунистически правителства против българските граждани. В рамките на сравнително обширни писмени текстове и позовавайки се върху конкретно посочени факти и мнения на видни български експерти съм обосновал тезата, че всички български посткомунистически правителства са извършвали организирано и системно провеждане на практика на държавен тероризъм, евгеника, социално-икономически и пенсионен геноцид, социално-медицински и медикаментозен геноцид, образователен геноцид, извънсъдебни убийства и други форми на геноцидно насилие и изтребление на гражданите на България.”


Още ли не вярвате в плановете за обезбългаряване?

Да, срещу нас, българите се осъществява геноцид и наш дълг е да се опълчим срещу геноцида. Да съхраним народа си, за да премине той през вековете. Сега обаче искам да говоря не за икономиката, не за беззаконието, не за золумите на управниците, а за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България. Имайте предвид, че колкото сме по-невежи, толкова по-лесно ни управляват. Толкова по-лесно ни мачкат. И колкото повече знаем, толкова по-трудно им е да си играят с нас и със съдбите ни. През 2004 година получих писмо, съдържащо следните думи: “Какви са войните, които се водят? И с какви оръжия? Попадам на множество едни и същи симптоми в много хора, като повечето от тях нямат нищо общо един с друг.“
Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони. В случай, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до милион и половина долара компенсации, а канадското – до 700 хиляди. Подобни закони, за които ще говорим по- долу, бяха гласувани и в Русия. Ние обаче си живеем в блажено невежество, затова над нас могат да извършват всякакви безплатни експерименти.

Какво е психотронно оръжие? На първо място нека не бъркаме психотрониката с психотропните средства. Психотропните средства са химия; психотронните – техника. Психотронното оръжие не е монопол на торсиониката и микролептониката. Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства… Някои автори, предимно от средите на руските военни специалисти използват също израза “енергийни удари”. Психотронните атаки често биват съчетавани с класическа психология и по-рядко с древни окултни техники. Към окултните техники следва да прибавим познатата ни хипноза. Нерядко в действие влизат и психотропните вещества. Сега вече недоразумения не би трябвало да има.

През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. При мен има едно такова негово интервю в оригинал. Човекът го бе донесъл в редакцията на в- к “Християндемокрация”, обаче дежурният цензор го хвърли в коша веднага след като Дичев си тръгна. Хубаво, ама аз го взех от коша веднага след като дежурният излезе за малко и си го прибрах. Макар в доста осакатен вариант интервюто бе пуснато в други вестници. Основните твърдения се повтаряха. Война в България не се предвижда. Срещу нас главното оръжие ще бъде психотронното. Убийствата ще бъдат поединични, а не масови. Всичко трябва да се извършва незабелязано, докато не остане никаква възможност за съпротива Ние, българите ще измираме, а небългарите ще се множат за наша сметка. И така – докато цялата българска земя премине в чужди ръце. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява предимно чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Е, новото американско посолство е вече факт. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Стационарна и подвижна. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. И все по-нарастващи агресивност, отчуждение, взаимно недоверие. Усилено се работи за разединението на българите и за обединението на небългарските, даже на антибългарските елементи в обществото. Малко уточнение. Онова, за което не говори Дичев, е че същите техники се използват даже в по-голяма степен не само от американските, но и от руските служби. И отново срещу България. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.

Някъде протестират срещу психотрониката и контрола над мислите. Тук цари тишина. Гробна, мъртвешка тишина.

Сега да видим дали твърденията за съществуването на психотронни системи имат научна основа. Из статия на Владимир Сажин, гр. Ижевск, Руска Федерация: “Технологиите позволяват (с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храната и лекарствата) неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи при подаването на управляващ сигнал. По последни данни, от компетентните служби са разработени методи за пряко предаване на управляващи човешката психика сигнали чрез предаването на пари, чрез телевизията и даже по телефона. Какво пък? Човекът е не само “частица”, но и “вълна”. /…/ В днешно време се разработват и се възстановяват много нетрадиционни методики за управление не само на масите, но и на управляващия елит.” Човекът не е мъртва материя. Човекът освен физическа материя, е и енергия. Енергийно машинно въздействие върху живата човешка енергия. Очевидно е, логично е. Също както близнакът на психотрониката – психотропните вещества въздействат върху химическите процеси в организма. Онова, което никой не ви казва, е че и обратното е в сила. Също както срещу отровите има противоотрови, така и срещу пси-енергиите могат да бъдат приложени с пълен успех други енергии. И тези защитни енергии се съдържат в самите нас.
Нека ви кажа кое според мен е най-могъщото оръжие, на което противодействие още не е измислено. На какво се крепи цивилизацията? Коя е нейната първична основа? Коя е онази съставка, без която даден животински вид не може да се развие до ниво на цивилизованост? Разумната мисъл, идеята. Способността на човека да ражда творчески мисли. Именно тя е невидимата сила, чрез която разумният вид налага себе си над останалите видове, населяващи планетата.
Веднъж разговаряхме с Инжинера на тази тема и той изобщо не беше съгласен с мен. Икономика, военна сила, финанси и какво ли не, само да не е идеята. Идеята е нещо безплътно, неосезаемо, почти мистично, а Инжинера е реален човек. Земен. Прагматик до мозъка на костите си. Той иска да усети реални неща. Които окото да види и ръката да пипне. Можеш милион идеи да имаш, щом нямаш пет пари в джоба си, значи нищо не струваш. Мина време. Инжинера ме срещна и замислено каза:
– Знаеш ли, ти се оказа прав. Идеята е най-могъщото и най-основно нещо на този свят. Само че помислил ли си как идеята навлиза в света ни? Как тя се превръща в реалност, как се облича в плът? Аз ще ти кажа – с помощта на думите. Значи най- могъщото реално нещо на този свят е човешкият език. Думите не са желязо, но именно те карат хората да посягат към желязото и да настискат копчетата.
– Нещо повече, езикът е онова оръжие, на което враговете ни най-много разчитат. И най-много се дразнят, ако някой неупълномощен започне да разсъждава над тази тема – допълних.


Думите имат свойството да създават информационна среда, която да заменя реалността с подобие на реалност. Пример: годишно при автомобилни катастрофи загиват много повече хора, отколкото умират от СПИН. Обаче някой си решил, че именно СПИН-ът е бич за човечеството и мнозина си мислят, че е именно така. Защо никой не казва, че автомобилът е бич за човечеството? Често хората живеят в състояние на изменено съзнание и не го забелязват. Какво се случи? Запълниха умовете ни с лъжливи имена, с лъжливи думи, смисълът на които е изопачен до неузнаваемост. Ние заживяхме с лъжата и измамата, изгубихме контрола над реалността. Ние допуснахме в земята ни да бъде сътворена такава реалност, в която няма място за нас. И в тази война, в която бяхме победени, главно оръжие се оказаха думите. Не СПИН-ът е чумата на века, а психотрониката. Въздействието върху човешкия разум и възприемане на света.
Всъщност в една или друга форма тези въздействия са съпътствали човека през цялата му история. В своите митове маите разказват за дребни на ръст човекоподобни. Те имали на ръцете си по четири пръста и физически били по-слаби от хората, но при появата им хората се разбягвали панически, обхващал ги непреодолим ужас и те даже изоставяли великолепните си градове. Нещо подобно могли да вършат африканските шамани. Уменията са пренесени в Хаити например, където е особено популярна станалата известна по цял свят религия Вуду. Българските колобъри също можели да внушават страх и ужас сред вражеските войски. Излишно е да изброявам. В историята на който и народ да се заровите, навсякъде ще срещнете повече или по- малко сполучливи опити за влияние върху човешката психика. Само че никога досега пси въздействието не е било така масово и с изпозването на такива съвършени технологии.

Как действа пси-оръжието? То изгражда в нашето съзнание една реалност, удобна за тях, за враговете ни. Явлението е много добре описано във филма “Матрицата”: “
– И това не е реално?
– Какво е “реално”? Как определяш “реалното”? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава “реалното” е серия електро- импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата. Ти живееше в един сън, Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в “пустинята… на реалността”. Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол…” Да, пси-оръжието е контрол, под който сме държани докато ни унищожават. Хората могат да виждат едно и също, но да го тълкуват по различни начини. Представете си някой средновековен селянин да наблюдава излитането на космическа ракета. Той ще ви каже, че е видял към небето да се възнася Бог. Или Арахангел Михаил. Средновековният селянин приема за реални, даже за физически същности Бог и Арахангел Михаил, докато космическата ракета е нещо нереално, измислено. В най-добрия случай е дело на Сатаната. Айнщайн казва, че хората на практика виждат онова, за което са подготвени от теорията. Реалността не е онова, което виждате и чувствате, а онова, което мислите, че виждате и чувствате. Разликата е огромна. Нещо подобно е описано в романа на Джордж Оруел “1984”. Там правителството намалява седмичната дажба шоколад от 30 на 20 грама и ето как продължава книгата: “Оказа се, че даже имало манифестации в израз на благодарност към Големия брат, задето повишил дажбите шоколад на двайсет грама седмично, А едва вчера, помисли си той, беше съобщено, че дажбата ще бъде намалена на двайсет грама седмично. Възможно ли бе да преглътнат такова нещо само за двайсет и четири часа? Да, бяха го преглътнали.” Та новите неща под слънцето са твърде малко, само където ние невинаги го забелязваме. Истинската, реалната, съществуващата Матрица е мисловната рамка, в която ни натикват, за да не осъзнаваме какво се върши около нас. Да не разберем кой и защо го върши. И по този начин още в зародиш да задушат всеки опит за съпротива.


Я се огледайте и помислете. Всички официални лица, всички средства за масово отравяне на съзнанието, наречени “медии” се надпреварват да възхваляват така наречената “демокрация” и никой не забелязва, че у нас вместо демокрация, бе създадена политическа система, чието предназначение е да ликвидира българите като нация и да освободи територията за някой друг. У нас се провежда истински, неприкрит геноцид, никой не го забелязва, а за оглупялото от пси въздействие население няма нищо нередно, нищо смущаващо. Но също като във филма, човек къде с чужда помощ, къде с помощта на собствената си воля е в състояние да се освободи от контрола, да излезе извън обсега на пси въздействието. Е, отначало ще се ужаси от видяното, но пък после ще потърси път за своето освобождение. И твърде възможно е да го намери и да тръгне по него.

В началото на 2005 година публикувах статия, в която засегнах неудобната тема. Малко по-късно получих писмо: “Прочетох вашата статия “Псиоръжието”. Аз съм една майка, чийто син, 26 годишен се хвърли от шестия етаж. Неговото поведение се промени, в последствие на което стигнахме до психиатър, но не бях се сетила, че може да му въздействат с някакво оръжие и да е обект на експеримент. Синът ми беше много умен и интелигентен, затова не проумявах какво се случи с него. В началото – към края на 2002 година започна да става отнесен и да има един втренчен поглед. Започна да не се сеща да се храни, да не иска да продължи учението си (оставаше му последен семестър от магистратура – МИО) Каза че нямало смисъл да учи. Започна да се държи на моменти странно и през 2003 година положението му вече много рязко се влоши – беше много отслабнал и стана напълно неконтактен. Принудихме се да го заведем на психиатър. Започнаха лечение с “Респолепт”. От лекарството като че ли му се подобри състоянието, но имаше и странични ефекти – например ходеше като вдървен. Пи лекарството 6 месеца (в съвсем минимална доза). Пооправи се и като че ли му дойде и сила. Лекарката прецени, пък и той и аз искахме да се спре лекарството, при което той се съживи и пак си стана подвижен и с някакъв импулс за работа. Минаха два месеца и той се е хвърлил от 6-ти етаж – през нощта на 19 юли 2004 година. Бил е сам в апартамента. (поне до тоя извод стигна следствието). Такааа – изкараха го луд и всичко щеше да свърши, но аз не повярвах, защото съм майка и си познавам детето. Започнах да следя за подобни случаи. /Тук ще направя малко отклонение. Натъкнах се на следното вестникарско съобщение: “…Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най- различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване.
След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока” Наистина, тук се говори за момче, два пъти по-младо от сина на тази жена, и все пак…/ След един месец – пак в Пловдив и пак момче на 26 години – интелигентно и добро, се хвърлило от пак такава височина – и това се е случило през деня и майка му си е била в къщи. Той се е прибрал в стаята си и след малко са и звъннали да и кажат, че сина й се е хвърлил от терасата. Започнаха да се пораждат у мен съмнения , че нещо не е наред.
/Да, не е наред, изобщо не е наред. “Монитор”, сряда, 06 Октомври 2004 г: “Добре известен е фактът, че България е на първо място в света по самоубийства на тийнейджъри.”, бел. а./
На 18 юни същата година случайно се запознах с една майка, чийто син се е хвърлил от покрива на жилищният им блок (на 27 декември 2004 г). Пак е било много умно и интелигентно момче на 28 години. Поговорих си с майката на момчето и установих много съвпадения в поведението на нейния и моя син. Имам приятелка, която има син –  умен и интелигентен. Напоследък тя ми сподели, че синът й не е добре и ще го водят на психиатър.
Можете ли да ми обясните дали знаете за такова психотронно оръжие което да кара младежи да се хвърлят от високо (сега се сетих, че миналото лято, по много странен начин един младеж беше нагълтал сода каустик и така е починал по много болезнен начин – пак в Пловдив) или да се самоубиват. И ако знаете за такова, как мога да помогна на сина на моята приятелка за да не стига до тоя край. Как можем да спасим децата си?” По-нататъшните ми контакти с тази жена бяха блокирани от НСС. Някой ужасно се бои истината за нечовешките експерименти да не излезе наяве. Само че едно по едно, камъчетата на мозайката почнаха да се наместват.


И отново нещо от Пловдив. Непубликувано засега. Налага се да скрия самоличността на автора, както и да съкратя голяма част от текста: “Като лекар се интересувам от паранормални явления от дълго време. Аз съм и член на Асоциация Феномени. Така се свързах с една жена от Пловдив. Тя имаше необикновени преживявания – не можеше да спи вечер, пише постоянно в дневниците си, карат я да пише за това, което й диктуват. “Говорят” й за секретни институти за биоенергийно облъчване и контрол на поведението на населението. Тя е проверявала истинността на адресите, някои от които се оказват военни поделения или бази. Хубавото е, че има и снимков материал. Трябваше ми доста време докато разбера дали тази жена е наред с психиката… Но снимките и адресите, ме накараха да повярвам. Става въпрос за немалка група от лекари, професори и какви ли не, имащи досег с тази технология, която засега е умишлено прикривана. Задачата е разработване на програми за въздействие върху мисленето. И контрол върху него. Използва се и за елиминиране на неудобни хора.” По-нататък авторът на горните редове разказва, че досега се е добрал до над 30 смъртни случаи вследствие употребата на психотроника. Информацията почва да пристига от различни места и вече трудно може да бъде скривана.

През 1999 г. А. Е. Акимов публикува в кн. 3 на списание „Свет” статия, в която между другото се говори за руски учен, решил да се противопостави на нечовешките психотронни опити: „Съдбата на известния изобретател, кандидата на техническите науки Василий Василиевич Ленски, президент на Международната асоциация на учените „Съзидание” едва ли ще остави някого равнодушен. Ленски открил принципа на многополярността, което позволило да бъдат създадени прибори на многополярната енергетика и психотронни генератори. Неговият многополярен генератор ускорявал жизнената дейност на биологични организми 5-6 пъти. От изобретенията се заинтересували военните ведомства и КГБ. Ленски скоро разбрал, че с помощта на неговите генератори може да се управлява физиологията на човека, да се програмира развитието и поведението му. Той искал работикте да бъдат открити. Обаче зам. Председателят на военно-промишлената комисия Ю. В. Мацак /Името не звучи много по руски, не мислите ли?/ настоявал за секретност. Ленски не се съгласявал, при експерименти загинали негови ученици. Станало ясно, че генераторите не се подчиняват на операторите напълно, държали се непредсказуемо, излъчвали неизвестни видове енергии. Ленски едно нощ проникнал тайно в лабораторията, унищожил всички чертежи и разрушил апаратурата така, че нищо да не бъде възстановено. По телевизията били показани кадри от разрушената лаборатория. Ученият съобщил, че неговата асоциация води борба с психическото зомбиране, и че трябва хората да се научат как да се защитават от подобни прибори. Ленски твърдял, че полето на група хора като цяло е по-силно от апарата. Важно е да се разбира целта на защитата и от нищо да не се боиш.” Ще ми се когато четете тази книга, пред очите ви непрекъснато да бъде примера с Ленски и неговите думи.

