Не е ли време да изметем грантаджиите на Сорос

в България
Как да не си зададем въпроса, четейки тези коментари във Фейсбук, не е ли време да се забранят НПО-тата, изхранващи се с грантове от Сорос (няма ги нито в Америка, нито в Русия, но за сметка на това в Родината ни е пълно с подобни). Не е ли време да се сложи край на антибългарското говорене на грантаджиите, соросоидите, на всякакви протестъри и псевдореформатори ала „Прокопиев“, които унижават страната ни и без всякаква свян са готови да продават националността си.

Никъде другаде го няма, шепа маргинали, незнайно защо провъзгласили себе си за моралните ментори на обществото, да пишат доноси срещу държавата и българските институции, само и само да оправдаят щедрите грантове на Сорос. Не е ли време въобще да се сложи край на изкуственото насаждане на „псевдо“ либералните ценности, от които Европа много скоро ще се превърне в бунище.

Да, време е. Случващото се в Харманли е само началото, което показва колко сбъркано е мисленето на тези вредители. Защото не е възможно да гледаш как мигрантите нарушават брутално обществения ред и сигурността в един български град, как нападат българската полиция с камъни и дърве, как палят и безчинстват (при положение, че държавата ни ги е приютил,а без същите дори да са доказали, че имат правото на бежански статут – е да, нямало 5-звездни условия, но нима за нас българите има такива), и да твърдиш, че вината била в полицията.

1480099647-bb

Превишили си била правата. Е, какво да направим, според вездесъщите грантаджии и соросоиди, лицемерно хленчещи за няколкото счупени мигрантски глави, сигурно ни предлагат да пуснем мигрантите свободно да безчинстват из градовете ни, без полиция, като башибозук, та всеки българин да защитава дома си, семейството си, децата си, както намери за добре. Това ли ни предлагат наистина?

Благодарност на българската полиция, че успя достойно да защити гражданите на Харманли, а и цяла България. Защото колкото и бедна и обругана да е Родината ни, поне това все още трябва да можем – да защитим българското, каквото е останало от него. Иначе и нас няма да ни има, както е тръгнало….  Харманли не е германският Кьолн. И ние не сме лицемери. Лицемери са само грантаджиите на Сорос, те така си изкарват хляба.

Полина Паунова – журналист от „Медиапул“ – грантаджия

1480098412-1
Иво Прокопиев – издател на „Капитал“ – грантаджия
1480098412-2
Български хелзинкски комитет – грантаджии
1480098413-3
Галя Прокопиева – изпълнителен директор на „Капитал – грантаджия
1480098413-4
Даниела Горчева – журналист в „Медиапул“ – грантаджия
1480098413-5
Стояна Георгиева – собственик на „Медиапул“ – грантаджия
1480098413-6
Антоанета Цонева – „Институт за развитие на публичната среда“ и „протестър“ – грантаджия
1480098414-7
Найо Тицин – „протестър“ – грантаджия
1480098414-8

Тази листа представлява един справочник на „мрежата“ от мозъчни тръстове в България, които са финансирани от чуждестранни структури. Листата отбелязва и чиновниците (актуални и минали) работещи в тях. Всички тези хора са представяните постоянно в публичното пространство като един вид модел за подражание, за това, което е правилно. Можете да ги видите всекидневно до политици и политически партии, на различни конференции, събрания от културен характер, като експерти по телевизията и т.н.
Как може да ползвате тази листа?
Когато искате да проверите зависимостта на някакъв индивид:
Отворете тази статия.
Натиснете на