Когато тактиката на премълчаването не дава резултат, се прибягва до обратния метод. Появяват се всякакви небивалици по темата, почва безкрайно коментиране на несъществени подробности, докато сериозното обсъждане се превърне във фарс. Или пък почват да ни внушават, че пси операторите са всесилни. Ще цитирам текст, взет някъде из Интернет. Съжалявам, че не е посочен автор. Ето три откъса от текста:
“Чрез СНЧ /свръх ниско честотни/ аудиограми носени от един импулсно модулиран мазер, негласни мисли може да се поставят в мозъка на жертвата. Това позволява на операторите по синтетична телепатия да влизат в разговор с подривния елемент за да го подлудят или за да внесат ключови думи, с които да го накарат да мисли за информацията, която желаят да намерят. Възбудителни потенциали към зрителният кортекс могат да се изпратят в мозъка на жертвата, така че да се проектират илюзорни изображения, които да го побъркат или да го програмират за самоубийство.”
“След като процедурата приключи, може да се използва хипноза за засаждане на погрешни спомени на извънземно отвличане. По този начин истинските извънземни отвличания могат да се използват от властите за получаване на неизчерпаем източник на гвинейски прасета за мозъчно контролни експерименти.”
“Поведенческото подсилване се използва по синергетичен начин с мозъчния контрол. Открито е, че ефекта на микровълновите лъчи може значително да се увеличи чрез външно подсилване. Служещите в разузнавателната общност разрушават собствеността на жертвата, провалят неговите финансови дела, разпространяват злостни слухове, правят сексуалните peccadilloes обществено достояние… Външното подсилване чрез импулсно модулирано лъчение се е оказало изключително ефективно. Разузнавателните шефове са на седмото небе; ако някой стане проблем, те паркират екипа по самоубийствата пред дома му. Така за няколко седмици, жертвата се самоубива. Това е много приятно за разузнавателните бюрократи, понеже самоубийствата са лесни за обяснение. Дори и жертвата да е високопоставен политик или военен.”
Ако забелязвате, горните три пасажа са писани от човек, който не владее български език като българин. Има нещо объркано в словореда, нещо изкуствено. Което идва да ни каже, че текстове като горния се съчиняват и разпространяват от чужди сили. И тези чужди сили едва ли са особено добронамерени към нас, българите. Макар че примерът с “гвинейските прасета” показва един от способите им за действие. Създават ви мит, илюзия, лъжат ви, например, че отсреща в магазина продават негодна и вредна храна, а в същото време сипват в чашата ви бавнодействаща отрова. Затова ви казвам: не им вярвайте., Не вярвайте на пропагандата, на медиите, не вярвайте на нищо официално. Не вярвайте и на мен, проверявайте какво ви казвам. Сами, със собствените си очи, със собствените си мозъци се убедете дали е така. Вярвайте на себе си, на своите близки, на своето семейство, на приятелите си от детинство. Създавайте си ваши кръгове и се опирайте на тях, вместо на институциите. Така ще бъдете най-защитени. Пазете се от сливане с техния свят, където те са господари. Създавайте си ваши малки затворени светове, ваши затворени общества, където господарите сте вие. И нека тези ваши общества, а не измисленото глобално общество осигурят физическото ви оцеляване. Поне като начало. А после, когато усетите достатъчно увереност в себе си, ще видите, че нататък не е толкова трудно. Ето нещо, което може да ви послужи като отправна точка. Из книгата “Кръгове”:

ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА
Твоите мисли определят твоята съдба.
Ако ти мислиш, че си победен – то ти си победен.
Ако мислиш, че не напредваш – то ти не напредваш.
Ако искаш да победиш, но мислиш, че не можеш – то ти няма да постигнеш победата.
Ако мислиш, че ще загубиш – то ти вече си загубен.
В този свят успехът започва с човешката воля, а човешката воля се кове с твърда и непоколебима мисъл.
Ако ти мислиш, че другите те превъзхождат – то те неминуемо ще започнат да те превъзхождат.
Твоята мисъл трябва да лети към висините на успеха, а твоето твърдо и непоколебимо самочувствие е предпоставка за наградата на успеха.
Битките, пред които животът те изправя не винаги се печелят от по-силния и от по- устремения; тъй като рано или късно победителят се оказва този, когото мисълта му вече го е подготвила за победата.
Тези са думите от Онгона на Тангра, приведени към правилата на съвременния ни език. Тези са думите, даряващи с победи и щастие. Тези са Нашите думи! И ти, който сега ги четеш знай, че можеш да бъдеш един от нас, ако мислиш, че можеш! – /по Димитър Табаков, Португалия/

Съществуването на пси-оръжието вече не е тайна, обаче фактите са изопачени до неузнаваемост. Смея да ви препоръчам по-малко по обем приемане на информация. Но по-критично, по-внимателно, по-задълбочено и с максимално осмисляне на фактите. В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от разнопосочни факти. Обърквате се в този лабиринт и измъкване няма. Или както се казва, най-добре е да бързате бавно.
Ще дам доказателства за съществуване на психотронни оръжия. Сега само ще напомня, че първият психотронен опит е извършен през 1929 година в лондонския театър “Лирик”. Скок в изследванията предизвикали така наречените Таблички на Один, които правителството на Третия Райх получило от Карл Вилигут, техен наследствен притежател. За института /или по-точно веригата институти/ “Аненербе”, занимаващ се с тези изследвания били отпуснати повече средства, отколкото американците похарчили за разработването на атомното оръжие. След Втората световна война разработките се оказали в ръцете на съюзниците – СССР и САЩ. Кратко описание от 80-те години на ХХ век: “Само по себе си, без участието на човека, това изделие практически с нищо не се отличава от всяко друго електронно устройство. Първите психотронни генератори работеха само съвместно с оператора или с групата оператори /ето откъде се вземат “петорките” на Боря Золотов!/. За да започне работата си, операторът трябва да вземе излъчвателя с ръка. Дланта се явява изход на основния меридиан; пак принципа на биолазера, и да го насочи към обекта. Резултатите се оказаха поразителни.” Сами можете да си представите колко е усъвършенствана тази техника оттогава насам. Излъчвателят вече може да представлява обикновен наглед пръстен и да не буди ничие подозрение. По въпроса съществува огромна литература, но кой знае защо тази литература не се превежда и издава у нас.
Още през 1977 г. “Дифенс интелиджънс ейджънси” (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен МК /технология за контрол над човешкия ум, бел. а./ върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо неподозиращите индивиди. В “Дифенс нюз” от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска МК /за контрол над ума/ технология. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части. В броя на “Тайм” от 03.01.1993 г. пише: “Американците и руснаците откриват общи интереси…

ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА

Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на ‘акустичната психо-корекция’. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум…” При това не се нарушават другите функции на интелекта. Според “Сайънтифик америкън” (бр. 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на “тихото” оръжие. Това вече са официални съобщения и те не са опровергани. Затова не пренебрегвайте предупрежденията. Те може да ви бъдат от полза един ден.

В своята статия “Психоекологическата заплаха” А. П. Добичин, физик, специалист по автоматизация на информационните системи и банкови технологии, Съпредседател на Центъра “Русичи” (гр. Севастопол, Русия) пише:
“Основни направления в психологията с използване на компютърни технологии са психосондирането и психокорекцията. Психосондирането позволява да се определи истинското отношение на субекта към едни или други сфери на живота.
Психосондирането е най-точният инструмент за изследване на човешката психична дейност. С помощта на психосондирането се заобикаля най-главния “цензор” – човешкото съзнание.
Психокорекцията позволява да бъдат управлявани състоянието и поведението на човека. Разработени са следните методи на психокорекция:
Акустична или аудиопсихокорекция – закодирани думи, цели фрази, съставяни в определена последователност;
Видеопсихокорекция – закодирани образи, сюжетни картини и думи;
По компютърен път е разработен алгоритъм, позволяващ с максимална ефективност да се въвежда пряко в подсъзнанието акустична информация. Бе разработена технология за кодиране и декодиране на речевите съобщения. По такъв начин бе получено средство за кодиране на речевия сигнал, което с помощта на редица математически операции изходният сигнал се превръща в подобие на шум, при прослушването на който е невъзможно не само да се разпознае смисъла на съобщението, но и да се установи самият факт на неговото наличие. Декодирането става възможно едва след използването на специално разработени програми. Експериментите обаче показали, че главният мозък на човека може да декодира информацията, без това да се осъзнава. По такъв начин съобщението попада пряко в човешкото подсъзнание. Внушението достига своята цел в най-кратък срок. Човекът, над когото се експериментира почва да строи своето поведение, изхождайки от въведената в неговото подсъзнание формула, мислейки, че взема самостоятелни решения.
Видеопсихокорекцията е вариант на психокорекцията с използване на визуално представяне на смисловите внушения. Разработва се паралелно с методите на аудиопсихокорекция.
Неотдавна бе разработен принципно нов метод на кодиране на изображения, нямащ аналог в света. Алгоритъмът позволява да се вгради всяка картинка в повече или по- малко продължителна видеоредица. Методиката на въвеждане на маскираното изображение се реализира чрез компютър. Това изображение не може да се прояви чрез никакви други средства, освен чрез специално разработен за целта декодер. След като изгледа съответния видеоматериал, човек реагира на заложеното в скритата картинка без да го осъзнава. Хората, използващи подобни методи не могат да бъдат открити и разобличени.
Академик И. В. Смирнов от Руската академия на науките твърди: “Съвременното състояние на науката и техниката позволява незабелязано за човешкото съзнание и без знанието на човека да се въведе в човешката памет всякаква информация. Същата информация е в състояние да определя неговите потребности, желания, вкусове, политически и религиозни пристрастия…” По този начин човек губи своята свободна воля и се превръща в послушно оръдие на чужди сили.”

Знам много повече, отколкото пиша. Само че няма никакъв смисъл да казвам всичко, което знам. Макар да казвам много, ще спестя повечето имена и част от фактите. Виждал съм психотронна апаратура. Виждал съм хора, подложени на нейното въздействие. Самият аз изпитах ударите на това оръжие. Така че съзнавам какво пиша. Разбира се, рискът е голям, след като написаното види бял свят, едва ли ще ме оставят дълго да се наслаждавам на тоя бял свят. Само че по-страшно е, ако не го напиша. Вчера аз бях ударен, утре ще ударят вас, ще ударят трети и четвърти… Не е ли по-страшно? Или не вярвате?
Водиха се нещо като съдебни дела за убийствата в дискотека “Индиго” и за издавените деца в река Лим. В първия случай отложиха делото, а във втория осъдиха невинен човек – шофьора. Съдиите явно разчитат, че необяснимите факти около “Индиго” ще бъдат забравени. И че с осъждането на невинния шофьор ще отпаднат въпросите около един предварително спукан болт, довел до трагедията. Истината е, че и в двата случая става въпрос за предварително замислени и перфектно изпълнени хладнокръвни убийства на български деца. След трагедията в “Индиго” някои деца не си спомняха, че изобщо са ходили на дискотека. Същите пропадания в паметта имаше и след трагедията в Лим. Съвпадения – казвате. Аз знам, че не са съвпадения, тъй като същите пропадания в паметта са ми познати до болка от разказите на не един и двама потърпевши. След като първото издание на тази книга бе вече излязло от печат, случаят „Индиго” бе продължен. Цитат от БГНЕС, 30 януари 2008 година: „Софийският апелативен съд отмени оправдателната присъда на Анри Силаки и Георги Василев, като ги призна за виновни по делото “Индиго”. Всеки един от тях ще трябва да плати глоба от по 800 лв.” Само дребна глоба за убийството на българските деца Виктория Миркова, Димитър Андреев, Елена Спандониева, Кристина Кабакчиева, Любомира Захариева, Мадлен Николова и Цветелина Ралчовска! Вижте името на първия подсъдим и ще разберете защо. Но де да бяха само те! Не забравяйте, че войната е срещу генофонда на българската нация.
Помните ли колко невинни хорица бяха обвинени, че са убили своите деца? Случаят с Даниела Терзийска би трябвало да отвори очите на мнозина. Целта беше да привикнем към мисълта, че е напълно нормално, в реда на нещата родител да убие детето си. Когато обвиниха невинната Даниела, те ни подготвяха към хладнокръвно приемане на подобни събития, когато те станат реалност. Е, вече са реалност. В началото на март 2005 година 48 годишният Марин Димитров убил своята дъщеря и внучето си. Вече задържан, той по някое време казал на полицаите, че трябва да се прибира вкъщи, за да убие дъщеря си и внук си. Каква подсъзнателна заповед трябва да е получил този нещастник, за да извърши нещо, което никой нормален мозък не е в състояние да приеме? В същия ден 55 годишната Йорданка Гуйкова удушила внучето си, тъй като “видяла как то изчезва и тя го стиснала здраво, за да не изчезне”. През април 2004 година 31 годишната Валентина Ковачева е скочила от шестия етаж /Някой много е привързан към тази проклета шестица, май!/ заедно с двете си деца, на 3 и 4 годинки. Това са известни, официално обявени, неподлежащи на опровержение факти а колко такива се крият и потулват?

Не, “куфарчетата” съвсем не са фантастика. Текстът, взет от руски сайт гласи: “И ние видяхме ТОВА. Не на кино, не на картинка, а в нашия град Владивосток, в обикновено черно куфарче. /…/ Представяме ви апарат за зомбиране.” Едва ли толкова хора от толкова различни страни ще твърдят, че са видели едно и също нещо, ако то не съществува.

В архива си намерих вестникарска изрезка на статия от декември 1993 година. Не съм отбелязал от кой вестник е, но е подписана с името Ана Маркова. Статията се нарича “Психотронните фашисти са тук”, и в нея се говори за трагичната участ на д-р Пламен Кирчев, жертва на такова оръжие. Малка извадка от статията: “Десетина руски генерали и ръководители на лаборатории признават в предаването “Черна кутия” /свалено от ефир след първото излъчване, въпреки обещаната поредица/, че психотронната война има вече своето оръжие. То е генератор от типа СВЧ /свръх висока честота, бел. а./, размерите му са като на малка кутия, лесно преносима в чанта или дипломатическо куфарче. Психогенераторът може да бъде настроен на индивидуална мозъчна вълна, да предизвика депресия, агресивност, самоубийство без мотивация. Може да предизвика силно свиване на кръвоносните съдове и да последва инсулт или инфаркт, които с нищо не могат да бъдат отличени от получените по физиологичен път. /…/ Смъртта на д-р Пламен Кирчев, открит обесен на Витоша, съвсем не поставя точка на тази мрачна история. Свидетелствата на родителите говорят, че до самия си край той се е борил с натрапчивостите: плувал е, тичал е, не е употребявал алкохол или наркотици.” Убийството на д-р Кирчев бива потулено, но не така стои въпросът с хората, успели да се отскубнат от клещите на психотрониката. Нещо, което доскоро се смяташе за напълно невъзможно. Самият аз съм един от тях, а познавам още няколко, които също успяха. Колкото и могъща да е, психотрониката не е всесилна. Човешкият дух се оказва по-силен от машините. Стига да вярваме в себе си достатъчно силно, а в силата на тях, нашите врагове изобщо да не вярваме. Ще кажете, че не е възможно? Ами някои казваха, че не е възможно чужденец да избяга от база на ГРУ в сърцето на Русия, а през август 2003 година аз успях да избягам от една такава база край гр. Балашиха, Подмосковието. Животът е по- странен, отколкото предполагаме и често невъзможното става не само възможно, но и лесно. Да, аз твърдя, че ние можем да направим смешни всичките специалисти по психотроника с техните свърсложни и свръхскъпи машинерии. Разполагам с достатъчен брой документирани техни провали, с конкретни имена, това вече не може да бъде случайност. Ние можем да ги победим. И трябва да ги победим, ако мислим за следващите поколения българи. Ако искаме изобщо да има следващи поколения българи.
Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Отначало ги сриват психически, превръщат ги в отрепки, в социални аутсайдери, а накрая ги умъртвяват. Същата дейност се дублира от емисари на руското ГРУ. От групите на проф. Борис Золотов и на “месията” Виссарион. Групите специално издирват потенциалните огнища на бъдещи националистически организации и ги неутрализират. Притежавам документация, от която се вижда как една такава група се е интересувала от всяка подобна организация и е предприемала действия срещу нейните членове. Извадка от писмо: “Днес още един Българин ме потърси. Предстои ми много работа. С всеки поотделно.” Получиха се сведения, че на подобни удари са подложени и личностите, притежаващи реални свръхсензорни способности. На тяхно място по телевизиите и вестниците се рекламират разни комерсиални лъжеврачки и селски баячки. Заговорът се оказа много по-всеобхватен, отколкото предполагах в началото. Вече ми е трудно дори да гадая докъде се простират неговите граници. И все по-високопоставени личности се оказаха замесени в него. Октопод, прострял пипалата си във всички посоки. По времето на Иван Костов ген. Атанас Атанасов излиза с предложение да бъде забранено на проф. Борис Золотов да посещава България. По-късно ген. Иван Чобанов отменя заповедта. Същият Чобанов през 2004 година отказа да разследва служители на българското посолство в Москва, уличени, че подпомагат дейността на “месията” Виссарион. Разполагам с конкретни улики и с конкретни имена, но на кого ли са нужни те? Излиза, че нашето Контраразузнаване все още е пряко подчинено на руските служби. Съществуват данни и за прякото участие на руския генерал-майор Г. Рогозин, наричан още „маг под пагон”. След като бил понижен в длъжност, този сатанист поел „българското” направление в ГРУ. Групите, ползващи се със закрилата на НСС и на нейния /вече бивш/ директор ген. Иван Чобанов изпълняват съвсем спокойно своите убийствени задачи. Когато свалиха Чобанов от поста му, си отдъхнахме с облекчение. Проблемът е, че и неговият наследник ген. Иван Драшков продължава да служи със същото усърдие на същите българоубийци. Нека поясня: става дума за елиминиране не на набедените интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. За унищожение бяха набелязани и хората, доказали, че не могат и не искат да се примирят с убийствената за нашата нация система. Хората, доказали, че са решени да противостоят на Злото. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.
Ставащото обаче не е конкуренция от типа на “Стани Да Седна”. Ставащото е много по-страшно, то се извършва от сили и личности, нямащи нищо общо с нас и с нашия свят, с нашия начин на мислене. Нямащи нищо общо с нашето възприемане на живота. Затова, ако забелязвате, нашият живот, нашият привичен живот, онова, с което сме свикнали, и което е било наша опора – то изчезва. На негово място идва друго, с което ни е трудно, а понякога и невъзможно да свикнем. Съдете сами.
Няколко цитата от секретната кореспонденция на част от агентите. Копирам ги без каквито и да било промени, макар и в твърде съкратен вид. Оригиналите са размножени, пазят се на различни места и трудно могат да бъдат унищожени. Четете и се наслаждавайте на диалозите, излезли сякаш от филма “Матрицата”:
“Бях на Рила.., Sep 6 2004, 11:23 PM Достигнах много високи нива на зареждане.Това ми помогна много, злото не можа да ме сграбчи там, то е навсякъде. Но заложеното в нас от Свещения ни пази.”
“Изпратено: Re:Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 10:14 PM
Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя. От къде си, разкажи ми нещо за теб. Трябва да знам!!!”
“Опасно е да ти пиша тук. Сам виждаш, че стават странни неща. Трудно ги контролирам. Скрил си e-maila си и няма как да ти пусна нещо много лично. В него става ясно коя съм.”
“Ето, че се получава. Изморена съм до … 98%. Отивам да се заредя – утре съм в Сакар, после – Малко Търново, Пловдив и, ако има нужда Мелник.”
“Здравей! Познавал си лично “”бай Ставри”. (той ми го каза) В ЛС /Лично Съобщение в Интернет форум, бел. а./, които ми праща е съвсем друг – различен от тона в съобщенията си. Изпусна една фраза “НЛП” .. нещо ми понамирисва … Разлаяхме с теб кучетата… И сега ?”

Пояснение към снимката горе. Не съм съгласен с част от изводите, само че куфарчето ужасно прилича на онова, което съм виждал с очите си. Пък и описанията твърде подозрително се повтарят с установеното от мен и от хора, на които вярвам. Едва ли съвпаденията са случайни. Целта ми е да покажа, че не само у нас стават тези неща. Че както личи, така е по цял свят.

ПСИХОТРОНИКАТА В ЕВРОПА

Взето от: //www.mindcontrolforums.com/hobson.htm
Снимки от Джим Хобсън Получено на 13 ноември 2002 г.

Заснех реални снимки на двама от техните с тяхното оборудване. Ето тези тук работят за Финландската тайна полиция. Хелзинки, Финландия. Този тип с бялото яке отдясно беше човека, който “натиска копчето”, другия отляво беше неговия партньор. Електромагнитната екипировка се вижда, но не съвсем. Това, което е важно в случая е, че те са поставили всичко в един лаптоп компютър – устройството за гледане през стена, за насочване и микровълновата пушка. По такъв начин пренасят устройството през охранителните постове на обществените терминали, когато преследват даден човек от място на място. Звучи невероятно, но аз в действителност ги видях да използват устройството и бях достатъчно близо за да видя програмата, която излезе на екрана, когато те включиха компютъра на няколко метра от мен. Програмата беше MOM PLANA TECHNOLOGY. Нямах идея какво значи това, но когато потърсих, открих, че MOM означава Microwave Measurement (Микровълново Замерване). Изобретено от мистър Плана, Боулдър, Колорадо. Страхотни методи за политически убийства са си изобретили, разнасят си го по света, а охраната дори няма и представа за това.” Е, аз пък разговарях с човек, обучаван лично от Тамара Тютченко в Кипър и той ми даде малко по-различни обяснения. Познавам човека от много години и разговаряхме няколко пъти с часове по тези въпроси. Именно неговите технически обяснения ми помогнаха да разбера по-добре действията на групата ЛЕМС, за която многократно ще стане дума в тази книга. Човекът ми разказа коя част от техниката за какво служи, и неговите думи напълно се потвърдиха от моите лични наблюдения. Може би е съвпадение, но ми се видя странен фактът, че в деня, когато Тютченко се отказва от него, когато се отказва от вербовката му, тук, в България хората на Золотов подхванаха мен. Макар да не съм напълно сигурен, че се е отказала. По-скоро временно са го оставили на спокойствие, дали са му малка почивка. Но да не избързваме.

Още една форма на психовъздействие. За наша радост тази форма май се поизчерпа и спря да въздейства така ефикасно, както въздействаше в началото на 90-те години.

Да, нещата са прекалено сериозни. И не се случват само в България. Извадка от “Свободная Грузия”, Тбилиси 24 октомври 2003 г.: “Творец на митове, хипнотизатор, специалист по зомбиране…” Следват извадки от статията:
“Още преди две години нашумя името на руския политически технолог Алексей Ситников. Говореше се за неговите връзки със специалните служби. /По-нататък следват данни за участието на Ситников в грузинските предизборни програми, бел. а./ Кой е все пак Ситников и какви са неговите технологии? Алексей Петрович Ситников, е роден в Новосибирск през 1962 година. От 1986-а до 1988-а е секретар на Комсомола в Новосибирското Академично градче. Да уточним. Това Академично градче влизало в състава на Сибирското отделение на Академията на науките на СССР. А самото отделение на Академията обединявало десетки такива институти и представлявало основна научна база към военно-промишления комплекс. Често подобни “академични градчета” не фигурирали даже на географските карти. В тях не само комсомолските секретари, но даже чистачките носели пагони на служители от КГБ или ГРУ.

Ние работим с човешката душа”

Вече през 1989 година Ситников работи като научен сътрудник в Новосибирския институт по социално управление и политология и разработва “принципно нов комплексен вид на активно обучение – акмеологически тренинг с програмно-целево направление.”. Заедно с това взема участие в тренировки по НЛП. В своя персонален сайт Ситников твърди: “Ние сме все още един от инструментите за запазване на известно влияние зад граница. /Подчертаното мое, бел. а./ По времето на Горбачов се занимавах с анализ на текстове на писма, които получаваха лидерите на СССР, за да разбера не съдържат ли тези текстове психолингвистични трикове, чрез които можеше да се въздейства на тяхното подсъзнание.” Още една връзка на Ситников с КГБ – бившият заместник на Службата за безопасност на президента Елцин, Георгий Рогозин. Самият Ситников описва своето запознанство с него през 1996 година, през време на предизборната кампания на Борис Елцин: “Имаше един интересен човек в КГБ, Георгий Рогозин, първи заместник на Коржаков. За него се носеха слухове, че едва ли не с един поглед е способен да вдигне цял креват във въздуха. Когато щабът на Елцин едва се създаваше, мен ме извикаха, за да ме представят на генерал Рогозин. Влизам в приемната, а там седят генерали и министри, и всички треперят, страхуват се от него.”


/Тази подробност е важна. Нас ни учат, че приказките за пси оръжието са несериозни, а генералите и министрите на руския президент са треперели от страх пред него. Същият страх, стигащ до треперене на гласа усетих у С. М., когато й споменах името на генерала. Пътувахме заедно до Варна и аз й споменах, че по данни на френските служби, някой си, когото наричали “Магът” е идвал специално заради мен в България.тя отговори малко несвързано и за пръв път, откакто я познавах загуби самообладание и контрол над себе си , бел. а./
Работата е там, че кадровият офицер от КГБ Рогозин от 1978 е работил във военното контраразузнаване, в оперативно-аналитичната служба на Трето управление на КГБ, където се занимавал със защитата на висшето ръководство на СССР. Именно с идването на Рогозин, в централния апарат на КГБ е свързано внедряването на различни методи на психологична защита, а също привличането към сътрудничество на широк спектър от психолози, физиолози и даже познавачи на окултни тайни. /Запомнете – познавачи на окултни тайни. През късната есен на 2004 година ми се наложи да се убедя, че окултните тайни наистина работят, а не са нечия измислица. На всичко отгоре прилагането на окултните методи отново бе свързано с името на същия Рогозин, бел. а. По-нататък Ситников се спира на НЛП./
“Това е набор от психологически методики, които позволяват да се влияе на човека, незабележимо за самия него. С обикновени, но специално подбрани думи, не носещи на пръв поглед никакъв скрит смисъл, аз мога да въздействам на своя събеседник или на тълпата по такъв начин, че те без да го осъзнават ще започнат да изпълняват моите инструкции.” Ето, по такъв начин могат да бъдат заставени цели маси от хора да повярват в несъществуващото, в мита. /Всъщност това е истинската Матрица, едноименният филм е нейното фантастично представяне. Тя обаче съществува, макар и малко по-различен вид, бел. а./
Ситников има твърде строги изисквания към своите клиенти: “Те след като ме поканят като психоаналитик и специалист по имидж, са принудени да се съветват с мен за всичко – от сексуалните си отношения до умението да се държат пред камера”. /Спирам се на тази подробност, тъй като сексуалността играе твърде важна роля в работата на групите, пращани от проф. Борис Золотов да работят в България. Такава една група беше ЛЕМС, от която доста пострадахме както аз, така и мои приятели, бел. а./
Ситников продължава: “И освен това, за да бъде работата ни ефективна, като психоаналитик аз съм длъжен да знам най-дребните подробности от биографията на моя клиент, чак до детските лудории.” /Вече трябва да е ясно по каква методика работят пси операторите и за какъв дявол са им нужни досиетата на лицата, срещу които са пратени. Във всеки случай аз имам доказателства, че С. М. от групата ЛЕМС е чела моето досие, което навремето адвокатът ми проф. Янко Янков не успя да получи, тъй като било секретно. А С. М. спокойно го е получила, даже разполагам с нейното признание. Това досие е било нужно, за да се напипат слабите места в моята психика, да се докоснат до мечтите ми. И за да напише тя: “Искаш … Достатъчно! Ще получиш … повече, отколкото си Мечтал!“ Да, получих… Получих такива удари, след които едва успях да се привдигна. бел. а../


Завършекът на интервюто също е интересен. “С какво все пак се обяснява вашата популярност във високите сфери? С изкуството да хипнотизирате тълпите?
– Не, с изкуството да създавам лидери – отговаря Ситников. – А за тази цел се ползваме от методите на експертни системи. Създаваме определен идол, който може да започне своето движение към властта.”
Да, това е тяхната задача там, у тях. Да създават лидери от средите на своите доверени хора. Като сегашния руски президент, онзи с нежното име. А тук, у нас тя е точно обратната. Българският народ не бива да има истински лидери. Не бива да се появят личности, които да поведат нацията към спасение. От 1990 година насам всички потенциални лидери на българската нация бяха унищожени по един или друг начин. Нашите естествени водачи бяха премахнати. Един по един. Появи се политически вакуум, появи се празнина, която изискваше да бъде запълнена с нещо. И те, нашите врагове се заеха да изграждат политическа класа, съставена от деграданти и човешки подобия. От някакви морални изроди, за които ние, българите сме “фураж”, “тор”, средство за постигането на техните егоистични цели. Управници и законодатели станаха такива типове, на които в нормални обстоятелство никой не би поверил и стадо свине. Не хора, а зомбирани мутанти с опустошени души. Безсърдечни и безсъвестни. Затова днешната ни участ е така незавидна, затова животът ни от ден на ден става все по-труден и по-труден.
Още един пример от Грузия, този път практически. Препечатвам с незначителни съкращения дискусия от Интернет форума на Движение „Воини на Тангра”:
„Публикувано от: Astronomer Jan 18 2008, 11:58 AM
Грузинският народ за Саакашвеили е като «опитни зайчета»: САЩ действително са изпитали върху демонстрантите в Тбилиси ново психотронно оръжие! В Грузия набира обороти скандал, свързан с подробностите по разгонване на митинга на опозицията в Тбилиси на 7 ноември 2007 г. Несъгласните с политиката на Михаил Саакашвили в този ден грузинските специални подразделения разгонили с водомети, бухалки, сълзотворен газ и гумени куршуми. В болницата в Тбилиси попаднали повече от 600 демонстранти. Особено възмущение на гражданите предизвикала информацията за използване срещу манифестиращите на специално акустично оръжие Medium Range Acoustic Device (MRAD), предоставено на «младата грузинска демокрация» от техните партньори от САЩ. Според данните на някои издания, това оръжие е ново, неговото изпитание още не е завършено. До Тбилиси акустичното оръжие американците са изпробвали срещу бойците на Ирак. Официалните лица на Грузия не бързат с коментарите по повод използването на това оръжие.” И сведения от първа ръка, от очевидци и потърпевши: „Ние наблюдавахме четири случая на своеобразни психически разстройства, причината за които, според нашето мнение, може да бъде свързана с целенасоченото въздействие върху съзнанието на тези хора с помощта на особени методи. Освен това, за аналогични разстройства в психическата сфера ни съобщиха по телефона още 37 човека.
Ще опишем накратко картината на станалите събития. Газовата атака е предизвикала силни болки в очите, сълзи, чувство за задушаване, обилно слюнкоотделяне, парене в устата и носоглътката, кашлица, задух, главоболие, зачервяване и сърбеж на главата и шията, повдигане и в някои случаи повръщане, рязко влошаване на способността за координация на движенията.
Голяма част от тези симптоми изчезвала примерно след 10-15 минути след като на потърпевшите се е удало да се измъкнат от зоната на въздействие на газа, обаче още в течение на 4-6 часа се запазвала повишената чувствителност на кожата, болезнените реакции на студена вода, главоболието.
Всички, обърнали се към нас разказваха за това, че възникналото под въздействие на газа чувство за задушаване и страх за своя живот инстиктивно ги подтиквало да се свържат чрез мобилните телефони със своите близки. Във всички известни ни случаи разговорът практически веднага се прекъсвал.
Веднага след това рязко се променяло тяхното психическо състояние: «през цялото ми тяло преминаваше вълна на свръхестествен страх», обкръжаващите ставаха «неестествено безжизнени», «мъртви», възниквало непреодолимото желание някъде да избягат, да движат ръцете и краката си, да скачат или да крещят.
Според съобщението на един от обследваните, състоянието му било такова, като че ли през него са «пропускали електрически ток и го пекат отвътре». Практически всички попаднали в полезрението ни хора говореха за възникването на усещане за това, че те полудяват или умират. Обикновено това е бил техния последен отчетлив спомен.
След това настъпвал период на пълна загуба на паметта за всички последващи събития, което е продължавало от 1,5 до 4-5 часа. На някои от обърналите се към нас се удаваше частично да възстановят картината на станалото с тях през този период, Те извършвали външно целесъобразни действия, помагали на пострадалите, понякога можели кратко да отговарят на прости въпроси, били в състояние да ползват обществения транспорт, активно да се предвижват пеша, обаче всичко това правели абсолютно несъзнателно, вън от всякаква логика.
След преминаване на периода на разстройство на съзнанието пострадалите намирали себе си в най-неочаквани места на града. Съзнанието се връщало към тях неочаквано, «като тласък», едновременно с усещането за нарастващо главоболие или «празнота в главата». Тези усещания се запазвали още два-три часа. ” Като чета тези редове почвам да се сещам за дискотека „Индиго”, съвпаденията едва ли са случайни.


Горе виждате снимка на самата апаратура, а ето още как действа „несъществуващото” оръжие, наричано кой знае защо „нелетално”, тоест несмъртоносно. Уж не съществува, обаче не е смъртоносно. „В последните три денонощия всички, обърнали се към нас като цяло се чувстваха удовлетворително, обаче всички те започнали да изпитват неоснователен страх пред голямото струпване на народ, с мъка можели да заставят себе си сами да излязат от дома си, не можели да посещават магазини и други обществени места. При попадане в тълпа се изпотявали, възниквало усещане за дискомфорт в стомаха, чувство за задушаване, горещина или студенина, сухост в устата.
Въпреки всякаква логика,те изпитвали необоснована тревога и отвращение към обкръжаващите ги хора, тези чувства се засилвали, ако някой от обкръжаващите го даже малко повишавал глас. Най-неприятното и плашещото при това, според думите на нашите пациенти, било това, че те съвършено отчетливо осъзнавали нелепостта на подобни преживявания и практическата невъзможност да се бориш с тях. Към четвъртия ден всичката описана симптоматика изчезвала съвършено безследно.
Трима от позвънилите ни по телефона ни съобщиха, че са попаднали по действието на сълзотворния газ, обаче по необясними причини неочаквано са започнали да изпитват «страшно налягане в ушите и главата» си, съвършено спонтанно възниквал неконтролируем страх и паника, «главата се разпръсквала на части», искало им се да избягат някъде, да се скрият на всяка цена. В течение примерно на половин час те абсолютно преставали да се контролират и също, като други обърнали се към нас, след известно време също са откривали себе си в най-различни места.
Имало още едно необичайно обстоятелство, за което разказваха нашите пациенти. Когато на следващия ден се обръщали за медицинска помощ в обикновена поликлиника, им била оказвана помощ, но без всякаква молба от тяхна страна им било правено електро-енцефалографско изследване, при това изследването провеждали чуждестранни специалисти.
Това било толкова повече удивително поради това, че пострадалите се жалвали предимно от симптоми, свързани с дразнещото действие на сълзотворния газ (дразнене в гърлото, повишена кожна чувствителност, болки в очите. Като завършек на общата картина, енцефалограмите под благовидни предлози не им давали на ръка.” Хайде после кажете не ни ли използват като опитни зайчета?

Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров беше останал, но и него поставиха под контрол. А може би винаги си е бил под техен контрол, може би е бил една от последните им резерви. Сега, когато Волен Сидеров показа своя истински лик, когато той и помощниците му опорочиха свещената Идея, мнозина българи престанаха да вярват и в национализма. Идилията на идиотите вече може да бъде пълна.


Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Ние, българите биваме целенасочено и умишлено унищожавани. В най-добрия случай сме подтиквани да напуснем България. Имаше откровени призиви на “политици” в това отношение. Да не ги цитирам, че ме е гнус от тях. Празнината се запълва, както Дичев ни бе предупредил – с малцинства. Било ускорено развъждани, било внасяни механично от съседни и не толкова съседни страни. Да припомням ли? Не стига, че напълниха страната с цигани от Румъния, от Косово и Македония, ами Соломон Паси обеща да доведе два и половина милиона евреи, които да заселят обезлюдяващата се България. Даже това не им стигна, та сега ни обещават да внасят филипинци, китайци и негри от Африка. Само идиот може да не види как угасва всичко българско в бивша България.

Втори път на прицел са мислещите хора на България. А да притежаваш талант или по- големи способности в криминална Република България си е направо проклятие. Умните и честни хора в днешна България са обявени за прокажени. На истински мислещите им се пречи не само да упражняват влияние в обществения живот, не само да заемат важни постове. Мислещите и разумните са подложени на постоянен терор, на тях им се пречи да живеят нормален човешки живот. И така – докато ги сринат финансово, икономически, а впоследствие психически и физически. Накрая ги умъртвяват, ако преди това не са ги прогонили в чужбина, а на политическата сцена биват поставяни всякакви морални отрепки и умствени недоразумения. Погледнете само депутатите – с малки изключения тези субекти /съжалявам, но не мога даже хора да ги нарека/ са за сериозно лечение, умствено увредени типове, а те седнали да ни управляват. Виждаме как ни управляват. И докъде ни докараха с тяхното управление.
Накрая като прибавим ударите срещу най-малката, най-кротката, най-умерената проява на български национализъм, картинката става пълна. Известно е, че национализмът е имунната система на всяка една нация. Какво става с организъм, чиято имунна система е разрушена? Същевременно се поощряват прояви на истеричен лъженационализъм. Нещо повече. Биват поощрявани и подпомагани организации, като така нареченото Общество “Дуло”, проповядващи откровен нацизъм и възхваляващи хитлеризма, който при това е съчетан – забележете – с истерично русофилство. За да се покаже колко лошо, колко извратено и ненормално нещо е национализмът, и колко търпими са нашите либерално-демокраДични власти към своите противници. Нищо подобно, търпимост не съществува. Пощада не е предвидена. Оцеляването е заблуда. Милост и съчувствие няма да получим. Нито помощ. Ние, българите трябва да изчезнем от лицето на този свят. Кратко и ясно. Присъдата е прочетена и не подлежи на обжалване. Надежда няма, освен ако не потърсим надеждата у себе си. Малка илюстрация на тема лъженационализъм. Погледнете снимките и кажете – това ли беше партията, която щеше да връща България на българите?

Слави Бинев /вляво/, евродепутат от “Атака”.

А по този начин, с приемане на цигани “Атака” компенсира отдръпването на българите от нея.

Доста време търсихме съюзници. Към доста измамни приятели се обръщахме за помощ. Много лъжи, много обещания и накрая нищо. Оперативните групи за ликвидация на Българското продължават своята пъклена дейност и нашите надежди гаснат една по една. Значи ни остава само едно: да хванем палачите за гушите, а скъпите им “куфарчета” да натрошим на парчета, да ги полеем с бензин и да ги изгорим. Повярвайте ми, много е приятно да гледате как бива унищожавана апаратура, струваща стотици хиляди. Апаратура, създадена да унищожи вас и вашето семейство. Те не са толкова силни, колкото им се иска. Ако сме достатъчно неуправляеми, по- силните в повечето случаи се оказваме ние. Ако пък не искате да рискувате /напълно основателно, признавам/ с физическа разправа, можете да ги направите за смях. Или поне да ги разобличите. Поименно и без увъртания. Като начало и то е достатъчно.

Господата Рогозин и Путин. Много изразителна снимка, не мислите ли?

МАЛЪК НАГЛЕДЕН ПРИМЕР

На психотронно въздействие сме подложени всички. Най-вече посредством телевизията. През февруари 2003 година в Русия започва проверка за евентуално излъчване на 25-ти кадър по телевизионните канали. У нас, дори когато такова излъчване е доказан факт, „отговорните другари” заявяват, че няма нищо опасно, тъй като момчето, изготвило въпросното предаване е много добро момче, което пие ракия, и въобще да не се занимаваме с глупости. Нали помните, когато Движение „Воини на Тангра” изнесе скритите кадри в клиповете на така наречения „Боби Турбото”. Кадрите бяха открити случайно от сегашния системен администратор на сайта на Движението – Светозар Асенов – Севар. После същите данни ги изнесоха във в-к „Монитор” и накрая всичко завърши като на шега. Боби Турбото не бил сатанист, и въобще бил изключително свестен човек, защото обичал да пие ракия. Зрителите не видяха нищо нередно в твърдението и повярваха. Та телевизията постепенно започна да се превръща в окултно оръжие за масово поразяване. За да стигнем дотам, че някой си, който участва в демонстрации за узаконяване на наркотиците, да го направим евродепутат.


Тази снимка, взета от официален Интернет сайт на Золотов предизвика скандал през пролетта на 2007 година. Снимката е доказателство за близките отношения на лица от групата ЛЕМС с видния специалист по човешко зомбиране.

Но в разрез с общоприетото мнение, аз мисля, че по-голямо внимание заслужават индивидуално насочените удари. Повтарям, за да се запомни добре – тези удари са предназначени да ликвидират в зародиш всяко огнище на съпротива срещу Злото, да унищожават всеки българин, който би могъл да вдъхне вяра на своите сънародници и да ги поведе на борба. Такива удари имаше и срещу Движение “Воини на Тангра”.

За първия подобен случай научих през лятото на 2003 година. И така, през 2003 година един от нашите се отдръпна със странния мотив, че не искал да му бърникат с машинки из мозъка. Повече обяснения не даде. Момчето беше от Пловдив, адвокатче по професия, но да го оставим на мира. Вторият случай имаше по-трагичен завършек. Човекът, върху който бе въздействано престана да различава внушенията от реалността. Накрая почна да живее сред своите видения, в някаква измислена реалност. Към третия подходът бе по-различен. Специализираната група на руското ГРУ, покровителствана от ген. Иван Чобанов, бивш Директор на Институт по психотроника така обърка мозъчето на момчето, че то извърши предателство срещу всичко, в което се бе клело до тоя момент. Извърши предателство и срещу всички, които до този момент му бяха приятели. Пълна подмяна на ценностите. Пълна морална деградация. При това съм длъжен да отбележа, че деградацията на третия потърпевш бе постигната без помощта на апаратура, а единствено с прилагане на НЛП /Невро-лингвистично програмиране/ и ПЛП /психо-лингвистично програмиране/. Момчето нямаше нито достатъчно воля, нито достатъчно знания, нито достатъчно морална устойчивост, да отрази атаките и стана тяхна жертва. Ето как психотрониката може да превърне приятеля в предател. За прилагане на подобна методика в други държави е предвидена наказателна отговорност и солидни обезщетения. В България на Злото е дадена пълна свобода. В България Злото се ползва с покровителството както на изпълнителната и законодателна власт, така и на силовите министерства и служби. На цялата тази мощ ние сме в състояние да противопоставим единствено своите знания, своята Вяра и своята воля. И покровителството на Небето, което не изоставя в беда своите верни синове и дъщери. Следващите примери показват, че не сме така безсилни пред Злото.

Ще продължа с документиран случай, взет от сайта /електронната Интернет страница/ на Движение “Воини на Тангра”. Представям го с незначителни стилистични корекции. А по-нататък ще го допълня с обяснения и още подробности.
В началото на 2007 година във форума на сайта повдигнахме въпроса за психотрониката. Повод стана разобличаването на агентка от групата ЛЕМС, боравеща с такова оръжие. И когато агентката побърза да заяви, че всичко е плод на моята фантазия, неочаквано за нея проговориха други потърпевши от нея и нейната група. Предоставям част от мнението на един от тях:
“Искам да потвърдя абсолютно всичко, за което пише Елтимир! Влизам единствено и само, за да потвърдя истината, макар от много време публично да съм обявил, че не желая да се занимавам с каквото и да е било. Но тук причината е истината, защото съм пряко засегнат от много техники и действия, които оказаха върху мен.
Куфарчето. То съществува и няма списания или козметика, които да са с тегло над 7-8 кг. /По моя преценка то тежеше около 10 кг, а г-жа агентката твърдеше, че прословутото куфарче съдържало не апаратура, а продукти и реклами на фирмата “Олифрейм”, бел. а./ Когато Елтимир я попита на една от срещите, дали не си носи лаптопа /преносимия компютър/ в куфарчето, тя отрече. На мен ми се стори много странно и я попитах дали тя не желае да го понося, защото видимо се изкривяваше от тежестта на това куфарче. След като вътре нямаше лаптоп, какво тежеше толкова?
Водачът! /Запомнете тази дума, тя е от терминологията на сподвижниците на зловещия проф. Борис Золотов. Дори ще цитирам част от писмо на полк. Р. Н. от 7 април 2005 година: “Въпрос за размисъл /вържи го с ЛЕМС/ – какво ти е известно за Последователите на Борис Золотов в България; какви са методите им на действие?”/ И той съществува, говорил съм и с него. Първите ми впечатления за него бяха, че е дегенерат, алкохолик и сексманиак. Някъде долових сексуални намеци и съответно отговори от Водача към ЛЕМС и обратно. Или с други думи мисля, че имат сексуална връзка. Държа да кажа, че това ми бе първото впечатление за тях двамата на едно място.
/По-късно, при разговор очи в очи, авторът на тези редове сподели, че Водачът провел над него някакъв странен ритуал, при който ритуал използвал меч, с изписани върху меча масонски символи. Нищо чудно, съпругата на същия “Водач” е с еврейски произход. А колкото до връзката между нея и Водача, и тук проличава сходството между тях и сектите: “Създават се патологични връзки между лидера на сектата и членовете…”/
Обучението на ЛЕМС. ЛЕМС е преминавала интересни нива на физическо и психическо обучение. Физическото се отнася до силна физическа издръжливост, която за жена домакиня за каквато се представя тя, е крайно излишно. /Длъжен съм да вметна, че С. М., наричана още ЛЕМС не е просто жена-домакиня, а жена със завидна финансова обезпеченост. Нейният съпруг притежава няколко фирми, те не пропускат година, през която да не посетят една или друга държава, а в дома си имат слугиня за домакинската работа. Така че физическият тренинг на С. М. още повече озадачава, бел. а./ Психическото се отнася до оказване на влияние върху хората до ниво на абсолютен професионалист. Извличане на енергията на хората и зареждането й с тях.Според нейните твърдения, че е напълно естествено да черпиш от хората, защото 95% от тях са “фураж”!
/Ще вмъкна фрагмент от разказа на една от руските жертви на Золотов: “За пръв път с действието на психотронните модели ми се наложи да се сблъскам по повод “авторската” програма за зомбиране на Борис Золотов, ростовчанин, математик с висше образование. В края на 80-те години рекламите на неговите семинари многократно се въртяха по централната съветска телевизия. Мнозина, за да попаднат на тези семинари или да се издигнат в поредната степен си продаваха колите, мебелите и даже жилищата.” Нещата и тук, и там наистина много си приличат. По- късно момчето ми сподели, че цялата авантюра с ЛЕМС му струвала около 20 хиляди./ ЛЕМС преди ми бе споменавала за някакъв специалист, при който ще ме заведе, но все още съм много слаб и може да ми причини много лоши неща. Мина време и ме заведе. Не много слаб, но висок мъж на около 50 години, с козя брадичка – масон, както се оказа. С ЛЕМС звъннахме на вратата на офиса му, и той отвори. Въведоха ни в малка заличка, а въпросното лице до колкото разбрах, се бе подготвило предварително за срещата. ЛЕМС седна зад мен с оправданието, че ще ме предпазва – ха-ха-ха, предпази ме! В този момент вече бях пред него, а ЛЕМС зад мен, красота! Но кой да предположи? Едва след месеци разбрах какво са ми причинили. При приключване на срещата ЛЕМС ме попита дали съм усетил защитата й отзад на тила. Да усетих, но не бе защита, а бе нещо друго.
/В. по всяка вероятност знае какво твърдят НПЛ операторите за своята дейност: “НЛП помага бързо да се достигнат поставените цели. Казано с други думи, с негова помощ можем да се сдобием с желаното или да станем такива, каквито бихме искали да бъдем. При това се активизират такива умствени способности (невро), за съществуването на които дори и не сте подозирали. Освен това НЛП помага по особен начин да се използва езика (лингвистично) за достигането на целите. И накрая, с негова помощ можем да се научим да управляваме състоянието на своя разум, психиката си, да въвеждаме ценности и убеждения, съответстващи на желаните резултати (програмиране).” Какво обаче пропускат да ни съобщят? Че целите – това са получаването на власт и пари. А цената за постигането на тези цели е разрушаването на множество човешки съдби./
Мина време, попаднах в малка група от екстрасенси. Те ми споделиха, че имам закачен енерго-информационен паразит в тила – на меката точка под черепа. И това е направено с цел, за да не подтиквам хората към действия, застрашаваща Системата. Който ме познава се е убедил, че много ми “знае” устата. С известни усилия ме възстановиха. Споделиха за пораженията в психиката ми, които и до ден днешен отчитам като кошмарни. Целта на паразита е шпионаж и източване на енергията ми и вливане на ужасии директно от астрала. /Всъщност ужасиите се внушават отново с помощта на техника, на НЛП, на ПЛП и на прословутото “куфарче”. Колкото до паразита, това е форма на енергиен вампиризъм, в какъвто вампиризъм един друг човек обвини С. М. И той се осъществява според инструкциите на Золотов, който говори за “създаването на структури, хранещи се с енергията на разпада”. Тоест Золотов учи своите последователи да предизвикват разпада на околните и да се хранят от този разпад. Много благородно, а? бел. авт./ И всичко това бе пред погледа ми години наред. Програмите в психиката ми са свързани и с енергийните нападения от мен към близките ми и всичко пред погледа и аз да не мога да противодействам. Целта на всичко е моето неутрализиране по редица причини!


Екстрасенсите ми споделиха информация за масона, съвпадаща напълно с описанието, което ви дадох в началото. Казаха ми, че той не е човек, а програма в човешко тяло. Имам още много да разказвам, но няма смисъл, защото Господ ще ги накаже. Възстановявам се от всичко преживяно и вече не искам да се занимавам с каквото и да е било в тези сфери. Не ме интересува абсолютно нищо, нищо! Вече съм вън от цялата игра!” И действително, когато това момче ми дойде на гости, с огромна радост установих, че от негативните последици върху психиката му не бе останала и следа. За изработената от групата ЛЕМС /защото реално ЛЕМС е група – четирима изпълнители плюс така наречения “Водач” – а не едно-единствено лице. Нещо повече.
ЛЕМС работят в мрежа с другите подобни на тях групи. Изумих се като видях какви инструкции си предават едни на други, как си разпределят задачите и каква координация съществува между тях. Също така трябва да отбележа, че групите на Золотов работят съвместно със сектантите на Виссарион. С. М. например ходи на техните сбирки в Рила, за да превежда речите на “Месията”./ зависимост от тях да не говорим. След като се оправил от удара, този български младеж се бе оженил, вече си има бебе и изглеждаше видимо щастлив. Внушената му временно с помощта на “куфарчето” преданост към ЛЕМС се бе превърнала в ненавист и презрение.
Едновременно с написаното от В. се обади и друг от нашите, който също се бе измъкнал от зъбите на “всемогъщата” психотроника без никакви поражения. Ако, разбира се не броим за поражение факта, че сега и двама са изключително внимателни и предпазливи при контактите си с други хора. И вторият наш приятел й припомни някои факти, дори цитира конкретни имена, така че госпожа агентката бе принудена да млъкне. Ако не бе млъкнала, щеше да прочете още публично изнесени данни. Като това писмо, което ми бе препратено от трети човек. Отново ще спестя имената. Не е дошло време да се каже всичко. Агентите на ГРУ все още ръководят уж българското Контраразузнаване. Писмата, които цитирам, обаче са напълно достоверни. Вижте писмо, доказващо, че ЛЕМС е група. Писали са ми от компютър с руски Уиндоус, може би от самата Русия, а аз, глупакът си мислех, че ми пише С. М.
Копирам го без никакви промени. Впрочем трябва да предупредя. Не приемайте нито ЛЕМС, нито С. М. /позната из Интернет форумите още с имената Чакар и Вечерница/ като нещо конкретно, като нещо лично. Те изпълняват стриктно програма, писана не от тях. И ако споменавам госпожата толкова често, то е, защото познавам най-добре нейната методика. Само че тази методика е създадена в други институти и школи, тя е обикновен изпълнител, нищо повече: “Качи се на пырвия автобус, който минава след 12.30 ч. Аз •е быда …ТОЧНО НАВРЕМЕ .Не идвай по-рано. Ще те чакам в кафенето на самата Автогара. Пиши за да потвырдиш, че си получил това мое писмо.” И пояснение относно псевдонима ЛЕМС, отправено неизвестно към кого, взето от тайната папка с инструкции и писма: “Спестила съм и добавката “- РА”, щото някои си я “превеждаха” като рекламна агенция?!! А пък тя е с друга символика.” Е, може би РА символизира “вълшебството с вкус на бадем”, което тя ми обещаваше, и което не успя да ми даде докрай. А пък ЛЕМС /отново според нейните собствени думи/ означава и “Лукава Е Моята Същност. Кой знае…
Ето нещо от нейния личен архив, което може да послужи за доказателство, че тези лица ползват специална техника. Ще ме извините за правописа, неин си е, нищо не съм променил: “За кво ти ги пиша тези МОИ изживявания? Леле, загубих си мислата! Оп, фанах я. Както си хортувахме с Водача и целата електроника тук и в цеха побесне. А за Нета – още по! Загуби се и Яху и маху, сал Тангра остана на монитора. Ама и тука грижа – твоя мейл прехвърлих като ЛС.” Значи с нейния персонален Водач си пращат съобщения по Интернет, едновременно с това С. М. е отворила електронната страница на Движение “Воини на Тангра”, после всички други връзки изчезват и остава само въпросната страница.
Как С. М. формулира целта на своите мисии:
“- промиване на мозъци;
– заблуждаване на търсещите истината;
– създаване на фалшива ценностна система, особено у подрастващите и т. н.“. Нека си признаем, че го правят твърде успешно. Благодарение на нашата доверчивост. И благодарение на незнанието ни.
Още едно писмо, разменено между двама мои приятели. Отново ще спестя имената, животът на участниците в описваните събития реално е застрашен:
“Ако можеш, позаинтересувай се с какви неща се занимават хората на Золотов в България. Тя е негова лична ученичка. Само това е достатъчно да си направиш всички изводи. Ако пък се е разкаяла, както иска да вярваме, то има много, ама много да ни разказва. Само, че трябва да е луда да проговори. Прочетох темата ти за “четенето на мисли”, но се отказах да пиша в нея. Не всичко, което исках да кажа ми се е избистрило в главата. ЛЕМС провеждаше подобни експерименти с нас. Като беше с лаптопа, ни караше за по една минута да си мислим за “хубави неща”, а тя щяла да ги препрати на Елтимир. Да си мислим за определени цветове, групово да си концентрираме мисълта върху дадено нещо. А те чрез някаква много чувствителна техника улавят от далечно разстояние излъчванията и ти съставят нещо като психо- профил. Това не е параноя, а реалност. Но не ме е страх особено от тях, нямам кой знае какво за губене.
Експериментите първоначално не ги взимах въобще насериозно. Но те самите явно си ги взимат насериозно, което е по-важното. Експериментите са на пръв поглед безобидни, но чрез тях събират данни за нервната ти структура, така да го нарека. Съжалявам, че заглуших инстинкта си, който ми каза, че има нещо гнило в тази работа. Но мисля, че се усетих навреме и казах край на тези глупости. Тя се представя “свръхсензитив”, който може да улавя усещания, мисли от разстояние. Донякъде е вярно, защото чрез машина могат да ти усилят някои вродени способности като телепатията например. Но тя се представяше чак за ясновидка, което е смешно. Ясновидците не са хора, които се държат идиотски като нея. Тия техни способности са изкуствени. Особено НЛП-то.”
Само месеци по-късно, С. М. ще се оплаче на ген. Иван Драшков от “писанията на непознатия за нея Ангел Грънчаров – Елтимир, който разпространявал небивалици за нейната личност”. Хайде да не пускам снимки, на които сме заедно, че ще дойде много. Свидетелските показания са достатъчни. Поне засега. Ето как ми се представи тя в едно от първите си писма през септември 2004 г.: “Специално за теб, Елтимире, ще добавя: Остър език, ум – достатъчно, услужлива тренирана памет. Опит трупам в движение, характер – кален в битки, умения за продуктивно общуване. Свръхсензитив, школуван анкетьор, обучена за манипулатор на “овце.” Ще покажа откъс и от нейно писмо до някой си Ивайло. Така ще стане ясно как госпожата започва познанствата си с набелязаните жертви: “Здрав ли си физически? Знам, че много те мъча и разпитвам . Просто усещам, че е необходимо. Не е каприз. Спускат ми Пазителите високи изисквания и други такива неща… Все особени … карма. Не принадлежа на себе си – това мога да споделя засега.” Да, за последното вярвам, че е истина. И още от нейната самохарактеристика: “Каквото и да си избереш – все е истината за мен. Продължителните ми наблюдения обобщих така:
I. Имената, с които се идентифицирам
II. Особени обръщения
III. Поетични откровения
IV. Злобни двусмислици
V. Сексуални намеци
VI. Гневни изблици
И се почна един смях ! Едноличен, самокритичен, разплакващ и оздравителен! Приех се такава каквато съм и си помечтах каква искам да стана. Проста работа. Ама трябваше да се изръся с маса пари за да тръгна по Пътя си. И сега вървя. И не съм сама.“
Да, тя не е сама. Такива като нея са много и докато те извършват своята дейност, подкрепяни от властта и от Службите, никой честен българин няма да е в безопасност. Не се ли справим с тях, те ще се справят с България.

Отново откъс от НЛП ръководството. Следващите редове принадлежат на друга зловеща личност – Таня Бояджиева, NLP Master Practitioner, Член на Society for NeuroLinguistic Programming – САЩ, Директор в консултантска фирма “Ню Ай” ООД, Председател на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси /Ах, какви титли само!/: “Сигурно сте чували “определенията” за песимист и за оптимист. Първият вижда чаша напълнена до средата с вода наполовина празна, а вторият – наполовина пълна. Но някой друг може да каже, че чашата съдържа равни количества от въздух и от вода. Досещате се за идеята. При общуването ни с другите не е важно каква наистина е действителността, а това как я вижда всеки от събеседниците. Географската карта не е истинска територия, а само модел на земната повърхност. По същия начин това което ние виждаме е само модел в мозъка ни, съставен от информацията получена и “филтрирана” през сетивата ни. Да, нашата нервна система не е в състояние да обработи всичко, което виждаме, чуваме, усещаме. Затова и го “филтрира” като пропуска само това, което подсъзнателно сме преценили, че ни интересува. При това миналият ни опит или емоциите ни може допълнително да изменят така прецедената информация и в съзнанието ни да се получи нещо много по-различно от това което вижда човекът до нас.” Казано е доста откровено. Те ни извеждат от нашата реалност, извеждат мислите ни от нея и ни въвеждат в друга реалност, изгодна на тях и отговаряща на техните цели.
Ще кажете, че са измишльотини? Вероятно и аз щях да кажа същото, ако не бях преживял, ако не бях изпитал на свой гръб силата на психотронното въздействие. Невидимата атака наистина е организирана на твърде високо ниво. И с използването на твърде високи технологии.

Следва кратък откъс от непубликуваната ми биографична книга “Време на чудеса”:
“Сега внимание. Толкова е невероятно, че ми е трудно сам да си повярвам, обаче е факт. Случи се по-късно, когато въздействието на ЛЕМС върху мен бе осъществено.
Мисля, че е работа на оня маг, за когото ми казаха, че е агент от възможно най-високо ниво. Агент, на когото козируват такива като ген. Чобанов. Агент, пред когото стоят мирно ръководителите на нашите “тайни” службички. И по-късно ще стане дума за него. Сънувам, че се намираме с Ваня, съпругата ми в някаква празна стая и оглеждаме как да я ремонтираме. Ваня се обръща и виждам как става по-ниска и по- дебела. Пръстите на ръцете се превръщат в дълги нокти.
– Коя си ти? Ти не си Ваня!
– Аз съм вещица, аз съм Чакал! – рече го с дебел, дрезгав глас.
Нещото пред мен вече не приличаше на човешко същество, а на огромен сив гол охлюв. Сборихме се. От тялото на “охлюва” се извиха пипала. Аз го усуквах, а то се извиваше, но не се късаше. Взех нож и го разрязах на две. Това беше сънят. На сутринта получавам писмо от Силвия, в което тя описва моя сън, но от гледна точка на чудовището. Запазих си го и можете да му се насладите: “Чакалът – хигиенист на природата! Да бъде! Нямам ръце вече – пораснаха ми дълги нокти на лапите. Ще погаля някого, знам си… С кого само да почна по-напред – това Нощес ще ми светне. В моя час – на вещиците…да,…да… И хич няма да се церемоня с никого: гнилото – под ножа! Болното – под карантина… за три часа. А после – и то. Курбан за нечестивите.” Бълнуване някакво – ще кажете. Да, ама това бълнуване съвпадаше в детайли със съня, сънуван от мен същата нощ.
Мина повече от година, преди да я попитам за тоя сън. Тя отговори, че е било случайно. И на свой ред попита какъв е бил краят на съня. Излъгах я, че не помня. Обаче аз не вярвам да има чак такива случайности. Пък и защо ще ме пита именно за финала, щом е било случайно? По някакъв начин те могат да влияят и върху сънищата. Доколкото си спомням, в пресата се бяха промъкнали разни съобщения.
Вижте едно от тях: “Все пак в откритата научна литература се описват около 30 експерименти в подкрепа на това предположение. През 1974 г. в СССР, след изпитания в едно военно подразделение в Новосибирск, установката за Радиосъна била зарегистрирана от Държавния Комитет по изобретенията и откритията в СССР и описана като индукция на сън.” – Mojmir Babacek /авторът е основател на международна комисия за забрана на обработката на човешката психика с помощта на технически средства/ Тогава не повярвах, че съществуват подобни технологии. Сега знам, че съществуват.
Всъщност тя често сама си признаваше, само където аз не разбирах какво значат нейните признания. Като например това: “Аз съм съвсем близо до теб… на един огнен дъх разстояние. Затвори очи, повикай ме и … ще дойде духът ми …”

Проф. Леонид Василиев, един от ранните изследователи на новите технологии и директор на катедрата по физиология към Ленинградския университет заявява в своя публикация “Опити за дистанционно повлияване”: “Мислите могат да се пренасят от микровълни, по същия начин, по който става пренасянето на телевизионния сигнал и картини, което отваря възможности за хипнотичен МК от далечни разстояния.” Е, сега картинката би следвало да се проясни поне малко.

Хубавото е, че и при мен зависимостта от групата ЛЕМС трая кратко и бързо се възстанових. Цялата история е описана и един ден ще види бял свят. Сега ще приведа само един откъс:
Пишехме си например писма по зададена предварително тема по Интернет. Пускахме ги едновременно. Тя до мен и аз до нея. Разликата в изпращането на писмата беше от 3 до 5 секунди. Съвпадението в съдържанието – над 90%. Или ми праща нещо, което се наричало “Ако”. Отговарям: “Киплинг? Във финалната част има грешка.” Преди да съм го прочел. Оказа се вярно. Вместо “сине мой”, бе написано “приятелю мой”. Друг експеримент беше, когато в чата влизаха 5-6 души едновременно и се надпреварваха да ми задават въпроси от най-различен характер. В тоя момент сякаш се свързвах с някакво информационно поле и почвах да отговарям светкавично бързо. Не помня да съм допускал грешки в отговорите. И много се радвах, а е трябвало много да се уплаша.
Веднъж тя ми прати пощенски запис и ми написа, че иска да пийнем вино заедно, макар и през екрана на монитора. Ами да пийнем. И пийнахме… /Вмъквам пояснението, че след употреба на алкохол човек стана по-малко податлив на машинните внушения, но по-податлив на внушенията, идващи от човек. Понякога едно и също средство може да ви осигури защита или да ви отнеме защитата. Зависи от случая. Това беше за хората, които ще поискат да почерпят от моя опит./ Усещах, че срещу мен стои някой много мощен маг /смея да го нарека по тоя начин и съзнавам какво пиша/, но беше твърде късно да противодействам. Искаше ми се да вярвам, че именно тя е Магът и вярвах.
– Вярваш ли ми?
– Вярвам ти.
– Повтори го. Кажи го още веднъж.
– Вярвам ти, вярвам ти, вярвам ти!
– Искаш ли?
– Искам!
– Повтори го!
И аз повтарях. Това вече бяха древни заклинания и именно те успяха да влязат в подсъзнанието ми. “Ти каза полунощ. Ето, сега е точно Полунощ. И аз ти казвам точно тези думи. Приемаш ли ги?” Аз бях напълно в техните ръце и те можеха да ме управляват както си искат.

Преди да продължа с описанието на конкретни събития, искам да изясня два съществени въпроса. За причините, поради които руската върхушка се стреми към унищожението на България; и на връзката между окултизма и политиката. Двата въпроса се оказаха свързани.
Началото е едно предсказание: “На София /има се предвид църквата “Света София”, бел. прев./, в Цариград, ще засияе кръст православен.” – Монах-провидец Авел, 1796 г. Предсказанието ми обясни смисъла на едно стихче от песен на Жанна Бичевская:
“Возвратить Россия русский Севастополь,
станет снова русский полуостров Крым,
наш Босфор державный,
наш Константинополь,
и святыня мира Иерусалим…”
В превод: “Ще си върне Русия руския Севастопол,
Ще стане отново руски полуостров Крим,
Нашият Босфор държавен,
Нашият Константинопол,
И светинята на света Йерусалим…”
Да продължим с предсказанията. В книгата “Славная история Царьграда и Византийские пророчества.”, Москва: Издателство “Жизнь вечная” 2000 г. намерих това:
“Със съединените сили на Русия и други народи Константинопол и Йерусалим ще бъдат превзети. При подялбата на Турция, тя почти цялата ще остане за Русия.”
И още един любопитен откъс от същата книга: “Тези врата се наричали също Червените врата и врата Безплътни, през които по време на тържествени събития влизали Гръцките /?!/ Императори. На тях бил поставен следния надпис: “Когато дойде Царят на Русия, то вратите ще се отворят сами”. След превземането на Константинопол, Мохамед ІІ, прочитайки това пророчество заповядал да ги зазидат; но и до ден-днешен Турците с ужас ги гледат и казват, че през тях Руснаците ще влязат като победители.”

Дали руският локомотив ще съумее да закачи към себе си нашия български вагон?

Не е пропусната и нашата Ванга: “Даже твърдяла, че в бъдеще България ще влезе в състава на възродения съюз /СССР?, бел. прев./. Никой не може да спре Русия. Всичко ще помете тя на своя път и ще стане властелин на света.”
В ход бива пускано и едно руско тълкуване на (Raqno Nero) /Черният Паяк/, живял около ХIV век за изчезването на Турция. Доколко е автентично, нека кажат онези, които са чели знаменития предсказател в оригинал. “Ще изчезнат Франция, Испания, Турция, Скандинавските страни. Тартария няма да изчезне.”
Има и съвременни предсказания: “Знаменитият старец Паисий Святогорец (Эзнепидис, 1924-1994), в началото на 90-те години предсказва: “Моят промисъл ми казва, че ще се случат много събития: руснаците ще завладеят Турция. Турция ще изчезне от картата, защото една трета от турците ще станат християни, една трета ще загинат във войната, а една трета ще заминат за Месопотамия. В Константинопол ще има велика война между руснаци и европейци, и ще се пролее много кръв.”
Разбирате ли? Руската управляваща върхушка – не руснаците като народ, а именно върхушката вярва, че в скоро време Турция ще стане руска. Вярата е базирана не върху реални прогнози, а върху твърденията на ясновидци и окултисти. Върхушката още не знае как, но вярва, че ще бъде, както е казано. Турция щяла със сигурност да попадне под руска власт, при това в най-скоро време. Ако дотогава и България стане турска, значи в крайна сметка и тя ще попадне под руска власт. Защо обаче да попада заедно с твърдоглавите българи, които създават само неприятности като предявяват претенции към руската история. Българите били дали християнството на Русия, българите били създали руската азбука… Хайде глупости, нека измрат тези гадни българи, та никой да не оспорва нищо руско… Ще кажете, че е лудост, но нима смятате политиците за нормални хора? И още: не стигнах съвсем сам до горните изводи. Те ми бяха подсказани още при пътуването до Москва през август 2003 година. И оттогава търся доказателства. И намерих поне някои. Сега не предполагам, а знам, че руската политика е ориентирана не срещу българското криминал-демокраДично правителство, а срещу българската нация. Та не се чудете, когато Русия финансира цигански организации или подкрепя ОМО “Илинден”. Руските императорски планове за изтребление на българите са твърде добре синхронизирани.

Мина време, случиха се събития, които ще пропусна тук. Обаче тези събития ме подтикнаха да отрезвея от въздействието. “На сутринта лежа и си мисля: “Ангеле, как можа да повярваш?” И сам си отговорих: “Повярвах, защото много исках да повярвам.”
Сякаш в един миг магията се разруши. Прогледнах, осъзнах се. В паметта ми изплуваха думите на Илия Минев и чак сега видях ясно какво са значели те: “Не вярвай, не се страхувай, бори се!” Макар и нататък да не беше лесно, почнах да се измъквам от зъбите на психотрониката.”
Не е зле да имате предвид още една особеност. Колкото е по-високо интелектуалното ниво на човека, толкова му е по-лесно да противостои на психотронното въздействие.
Човек може да развие съзнанието си до степен на пълен контрол и този контрол отнема възможността на други да го контролират. За сметка на това същият човек толкова по-бързо се поддава на ниво физиологични нарушения. Поставянето на физиологията под контрола на съзнанието е много труден и продължителен процес. Имайте предвид този факт, може да ви послужи. Тригодишното ми общуване с тези хора доразруши бездруго влошеното ми здраве. Въпреки затвора, въпреки атентатите и извънсъдебните преследвания, през 2004 година все още бях в добра форма. Сега дори едночасово стоене пред компютъра ми струва огромни усилия. Това се оказа цената на знанията, на опитността, която ви предавам. Все пак ми се иска да вярвам, че както сбърка в много друго, така ще сбърка и в предсказанието си, /или в обещанието си, знам ли/ че ще умра през октомври 2007 година, и че последните 15 минути от живота ми ще бъдат ужасни. Предсказанието бе направено през декември 2004 година. Изписвам го, за да мога през ноември същата година да докажа със самия факт на своя живот, че те не са нито всезнаещи, нито безгрешни, нито всемогъщи.


Да продължим с останалите факти.
През 2004 година висши служители от НСС започват оперативна разработка срещу лице от групата ЛЕМС по обвинение в сътрудничество с ГРУ, руското разузнаване. В началото на 2005 година лично генерал Иван Чобанов, тогавашен Директор на НСС извиква същите служители, както се изрази единият от тях “на червената пътека” и им заповядва да спрат разработката. И не само да спрат. Същите служители – полк. Р. Н., както и Вл. П., понижен малко по-късно в длъжност, почнаха да защитават С. М. от всякакви нападки и даже да я улесняват с предоставянето на оперативна информация.
Помислете само! Отначало я разработват като агент на чуждо разузнаване, а после почват да й служат. Работата е толкова сбъркана, че вече не знам какво да мисля. Та накрая трябваше едно неформално културно-просветно дружество, каквото е Движение “Воини на Тангра” да дава отпор на могъщата руска служба. И все пак тригодишната война си каза думата. Днес Движението не е това, което можеше да бъде без намесата на ЛЕМС.
Ще цитирам написаното от участник във форума, който бе наясно с какво и с кого си имаме работа: “Ако някой смята, че му въздейства негативно по някакъв начин да ми пише. Моят съвет към всички…. Ако видите тройни повторения на думи, трийте… Не й разрешавайте неуместно да ползва редуване на малки и големи букви… За “степента на познаваемост” /…/ При някои хора, обаче не се налага да се гадае (познава), защото на тези хора им се казва. Тези хора не познават, те знаят. А вие ЛЕМС, не сте от тях. Най-голямата ви заблуда е, че бъркате психологията с магията (изкуството да се борави с енергийни потоци и полета).” Да, методиката не е една и между отделните методики все още няма пълен синхрон. Когато един метод не даде резултат, те сменят метода. И понякога се получава така, че единият метод унищожава постигнатото с помощта на другите методи. Това е тяхна слабост, която ние би трябвало да използваме най-рационално.
Детайл от секретния архив на ЛЕМС. Значителна част от нейните писма са писани с цветни букви и със странни редувания на главни и малки. Когато съхранява копия от своите собствени писма, тя изчиства цветовете е редуването. Дали това не значи, че тя самата се бои от НЛП въздействието?
Спомням си и за друга особеност на С. М. Разбрах какво значи едва след като прочетох съответното наставление от техния наръчник за действие: “През следващите дни практикувайте копиране на хора. Копирайте жестове, стойка, скорост и начин на дишане, тон темпо и сила на гласа. Наблюдавай дали ще се почувстваш по-близък с другия. Като копираме някой, може да изпитаме същите състояния. преживявания и дори да имаме същите мисли. Професионалните комуникатори го правят непрекъснато. Копирането е умение, за да се развие е нужно време.” Какво се бе случило? През май 2007 г. в сайта на Движение “Воини на Тангра” се появи някакво младо нацистче от хората на Антон Рачев. То пускаше статии във възхвала на Хитлер, аз ги триех. Естествено се стигна до конфликт. Нацистчето, преставящо се под името Самвоин се изпусна да каже, че към нашия форум го е насочила С. М. Дотук нищо странно. Тя си отмъщава заради разобличението и се опитва да напълни сайта с нацистка пропаганда, за да даде повод за затварянето му. А вероятно и за репресивни действия срещу част от нас. Но не беше само това. От дума на дума се разбра, че момчето, 22 годишно нарича С. М., 44 годишна “своя приятелка” и дори “своя любима”.
Работата беше ясна – малко НЛП, а може би и малко работа с куфарчето. Сега научавам, че имало и обикновена чиста психология. Е, не много чиста от етична гледна точка… Момчето бе признало пред един от другите участници във форума, че С. М., за която съществуваха основателни съмнения, че е от еврейски произход споделяла неговите идеи. То, горкото не знаеше нищо за произхода й, но тя… Е, това наистина е изкуство – една еврейка да се преструва на нацистка! Също както пред мен се бе преструвала на Тенгрианка. Вярно, не го правеше много умело и често преиграваше, но пък се учеше бързо и в движение. Не без помощта на своите инструктори, естествено. “Практикувайте копиране на хора.” Разбирате ли? Те ни копират, наподобяват ни, влизат ни под кожата, а после ни превземат и ни унищожават. Само че дали ще го правят така лесно, ако ние познаваме методите им? Отново откъс от наръчника: “В разговор с някой копирай стойка, глас, дишане. След малко време постепенно променяй своята стойка или тона на гласа. Започва ли другия да те следва? Ако не го прави, върни се назад и започни отново да следваш темпото. После направи лека промяна. Ако другият не те следва, това означава, че връзката ви не е достатъчно силна. Създай по-пълна хармония и опитай отново.”
Връщам се към събитията, случили се с мен. Усетих се какви могат да бъдат нейните евентуални цели и директно й писах какво мисля. Тя ми върна прочувствено- сантиментално писмо, пълно с упреци, че видите ли, тя ме обича, пък аз й отправям обвинения. Ето отговорът ми:
“Не съм ти отправял обвинения, това не е обвинение, а само констатация. Ще бъде обвинение, ако кажа, че ти се стараеше да ме омайваш със сладки приказки, докато примката около врата ми се стягаше ден след ден. Е, стегна се достатъчно проклетата примка. Дотолкова, че да ми е трудно да дишам. Ти искаш да ме натикаш в една мисловна матрица, от която да не забелязвам какво се случва около мен. Да се превърна в безмълвен портрет, докато враговете ми си свършат работата. Разбира се, че работиш против мен съвместно със Службите. Резултатите от дейността ви е насочена към една и съща цел – моето унищожение и последващото преминаване монопола над моите текстове в недоброжелателни ръце.” Не, целта не е била моето персонално унищожение. Целта е била и все още е унищожението на всички като мен.
Когато почнах да отварям документите от нейната папка аз се изумих как е могла да поддържа връзки с толкова много на брой националистически организации, дори с такива незначителни като русенската “Кубратов сноп”, състояща се от половин дузина хлапета. Не подминава и скинарите, както личи от нейно писмо: “Също като Вас поддържам връзка със скинхедс. Те са много пламенни младежи и мъже. Заедно правим планове за … нещо полезно.” След прочетеното почвам да си мисля, че и елиминирането на перспективната “Български човешки права” е дело на ЛЕМС. Вижте едно от нейните първи съобщения в предишния форум на Движение “Воини на Тангра”:

Изпратено: СЛУЖА НА ТАНГРА, Aug 23 2004, 03:36 PM

Още един фрагмент, за да прецените нейния стил: “ДОБРЕ ЗАВАРИЛА! ЗНАМ ЛИ ОТКЪДЕ СЪМ “ПУСНАТА” … ОЩЕ РАЗСЛЕДВАМ. ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В СОФИЯ ИМА ЛИ БЪЛГАРКИ СРЕД ВАС? Ще ми се да има. Трудно е да си българка днес.”


С. М. /в средата/ сред активисти на позамрялата вече партия “Гвардия”. Дали пък точно заради нейното присъствие тази партия не замря?

Следва извадка от писмо на С. М. до вероятен неин колега. Пак от секретната папка. Всъщност защо да не кажа как се сдобих с нея. Писмото, заедно с много други документи, в електронен вид ми бе дадено по погрешка от самата С. М. и така се сдобих с безценна информация. Върху папката пишеше “форуми ЛЕМС”, тя вероятно е помислила, че папката съдържа откъси от нейни писания по форумите и така ми я е дала. Всъщност папката съдържаше инструкции, откъси от писма за подсещане, шаблони за отговори, инструкции за действие – общо 70 документа. Казват, че само Римския Папа е обявен за безгрешен, но и той понякога греши. А може би не е било грешка, може би е било поредното чудо, поредната помощ, пращана от Небето.
Помощта, която много пъти е закриляла българите и ги е спасявала от затриване. Помощта, помогнала ми в невероятни ситуации. Все пак присъствието на папката у мен е факт и вместо предположения, аз съм в състояние да цитирам оригинални текстове. Можете да прочетете как става първоначалното “зарибяване”:
“А пишещите тук … Е, когато посвикнат с мен и многото ми „лица”, когато преминат степента „влюбване и фаворизиране”, тогава и аз ще работя на друго ниво с тях: ще бъда „улеснител” на израстването им, надежден Човек от който биха приели Знанието”. Сега всички ме „тестват” и реагират полюсно. Това е добре, направо Чудесно! Търсят, предлагат, „ежат” се като петлета, пробват си лъковете. Нека! След време ще овладеят емоциите си, ще се самоконтролират и ще усетят силата си ! …
Войните /Тя още не знае, че се пише “Воини”, бел. а./ – никакви лични впечатления, чета ги и във форумите по другите сайтове. Засега се въздържам от коментар. /Ирония на Съдбата. Не мина много време и тя се посвети изцяло на Воините, което стана причина за нейния провал, бел. а./
Е-21 /съкратих пълното име, бел. а./ – има нещо в него. Енергията му е завладяваща, но езикът и стилът му са – енигма. Вече работя с него от дистанция. Рано е за резултати.
Новобранеца – “слаба ракия”, като се научи да си мери приказките.
Не произнасям присъди на никого, освен на себе си. Не зачертавам и не фаворизирам никого. Факт.”
Да, тя не фаворизира и не зачерква. Тя, по нейното собствено признание се интересува само и единствено от парите и от властта. Те не признава нормалните човешки чувства. Запомнете го. Тя и подобните на нея.

Още малко конкретни данни за НЛП. Наричат владеещите този метод бойните бърборковци. Сигурно има защо. “Невролингвистичното програмиране (НЛП) се смята за много ефективен метод, чрез който почти мигновено се прониква в подсъзнанието на човека. Организациите, създадени на тази основа си взаимодействат с нас.” – из книгата на Роман Ронин “Нашето разузнаване”.
Погледнете как действат тези сладкодумни емисари на смъртта:
“Компроматът може първо – да се намери;
– второ – да се организира;
– трето – да се фалшифицира;
– четвърто – да се имитира неговото наличие…”
Хоп, тук вече изключително много напомня методиката, създадена от ген. Иван Чобанов за борба с политическите противници на режима. В писмо от 2 юни 2007 година, разпратено до различни български и чужди институции, както и до различни информационни средства, проф. Янко Янков пише за непровокирания с нищо побой, нанесен му на 28 март 2007 година. И обяснява: “… аз имам достатъчна представа и относно материята, отнасяща се до така наречената “Оперативна психология”, която се преподава единствено в Полицейската академия, и по която дисциплина преподавател е генерал Иван Чобанов. При това притежавам специалната информация, че в лекционния курс на въпросния генерал е залегнало изучаването и на провокационна схема, при която специалната служба извършва мероприятия, които се осъществяват при следната последователност: а/ за определен ден в определено медицинско заведение се обезпечава да бъде дежурен лекар човек, който да е офицер или агент от тайните служби; б/ за същия ден се обезпечава екип, който да нанесе сериозен побой преди всичко върху главата на обекта на оперативното мероприятие; в/ когато обектът на оперативното мероприятие отиде при съответния дежурен лекар и примерно заяви, че след побоя има силен световъртеж, тогава този лекар-провокатор вписва в протокола си, че “пациентът чистосърдечно признава, че през постоянните пет години има постоянен световъртеж, и прочие, и прочие…” г/ специалната служба съставя специален текст, който първо бива включен в Полицейския бюлетин на произшествията, а след това се обезпечава масово медийно разгласяване само и именно на този манипулативен текст.” Така опасният за режима човек бива изкаран луд, а службите – чистички, чистички.
Вие, които вярвате, че България е свободна и демократична страна, вие дори не подозирате колко е мръсно всичко! Колко мръсни, долни и лишени от морал са типовете, на които е поверена нашата безопасност. Те дори не се интересуват кой е виновен и кой е невинен. Набелязват си някой за виновен и после на всяка цена се стремят да го изкарат виновен. Ако не в едно, то в друго. И обратното. Друг някой е невинен и каквото и да извърши, все е невинен. Не го ли знаехте? Е, вече знаете и не се чудете защо всеки ден стават убийства, без още никой от убийците да е заловен. Да продължим с класическото НЛП.
“Невролингвистичното програмиране (НЛП) е само един от методите за въздействие на човешкото подсъзнание. То представлява програмиране на мозъка по словесен път. Единственият метод за борба с НЛП е познаване на методите за въздействие.
Наличие на сигнал в мозъка за това, че му влияят, понижава ефекта на въздействие със 70 %. Има и други методи за борба – наушници в ушите, тъмни очила и дъвка.”
Да, тези методи донякъде помагат. Но не са достатъчни. Особено, ако “обектът” е попаднал под начално въздействие без да се усети. Нашата най-ефикасна защита е в самите нас. В умовете, в душите и в сърцата ни. В готовността ни да се съпротивяваме, в решимостта ни да отстояваме своето, в умението ни да отразяваме атаките и сами да преминаваме в настъпление.
Съветвам ви да се отнасяте критично към твърденията, че излъчванията могат да бъдат екранирани. Не е нужно да нахлупвате на главите си алуминиеви тенджери, за да разберете, че е смешно. Спомнете си, че пси-опити бяха провеждани с подводници, намиращи се на морското дъно. Класически пример е американската подводница “Наутилус”. Пси-опити бяха провеждани и с орбитални космически станции. А те са добре, твърде добре екранирани. Екранирането не е достатъчно ефикасно. Много по- мощно средство е вътрешната човешка защита.
Ето нещо конкретно: “На границата на човешкото ефирно тяло (в други случаи – в самото ефирно тяло) се създава зона, поглъщаща и трансформираща изходното излъчване в подходящо за организма.” Когато човек съумее да се изпълни с решимост за противодействие, когато се освободи от страховете и съмненията, самият човешки организъм почва да излъчва “противофаза”, неутрализираща вредните въздействия и даже притежаваща способността за обратно въздействие върху техния източник. Помнете, че много зависи от самите вас, и че истинската Сила е вътре във вас.
Мислено им кажете, че сте по-силни от тях. Изпълнете се с дълбоката вяра, че този свят е ваш, че тук вие сте господари, че Небето бди над вас, и че Земята ви закриля. Те ще отстъпят.

Да видим как е в Русия. В руската Дума се обсъждаше проект на закон, наречен “За информационно-психологическа безопасност”. Обсъдиха го и го приеха. Подобен закон дотогава не действаше в нито една друга страна. В Русия подобна законодателна инициатива станала възможна, след като научно било доказано, че средствата за информационно-психологическо въздействие могат да причинят вреда не само на здравето, но и да доведат до блокиране на несъзнателно ниво на свободата за човешко волеизявление, до загуба на способността към политическа, културна, етническа и друга самоидентификация, до манипулация на общественото съзнание и дори до разрушаване на единното информационно и духовно пространство на Руската федерация. У нас все още методиките за извънсетивно въздействие се радват на пълна свобода. Нещо повече – в политиката, както и в “бизнеса” вече не могат да минат без тях. На законодателна инициатива като тази в Русия едва ли можем да разчитаме, затова не ни остава нищо друго, освен да изучим механизмите и самите ние да преминем към тяхното използване.
В ЕС също почнаха да се осъзнават. През януари 1999 година Европейският Парламент взе решение за международна конвенция и глобална забрана на всички разработки на оръжия, които биха могли да се използват за всяка форма на психическа обработка на хората. Само ние си оставаме безгрижни щастливци.
Вероятно затова сме толкова нещастни като народ.
А в САЩ как е? Почти всички психотронни технологии са разработени в знаменитата лаборатория в Лос Аламос в рамките на националната програма за създаване на т. нар. “несмъртоносно оръжие”. Съдейки по личността на нейния ръководител, още много изненади ни очакват. Доктор Джон Александер, 62 годишен, бивш директор на програмата по разработка на “несмъртоносно оръжие” в националната лаборатория на Лос Аламос, а сега съветник на американското правителство е твърде интересна личност. Като полковник от войските със специално назначение, той е воювал в Тайланд и Виетнам. Там се увлича от будизма и го изучава в местните манастири.
Будизмът така повлиял на чистата /откъм исторически и морални предразсъдъци/ американска душичка, че у полковника се появил траен интерес към всички паранормални явления.
През 1980 г. Александер публикувал програмна статия за оръжията на бъдещето в американското списание Military Review. В нея твърдял, че “има оръжейни системи, които действат на мозъка, и чиято летална възможност вече е била демонстрирана”, като специално споменавал психокинезата, телепатичното манипулиране на човешкото поведение, излизането на човешката душа извън тялото и т. н. Статията привлякла вниманието на генералите от Пентагона и Александер бързо получил статуса на Гуру в политическите и военни кръгове на САЩ. През 1983 г.
Александер се сприятелява с Ал Гор, когото обучава на методите за невролингвистично програмиране.
А сега да хвърлим поглед на новите приятели на Александер, помогнали му във финансирането на фантастичните наглед проекти.
Полковник Джедай
На полковника изглежда много му харесвал филма “Междузвездни войни” и лансираната там идея за тайната сила на рицарите Джедай. През 1983 г. благодарение на дружбата си с генерал лейтенант Стъбълбайн, който по-късно застава начело на Управлението за военно разузнаване на САЩ, Александер получил средства за програма, изследваща телекинезата, която той така и нарекъл – “Джедай”.


След уволняването си от армията през 1988 г. Александер бил приет на работа в Националните лаборатории в Лос Аламос, където попада под крилото на Дженет Морис, писателка на фантастични романи, а заедно с това и директор по изследванията към Съвета на САЩ по глобалните стратегии (U.S. Global Strategy Council – USGSC). Именно USGSC стои в основата на американската национална програма в областта на несмъртоносните оръжия и притежава множество лаборатории, работещи по този проблем.
Днес Александер е фактическият главен специалист на САЩ по въпросите, свързани с несмъртоносните оръжия. Ако някоя тайна служба си постави за цел да проследи увлеченията на бившия полковник, за да изясни приоритетите на Съединените щати в областта на новите видове оръжия, тя би била силно учудена. Работата е там, че Александер не е пренебрегнал нито една паранормална тема. Той е член на Съвета на Международната Асоциация за изучаване на живота след смъртта, организатор е на националната конференция през 1993 г. в Санта Фе, посветена на “научно-техническите отчети за изследване на ритуалите, околосмъртните опити, човешките контакти с чуждопланетни същества и други, така наречени аномални опити”. Александер също така влиза в групата Aviary по изучаване на НЛО. Той даже е слизал на океанското дъно край о-в Бимини в търсене на Атлантида.


База № 01168
“Несмъртоносното оръжие”, над което се трудят в Лос Аламос по руската военна класификация е тясно свързано с т. нар. “информационно оръжие”, въздействащо само на техниката. Според определението на бившия генерален директор на ФАПСИ Александър Старовойтов, информационното оръжие, това е арсенал от средства за несанкциониран достъп до информация и извеждане от строя на електронните системи за управление. Обаче в Русия по традиция смятат, че такова оръжие е в състояние да въздейства не само на противниковите войници, а на цялото население на дадена страна. През 1996 г. аналитикът от Центъра за изследване на чуждестранните армии от Форт Ливънуорт /Канзас/ Тимоти Томас, провеждайки изследване на руските перспективи в областта на информационното оръжие, се опитал да обясни този феномен. Според неговите данни, исторически Съветският Съюз усилено разработвал теориите за информационно управление. Например, един от най-интересните методи за манипулиране на информацията е бил описан теоретично от т. нар. “рефлективен контрол”. Неговият смисъл е в това, да достави на неприятеля такава информация, която ще го застави да действа по определен начин.
Тази теория е била разработвана през 50-те и 60-те години в първия компютърен център на руското военно министерство /известно като “военен обект № 01168”/. Освен това, по данни на Томас, в СССР разработвали теория на дезинформацията, при използването на която във време на военен конфликт населението отказва да подкрепя собствената армия. Годишно САЩ отделят по 16 милиарда долара за развитие на т. нар. «несмъртоносни оръжия», главно място сред които заемат психотронните средства. Мислите ли, че скъперниците американци ще отделят толкова средства, ако нямаше резултат?
Чувайки за новия вид оръжие, разработвано в САЩ, руските военни, а след тях и депутатите решили, че американците са решили докрай задачата за манипулиране на населението. Това предположение прераснало в увереност, когато станали известни сумите, харчени от САЩ при разработките на информационното оръжие. По данни на руското разузнаване, американските разходи по създаване на технологии за информационна борба за последните 12 години били увеличени 4 пъти и днес заемат първо място сред разходите за всички военни програми.
Паниката се усили, когато ръководителите на ФАПСИ обявиха, че ефектът от използването на информационни средства за борба, са сравними с използването на оръжие за масово поразяване. Едновременно с това, във ФАПСИ подготвиха и публикуваха аналитична справка под предизвикателното заглавие “Информационното оръжие като заплаха за националната безопасност на Русия”. В резултат през 1997 г. от Държавната Дума, а след това и от Междупарламентарната асамблея на страните от СМД се обърнаха към ООН и Европейския съюз с предложение за приемане на международна конвенция, забраняваща информационните войни и ограничаване на информационното оръжие. През март 1998 г. този въпрос бил повдигнат пред генералния секретар на ООН Кофи Анан и по инициатива на Русия бил включен в дневния ред на Генералната асамблея на ООН.

Въпросите, свързани с психотронните и информационни оръжия предизвикват оживени дискусии в целия свят. Единствената държава, наложила забрана над тази тема е България. Хубавото е, че заповедта на ДС, извинявайте – на НСС се спазва толкова, колкото сухия режим в предвоенна Америка. Засега ще посочим три източника, откъдето търсачите на истината могат да научат онова, което премълчава независимата /от своите редактори и журналисти/ свободна българска преса. На първо място това са статиите и интервютата на академик Тодор Дичев. За жалост те са твърде редки, но колкото и невероятно да звучат, твърденията на Дичев в крайна сметка се потвърждават. Също така препоръчвам романа “Армагедон”, където макар с помощта на художественото слово, авторът /или авторите/, пишещ под псевдонима Артър Ленгли обяснява част от събитията не само по света, но и в България, и даже тези в Царичина. Припомням, че в Царичина бяха извършени психотронни опити, след което повечето “подопитни зайчета” бяха “самоубити”. Достатъчно се писа за полковник Наплатанов, за дъщеря му Марина, за да преповтарям прекалено известни факти. Същите случаи са описани и в “Армагедон”. И най-невероятното е, че събитията са описани предварително, а не постфактум. Третият източник на информация е Интернет, където тайните служби, заети с търсенето на Кафявия Призрак не винаги успяват да се намесят навреме.


Сега ще ме попитате защо пиша тези неща и какво предлагам. Пиша, защото не вярвам във всемогъществото на “господарите”. Има Един Друг, Който е над тях и над нас, и Който решава. Без Него нищо не може да се извърши. Нито на земята, нито на небето. Само че за да получим Неговата помощ, ние трябва да я поискаме и да я заслужим. Досега не сме поискали първото и не сме заслужили второто.
Какво предлагам? Има една формула от първата половина на ХХ век, която гласи: “Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!” Кой е създал формулата, популяризирана по-късно от Илия Минев, защо, как – те са отделни въпроси. Важното сега е, че в тези три кратки фрази се съдържа огромна мъдрост и те могат да се окажат ключ към нашето спасение. Ако съумеем да ги осмислим и да ги приложим. И още: съгласно древните закони, Злото не идва, ако не е повикано, ако не е допуснато доброволно. Случило се е – значи сме поискали да се случи. Ами тогава нека се научим да искаме онова, което наистина желаем да ни се случи. Пък може би тогава светът около нас ще се промени.
Струва си поне да опитаме. Бездруго няма какво да губим.

Сега да се спрем малко по-подробно на МЕТОДИКАТА ЗА ЗОМБИРАНЕ


Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел определени хора. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид.
Групите на ЦРУ се ръководят, както вече казах от лицето Тамара Тютченко. Украинска еврейка, омъжена за свой сънародник, гражданин на Кипър. Централата се намира интересно защо в гръцката част на този остров. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито или в по-новите модели на мястото на CD устройството. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на “куфарчето”.
Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. Носил съм “куфарчето” и мога да преценя тежестта му. А наскоро се получиха сведения, че съществува подобрен модел, с около 2 кг по-лек и по-компактен. С него се извършва облъчването. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Апаратът излъчва прецизно насочен СВЧ /свръхвисокочестотен/ поток, изключващ безусловните рефлекси у човека. И човекът става напълно безпомощен, податлив на всякакви внушения и манипулации.
Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Преди 1989 година ДС разработва Тютченко и следи нейните агенти. Демократичната ни власт отменя разработката. Отменя следенето. Групите на Тютченко разполагат с пълна свобода на действие.

Кирилианова фотография на растения

Ще спомена и друга апаратура, за чието предназначение имам само догадки. С. М. носеше винаги огромен златен пръстен. Пръстенът бе забелязан от всички, с които тя се бе срещала, и с които разговарях на тази тема. При една от редките ни срещи я помолих да го разгледам. Тя го свали и ми го подаде. Вероятно не предполагаше, че някога през живота си съм виждал злато.
Само че аз съм виждал, а на младини и притежавал доста злато. Ако сега живея по- трудно, то е благодарение упоритите усилия на служби като нейната. Разгледах внимателно пръстена. Покрит с рунически знаци и орнаменти. Доста скъп пръстен.
Наистина бе златен, при това от злато с висок карат. Само където бе прекалено лекичък. Значи вътре имаше кухина. Какво ли се намираше в кухината? Както вече казах, пръстенът беше огромен. Можете да го видите на снимката. Да се носи такъв пръстен винаги и навсякъде е не само опасно, но и много непрактично. Чух различни хипотези, но реално така и не разбрах истинската функция на пръстена-механизъм. Може би уред за насочване на пси-излъчването? Наистина не знам, и все пак се чувствам длъжен да разкажа. Само знам, че подобни пръстени носят още субекти, принадлежащи към въпросните среди. Изработването на пръстените се приписва на някакъв софийски бижутер на име Красимир, но дали е така, не мога да бъда сигурен.
Според мен е твърде възможно пръстените изобщо да не са изработени в България. В нейния архив намерих описание на същия пръстен от 24 август 2004 година, което тя прави за някой неспоменат поименно: “От 4 месеца разхождам на пръста си навсякъде 2 дракончета към 50-тина грама злато с 3 рубина.” Не, пръстенът тежеше по-малко, тя и тук е излъгала. Да преминем към останалите методи.
Освен психотронното и НЛП въздействие, се извършва и чисто психологическо.
Набелязаната жертва постепенно бива изолирана от всички досегашни близки и приятели. Същото практикуват и сектите. Целта е около човека да не остане никой, на когото той да се опре, да се довери. Да потърси помощ в труден момент. Търсят се слаби места, използват се агентурни данни, а от личен опит съм установил, че на подобни “специалисти” нашите Служби предоставят секретни сведения. С. М. например знаеше кога съпругата ми е на работа и аз съм си сам вкъщи. Тя разполагаше и със сведения от живота ми, които в никакъв случай не биха могли да са получени по обичаен начин. Да, за себе си аз съм сигурен, че С. М. е разполагала с подробното ми досие, както ми писа и нейният приятел нацистчето от Общество “Дуло”. И както тя самата се изпусна да признае в момент на неконтролируем гняв.
Досиетата, за които толкова години вече се спори дали да бъдат разсекретени, отдавна са в ръцете на чуждите разузнавания. Отново говоря от личен опит, като потърпевш. Така пси-агентите се добират до нужната им информация. Малко достоверни факти, малко лъжа, малко клевета и така човек се настройва срещу хората, които до този момент са били за него всичко на този свят. За предизвикването на отчуждение между жертвата и неговите близки не се подбират средства. В това число и сексуални обещания, а понякога не само обещания. /С. М., например бе давала такива обещания и на един 65 годишен мъж, и на едно 22 годишно момче.
Широк спектър от предпочитания./ Накрая човекът се изпокарва с всички и остават само те – специалистите по унищожение на личността. И той става само техен. Същата методика бива прилагана и спрямо цели организации. Изменят се условията на дейност, изменя се средата. Привичното се заменя с примамливо непривично. Цели се да се предизвика промяна и нищо вече да не е същото. Тук е взет под внимание и чисто биологичен принцип. С промяната на обитаемата среда се предизвикват промени и у населяващите я организми. Човекът не прави изключение.

Когато на групата ЛЕМС бе възложено да унищожи електронната страница на Движение “Воини на Тангра” това бе забелязано и от непредубедени. Публикувано от посетител с псевдоним Bell: “По-гадното като страничен ефект на това е, че се създава една постоянна атмосфера на недоверие и параноя между иначе честни и сърцати хора. По този начин се задушава още в зародиш желанието на всеки новопостъпил.” И още една прилика със сектите: “Технологията на привличане е да се създаде състояние на силна зависимост. Има два основни принципа: 1.) Ако можеш да накараш някого да се държи както искаш, можеш да го накараш да вярва и в това, което искаш. 2.) Внезапни, драстични промени в обстановката водят до повишена внушаемост и до огромни промени в отношението и вярванията.” Пазете се, когато някой почне да ви внушава, че трябва да промените начина си на живот, да промените мисленето и поведението си. Подобни внушения бяха използвани от групата ЛЕМС. Хубавото е, че резултатът бе само временен и поне част от засегнатите успяхме бързо да се отърсим от внушенията. Те не само не успяха да ни разрушат. Нашият отпор се оказа унищожителен за тях. ЛЕМС се провалиха, което значи едно: по-силните сме ние. По- силните можем да бъдем ние, ако трябва да съм прецизен.
Да не пропусна още един фрагмент от тактиката им. Когато започнах с конкретните си разобличения и с неудобните си въпроси, С. М. отговаряше в писма или лични съобщения по Интернет само с две думи: “Обичам Те!” Е, как да нападаш човек, който твърди, че те обича? Аз обаче бях наясно, че тези думи не са искрени, че те са част от инструкциите. Та мисълта ми беше, че пси групите никога няма да се обявят пряко за ваши врагове. Те винаги ще ви се пишат приятели. Ще твърдят, че искат да ви помогнат, да направят нещо хубаво за вас. Дори ще почнат да повтарят колко ви обичат, и как вие не ги разбирате. Знайте, че това са думи, само думи, нищо повече от празни думи, част от прецизно разработена методика. Не им вярвайте, ако не искате да попаднете в лапите им. В романа на Оруел “1984” бе описано как службите се стремят да научат от какво най-много се страхуват главните герои, кои са техните най- големи кошмари, за да ги пречупят. Обратният метод също е в сила. Пси групите се стремят да научат за какво мечтаете, кои са вашите най-големи мечти. И ви го обещават. Обещават ви рая на Земята, за да им повярвате и да ви натикат по-лесно в Ада.
Сетих се, че подобна методика беше описана в стар филм с Марлон Брандо в главната роля. Идват да го убият, а той почва да им приказва сладки приказки. И докато на тях не им дава сърце да му посегнат, той убива тях. Накрая един му преряза гърлото докато спеше. Преди да успее дума да каже.
Има доста белези кога човек е подложен на пси въздействие. Когато ви се случи да сънувате няколко нощи подред не по един или два, а по 10 или 20 сънища, това вече е сигурен знак, че срещу вас се извършва атака. Или когато чувате натрапчив ритмичен шум. Във втория случай не си мислете, че сте жертва на слухова халюцинация. Звукът е съвсем реален, предизвикан е от въздействието върху ушната мембрана. Рязко се влошава зрението, появяват се нарушения във вестибуларния апарат. В зависимост от прилаганата честота на облъчване и нейната интензивност. Друг ефект е загубата на чувството за хумор или поне на неговото притъпяване. Това се случва, когато вече е постигната определена степен на пси-контрол. Фактите не са чак толкова неизвестни.
Но тъй като пси-генераторите са прекалено скъпи, поне засега по-често се използват методиките на Золотов – НЛП и ПЛП. Изследванията показват, че над 94% от хората са податливи на такива въздействия. Спомнете си нашия бивш приятел, който се превърна в предател. Обработката върху него бе извършена с думи и прилагане на малко чиста психология, залагане върху отрицателните качества като алчност, например. По старата, изпитана рецепта от Талмуда. В един от Интернет форумите попаднах на следните редове: “Няма значение дали нещо се казва в прав текст или е завоалирано или кодирано. Като цяло вибрацията на думата определя състоянието на човека който я слуша. Спектралният анализ показва, че ако анализираш внимателно гласа на един човек, кривата която се получава съответства на кривата, която се получава от спектралния анализ на инфрачервената светлина излъчена от тялото на човека, към който е била насочена. Което идва да каже, че ако човек иска да навреди на други хора не е задължително да казва някакви страшни думи. Достатъчно е да вложи съответната тоналност и ефекта може да бъде поразителен. Най-мощна е вибрацията в българските гласове и ефекта които се постига от нея. Българския език е даден да се лекува с него не да се вреди. /Странно, същата фраза намерих, написана като подсещане в архива, за който вече стана дума, бел. а/ Ако искаш да намериш кодирани послания в едно или друго музикално произведение това няма да е трудно защото го търсиш, и ако търсиш зло, зло чуваш. Научете се да слушате правилно, а не да търсите злото защото ще го откриете но то ще е предизвикано от самите вас.” Тук бива описван по-различен метод, но със същия ефект. Още ли има невярващи в психотронното оръжие? Техниката е дотолкова напреднала, че може да се въздейства върху отделен орган. Например върху сърцето. Резултатът е инфаркт. Или да бъде парализирано дишането. С помощта на “несмъртоносното” оръжие може да се предизвика рак или безплодие, стерилитет. Подчертавам, че тук става дума за индивидуални методи на въздействие. Защото съществуват и масови, но те са предмет на отделен разговор. И така, човекът, срещу когото е упражнено пси въздействие се превръща в онова, което наричаме зомби. Той вече не е човек със свободна воля, програмиран е така, както някои от нас си програмират компютрите.
Ще приведа и мнение отново от руски източник. Вероятно ще запитате защо толкова често цитирам руснаци. Ами защото в България все за американците пишат. Вестник “Строго секретно”, например във всеки свой брой споменава нещо за психотрониката.
Само че според вестникът лоши са само и единствено американците, а руснаците са чиста вода ненапита, някакви Божи кравички. Аз обаче изпатих именно от руснаците, затова вниманието ми е съсредоточено преди всичко върху тях:
“Ако се въздейства върху биопотоците със свръхвисоко честотно излъчване /СВЧ/, човек започва да губи чувство за реалност, усеща постоянна преумора, гадене, главоболие. Лесно се възбужда или изпада в апатия. Стига се до аритмия на сърцето. Важно е да се отбележи, че разстоянието не играе роля и теоретически може да бъде безкрайно, доколкото човек приема и предава информация на дължина 9-16 микрометра. /Забележка. Разстоянието може да не играе роля, но е важна локализацията на обекта. Пси операторите трябва да знаят къде се намирате в момента. Ако не успеят да ви локализират, те не могат да ви облъчат. Казвам го от собствен опит./
Мощният СВЧ поток е способен да изключи безусловните рефлекси, да ви направи безпомощен. Ако в поведението на даден човек се забелязват странности, преди всичко го изведете от помещението, в което се намира. Ако след това поведението му бързо се нормализира, може с голяма вероятност да се твърди, че човекът е бил подложен на СВЧ въздействие. При умело използване чрез същото излъчване може да бъде изтрита човешката памет.”
Така се създават зомбита. Те, разбира се външно изглеждат като нормални хора и не приличат на зомбитата от филмите, но как иначе да ги наричаме, след като са загубили собствената си воля и се подчиняват на чужда?

Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при младежа, който пътуваше с мен до Москва през август 2003 година. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява.

Отново откъс от моите спомени:
В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаването до източника на психовъздействие, съзнанието на Б. бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.
– Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.
– Ами хвърли я през прозореца.
– Не може, тези прозорци не се отварят.
Каза го напълно сериозно, изобщо не разбра шегата. Полетът беше плавен, движението почти не се усещаше, а под нас се разстилаше огромно облачно море. Пак реших да се пошегувам.
– Я ми кажи след като самолетът е спрял, дали не мога да изляза да изпуша една цигара?
– Но ние не сме спрели, ние летим.
Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна.
Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал.
Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин “Властелинът на пръстените”. По- близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп.
Това момче бе престанало да бъде човек, бе се превърнало в дишаща машина. Онова, което видях напълно съответства на написаното в статията “Чисто русское зомбирование” . Привеждам заглавието в оригинал, тъй като не съм запазил източника. След заглавието пише само “Версия № 22 (46), 15-21 июля 1999”. И са посочени авторите – Екатерина Костикова, Андрей Калошин.
“В редица случаи можете да познаете зомбито по маниера му на поведение. Отсъстващо изражение на лицето, несъответствие между изразяваните емоции и изговаряните думи, вяла интонация в гласа, неправилна реч, отсъствие на способността за съсредоточаване, забавена реакция и провали в паметта, нелепи стереотипи на поведението.” Все едно, че авторите описват Б., с когото пътувах от Бургас до Москва през август 2003 година.


Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се, изпада в блаженство и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата почва да излъчва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт. Цял научно-изследователски институт към КГБ години наред разработвал проект с работно име “Управление на психофизиологическото състояние на човека посредством дистанционни методи”, наречен също “Проект Дружба”. Днес работата по проекта се продължава в закритото селище Хелиопол край Абакан. “Месията “
Виссарион е само едно прикритие на ГРУ и на Центъра по психотроника, преместен от Киев в Сибир. А привличането на заселници от България и още няколко държави се осъществява съгласно споменатия проект “Дружба”. Сега трябва да е ясно защо са нарекли така своя проект. Боже, пази ме от приятелите, от враговете мога да се пазя сам!

Неизползваният ми билет до Абакан. Запазих си го за спомен, след като успях да избягам от тях.

Появиха се сведения за едно от лицата, стоящи до и зад Виссарион. Владимир Плесин – контактьор, който дал на Сергей Тороп идеята за създаване на нова религия, ориентирана към космоса. Плесин все още е в най-близкото обкръжение на Виссарион. Налага се обаче въпросът дали този човек наистина е бил контактьор или е най- обикновен вербовчик и наблюдаващ офицер от ГРУ. Юрий Иванович Якличкин, председател на клуба за изучаване на НЛО и паранормалните явления, наречен „Хипотеза”, в който членувал навремето Виссарион – Тороп предупреждава за възможностите на гуру-то да зомбира хората, намиращи се в контакт с него и дори да влияе на психиката им от разстояние. Якличкин говори за „вклиняване в човешката информационна система”. Неприятното е, че те наистина го правят. Не сами, разбира се. Групите на проф. Золотов работят съвместно с тях и им помагат. Българското НСС отново нищо не забелязва. И не само че не забелязва, ами подлага на репресии хората, които се осмеляват да забележат.
Искате доказателства, че виссарионовци биват подпомагани от золотовци? Фрагмент от писмо на С. М., една от българските секретарки на Золотов: “Посрещнах го. /Виссарион, бел. а./ Много яко е заредено копелето блатно!!! И ме свари … полу- неподготвена. (май не случайно ме Пратиха “да превеждам” …вчера лайняните им думи. Явно са били с “особен” заряд.” И добавя, че Виссарион е зомбирал над 4000 български граждани, предимно жени. Помага му, превежда му, а говори за него с презрение и дори с омраза. Обаче му помага. При това поддържа приятелски връзки с един от главните емисари на Виссарион в България – Стефан Калайджиев. Хайде сега идете ги разберете!
Да, забравих да разкажа откъде знам, че С. М. е секретарка на Золотов. Кратък откъс от биографичната ми книга. Случката е от април 2005 година: “Непознатият побърза да се представи. Бил от Балчик, пенсиониран полковник от ДС. Дошъл да ме предупреди за Силвия Мирчева, която според него била секретарка, и то много приближена на Борис Золотов. Когато провеждал експерименти над останалите, правил дискретен жест с ръка и С. М. минавала встрани. За да избегне негативното влияние, на което били подложени останалите “простосмъртни”, изпадащи в транс при прилагане на специалните методи над тях. Полковникът разказа доста подробно ситуацията, на която е бил свидетел, след което си тръгна.” Може би у мен щеше да остане съмнение, че не всичко разказано от този човек е истина, обаче две години по-късно получих доказателства, че госпожата ходила със семейството си на рожден ден на Золотов в Русия. Следователно те наистина са в доста близки отношения.

Ще вмъкна нещо на пръв поглед странично. Общото е, че разказът сякаш се отнася до използването на “обикновено” психотронно оръжие.
“През август 2004 година във Воронеж, Руска Федерация е регистрирана смърт на човек, предизвикана от компютърен вирус. Следва малък разказ.
– Усещането е много странно. На екрана е обикновения прозорец на Нортън Командера, а чувството е такова, сякаш те привлича да влезеш в самия екран. Появи се тежест в главата, шум в ушите. И е невъзможно да се откъснеш, сякаш си хипнотизиран, не можеш и с ръка да помръднеш. Все пак аз успях някак да се измъкна.
Довлякох се до контакта и изключих захранването. Сядам, без нищичко да разбирам, и тук моята колежка Зина идва и казва, че Сергей е умрял, убила го е моята машина…
Честно казано, аз не мога да си представя по какъв начин е била създадена тази комбинация, какъв дяволски разум я е подсказал на човека, написал този вирус. Ако, разбира се, това е човек…” Разследването на убийството във Воронеж довело до неочаквани изводи. Първият извод бил, че вирусът не е излязъл под ръката на програмист, а по някакъв начин е генериран от самия Интернет. Това породило допълнителен интерес към начина, по който човекът се е снабдил с първообраза на компютъра. Няма какво да се лъжем, става дума за катастрофата на НЛО край градчето Розуел в САЩ през 1947 година. Данните недвусмислено сочели, че апаратът бил атакуван, преди да се разбие. Но бил атакуван не от човешко оръжие.
Крайният извод бил, че някой много искал човешката раса да разполага с компютри. Едва неотдавна бе открито, че всеки компютър, както и всеки телевизор генерира и излъчва торсионни, микролептонни сигнали. Техният получател е неизвестен. Неизвестно е и предназначението им. Но нека не се отклоняваме от темата. Сега говорехме за психотрониката и нейното използване във вреда на хората и в частност на нас, българите.

Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Като освен апаратурата, Золотов използваше своите методи на НЛП /Невролингвистично програмиране/ и ПЛП /Психолингвистично програмиране/. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. Макар фактите да са им прекрасно известни, скъпите ни контра-разузнавателни служби не помръдват и малкото си пръстче, за да спрат войната срещу българската нация. Нещо повече. Генерал Иван Чобанов издава изрични заповеди пси-агентите да не бъдат закачани по никакъв повод и да бъдат спрени всички разследвания срещу тях. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация. Странното единодействие между американски и руски служби се потвърди.

Самият професор Борис Золотов

А в България официално бе открит Институт по психотроника. Из официалното му представяне: “Ректор на Института е Михаил Пелехатий, тренер с уникално образование и опит. Базова психологическа подготовка получава във Висшата школа на КГБ, Академията за Външно разузнаване /Всъщност тук става дума за ГРУ, б. а./ и в Института по Ериксонова хипноза – Париж. Сертифициран за Мастер и Тренер от Международната асоциация на НЛП и получава лиценз за преподаване от основателя на НЛП Ричард Бендлер. Именно благодарение на това курсистите, обучавани от Михаил Пелехатий, могат да получат международно признати сертификати “NLP Practitioner” и “NLP Master Practitioner”.” Повтарям: в България има цял институт по НЛП, само скъпата ни контра-разузнавателна служба не подозира, че изобщо съществува такова нещо като НЛП. И още. От НСС също твърдят, че НЛП е моя измишльотина, само че Интернет е пълен с реклами на институти по НЛП. И български, и чужди институти. В цялата си книга давам снимки от такива реклами. Можете да им се насладите.

А според нашето Контраразузнаване, според НСС, наследник и продължител на зловещата ДС, такова нещо като НЛП не съществува. Доказателствата ще им извадят очите, а те твърдят, че нямало доказателства.

По повод на тези институти един от нашите писа: “И сега вече Тъмните сили тръгнаха да подчиняват следващото ниво – душевното, т.е. света на чувствата. Изнамериха НЛП. Днес жреците на новата религия се изхитриха да събират не цялата паплач на неделни проповеди, а “бизнесмените”, които освен, че ще им бъде промит мозъка на курса по НЛП, даже ще си платят за “обучението”. А след успешно получения сертификат, ще станат проповедници в своята фирма и ще въведат в правата вяра своите подчинени. Много хитро. Няма да има край алчността на жадните за власт, кръв, разрушение, хаос. Ако им се дадем на това ниво, значи ще ги пуснем на следващото.” Не всички спят, мнозина почнаха да се събуждат. Единствено държавните институции гледат равнодушно.
И докато у нас се хвалят с невежеството си, от което би следвало да се срамуват, в Русия, тази водеща сила в областта на психотрониката се тръгна по обратния път. След октомври 1993 година в руския печат излезе серия статии, посветени на торсионното оръжие и психотронните методики. Тогава разработките официално бяха разсекретени и забранени, а всъщност ги легализираха под формата на екологични научни конференции и организации. Все пак наивно е да мислим, че която и да било военна машина ще се откаже от разработването и използването на едно толкова недоказуемо и ефикасно оръжие.
Из ръководство по НЛП: “РАППОРТ – УМЕНИЕТО ДА СЪЗДАВАМЕ ХАРМОНИЧНИ ВРЪЗКИ
Как постигаме взаимно разбирателство? Като създаваме или откриваме някои общи неща. На езика на НЛП този процес се нарича КОПИРАНЕ или СЪГЛАСУВАНЕ.
Има много начини за създаване на нещо хубаво. Това са общи преживявания. Най- често срещания начин за съгласуване с другите е словесното общуване. Ако се стараем да създадем разбирателство единствено чрез съдържанието на разговора, пропускаме едно от най-добрите средства – съгласуване на действията и създаване на обща физиология. Докато думите въздействат върху съзнанието, физиологията работи върху подсъзнанието. Там се формират мислите: “Ей, този човек е също като мен. Значи е свестен”. Така се появява привличане и здрава връзка. Тя е по-ефективна, защото е подсъзнателна. Не осъзнавате нищо друго, освен създадената връзка.
ГЛАСЪТ КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗГРАЖДАНЕ/РАЗРУШАВАНЕ НА РАППОРТ
Представлява синхронизация на нашия глас с гласа на другите хора. То не е подражание, а нещо подобно на хармонизирането на два музикални инструмента. Най- лесният начин да експериментирате е да нагодите височината и скоростта на гласа си спрямо този на другия човек. Ядосан човек, независимо дали заслужено или не, изисква вашето внимание. Яростта е енергия, така че е изключително важно да синхронизирате енергията и настойчивостта на гласа на човека. Синхронизирайте на съвсем малко по-ниска степен на височина и скорост, но не на същата, за да избегнете ескалирането на разговора в синхронизирани крясъци. Сега, като постепенно намалявате височината на гласа си, може да поведете другия към малко по-тихи води.
Ако започнете със спокоен, умиротворителен глас, няма да стигнете до никъде, тъй като той не показва, че сте разбрали яда на човека срещу вас, и често се възприема като снизходително отношение. Синхронизирането на гласа е основен начин, по който установявате раппорт, когато говорите по телефона. Когато искате да приключите телефонния разговор, без да бъдете груби, нарушете синхрона на гласовете. Започнете да говорите по-бързо или по-високо, докато изказвате подходящите думи за сбогуване. Човекът, с когото говорите, получава както вербалното, така и невербалното съобщение. (Не синхронизирайте с всеки!).”
ДУМИТЕ КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗГРАЖДАНЕ/РАЗРУШАВАНЕ НА РАППОРТ
На първо място, използването на един и същи технически речник, е един от начините, чрез които може да установите професионално доверие. На второ място, хората често отличават думите и изразите, които имат някаква важност за тях. Използването на едни и същи думи или изрази във вашия отговор посочва на другия, че чуваш и уважаваш неговите идеи. НЛП възприема думите, използвани от хората, съвсем буквално и уважава точното им значение, което те имат за говорещия.”


Разполагам с още данни, които се постарах да опиша подробно. И да документирам част от тях! Само че е още много рано някои имена да бъдат изнесени. Иначе току-виж някое слабохарактерно приятелче, превърнато в предателче от агентите на Чобанов и Драшков ще вземе да ми заведе съдебно дело за обида. И вместо да си върша същинската работа, ще се наложи да се разхождам до другия край на България и да присъствам на идиотски дела със зомбирани идиоти. Може и нещо по-лошо да се случи. Помните ли, например ослепяването на журналистката Анна Заркова? Според професора по право Янко Янков, бащата на Заркова, ген. Леонид Кацамунски заплашил, че ще разкаже за медицинските /в това число и психотронни/ експерименти над затворници през 80-те години на ХХ век. Службите плиснаха киселина в лицето на дъщеря му и генералът млъкна. Та нека отложим огласяването на няколко конкретни имена и ситуации. Достатъчно е, че фактите са описани, документирани и изнесени в няколко държави като гаранция, че информацията няма да се загуби.

Ами първата лястовичка – Кашпировски? Нали не сте го забравили?

Колкото до Кипър, позволявам си да цитирам информационно съобщение от Интернет: Гръцки кипърци се разбунтуваха около Британската военна база в Южен Кипър, протестирайки срещу разрушаването на 190-футовите микровълнови кули, които се използват от Британската армия и НАТО за предаване на микровълни с голяма мощност.
Гръцки военен полицай беше арестуван от полицията, а над хилядата гръцки кипърци щурмуваха затвора и го освободиха.” Май е вярно, че няма дим без огън. Да продължим.
Всъщност да привършваме засега. Само че темата няма да бъде завършена, ако пропусна едно от прозренията на Юрий Воробьовски: «Психотрониката е магия, облечена в инженерна дреха. Черна магия! Постепенно се ражда извода: да се търси конкретен координатор на тези сатанински разработки, да се изясняват сякаш противоестествените връзки между КГБ и ЦРУ – това е наивност. Суперкоординаторът на пси-изследванията, също като незримият глава на световното масонство, е извън човешката сфера.»
Дотук в общи линии е ясно. Подобни неща се пишат из разни печатни издания. С много факти и конкретни имена. С какво не мога да се съглася и защо се заемам и аз да пиша по тази тема. Не мога да се съглася с чувството на безнадеждност, внушавано от тях. Те твърдят, че всичко се върши от големи, могъщи, недосегаеми сили, а от нас, малките хорица нищо не зависи. Изобщо не го приемам. Ако от нас не зависеше нищо, щеше ли да има натиск? Щеше ли да се извършват атентати, палежи, опити за убийства, а понякога и убийства? Като говоря за палежи, имам предвид и себе си. През юни 2006 година подпалиха жилището ми докато спяхме. Целта бе да ме изкарат от равновесие, да внесат конфликт в семейството ми, да ме направят по-зависим от тях и по-управляем. Забележителното в тоя случай бе, че в палежа се замеси и нашето скъпо НСС, службата, която по закон би трябвало да брани българските граждани от тероризъм. Най-странното е, че точно след една година, на същата дата, в същия час бе опожарена колата на активист от ДПС, живеещ в нашия квартал. Палежът бе съпроводен със слухове за някакво мое участие. Отново опити за раздори и всяване на напрежение. И отново с участието на нашите “антитерористични” службички. В частен разговор потърпевшият сподели, че е стигнал да едно име като организатор на атентата – полк. Павлин Димитров, бивш шеф на ДС – Ботевград. При пожара пострадаха още два автомобила на съвсем невинни хора.
Направих си малък експеримент. Взех един газов пистолет и го показах небрежно на улицата. Празен, без патрони, законно купен, но много приличащ на истински. Само след минутки пристигна патрулната полицейска кола. Нищо не ми направиха, освободиха ме, обаче стана ясно, че съм бил поставен под “денонощно наблюдение”, както се изрази единият полицай. Ами хубаво тогава, защо след като съм поставен под “денонощно наблюдение”, те не са успели да засекат подпалвачите? Освен ако самите те, полицаите не са ми полели входната врата с коктейл “Молотов”? Въпросът ги смути и отговор така и не получих. Нямаше и възмущение, че ги обвинявам в престъпление. Да, аз твърдя и продължавам да твърдя, че именно от полицията и службите са организирали палежа на дома ми, при който палеж ние с детето ми едва не загинахме. А защо?
Та щяха ли да прибягнат до палеж, ако всичко можеше да приключи с едно натискане на копчето? Щяха ли да пращат цели екипи агенти срещу един-единствен непокорен и неподатлив на внушения човек? Нали са всемогъщи, нека да пратят един от “всемогъщите” срещу всички нас и той да ни разпердушини. Да пратят, ама не могат, нищо няма да се получи. Те не са всесилни, те дори не са по-силни от нас. Нима си мислите, че облъчванията не поразяват и самите оператори? Та те в редица случаи се оказват по-засегнати и по-зомбирани от своите зомбита! В тяхната стратегия има слаби места и наша работа е да ги открием. И самите ние да ударим. Преди да са ни довършили. Ако, разбира се, сме загрижени за бъдещето на своите деца и внуци. Ако не сме, ако изобщо не ни е грижа, тогава спокойно можем да махнем с ръка и да оставим злодеите да правят каквото си знаят и каквото си искат.
Поне аз нямам намерение да ги оставям. А познавам още достойни българи, които също нямат такова намерение. Значи – четете, мислете и продължете нататък.

Преди да затворя последната страница на тази книга съм длъжен да посоча още една разлика между Тях и Нас. Откъс от разменени писма между ЛЕМС и мен. Писмата носят дата 1 март 2007 година.
Тя пише: “ Лаиците се плашат от НЛП , ти обаче ГО ВЛАДЕЕШ до съвършенство. Наричаш си го “затворническо” НЛП. Все се правя, че вярвам на евфемизма, но истината си е една: умееш, използуваш го и … пропускаш нещо съществено.”
И моят отговор: “НЛП е психопрограмиране. Онова, което аз владея е мислонасочване.
Различно е. Ти обаче написа две взаимноизключващи се фрази. Това заслужава специлен анализ.”
Ето я разликата. Те програмират хората. Внушават им какво да мислят. Внушават им как да постъпят, какво да си купят от магазина и каква дреха да облекат.
Мислонасочването, която С. М. нарече “”затворническо” НЛП”, а после приписа думите на мен е нещо съвсем друго. То е насочване мисълта на събеседника към определена цел. То е да го подтикнеш към търсене на въпросите и отговорите. Но всеки сам си търси въпросите и сам намира отговорите. Мислонасочването, за разлика от пси- програмирането зачита свободната човешка воля. Ето, тази разлика трябва да вземете под внимание, преди да се упътите към Победата. С повече разум, воля и жив човешки дух, ние ще избегнем готвената ни гибел, спасението не е мит. Не е невъзможно, както се струва на повечето хора.
Спасението е в умението да отстоим себе си. Спасението ни е в нашата неподатливост на чуждите внушения. Което се е случило – то е трябвало да се случи. Нужни са ни нови знания, нови умения. Умения и знания се придобиват, те не се дават наготово. Особено, когато се отнася до Непознатото, до Новото. Умения и знания наготово се дават на дишащите програми, на хората, престанали да бъдат хора и превърнали се дявол знае в какво. Този свят е наш, на хората. Живите програми нямат място в него. Ние обаче трябва да платим цената, трябва да платим наема, за да останем на планетата. И ще останем, колкото и да ни е трудно днес. А те, програмираните ще си отидат, колкото и добре да се чувстват в този момент. Такъв е Законът и никой не е в състояние да го заобиколи.
И както е писано, жертвите ще тръгнат на лов за ловците. Всъщност те вече тръгнаха.
Една Идея може да промени света. Едно Знание може да промени света. Аз не искам да променям целия свят. Давам една Идея и едно Знание с цел да променя участта на България и на българите. Вземете Идеята, вземете Знанието и направете нужното. За да преведем нашата държава и нашата нация през вековете.

Ангел Грънчаров – Елтимир
Юли 2007

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ От Елтимир, ТУК

ВИЖТЕ Още: 
Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват

Последни от Любопитно

Отиди Горе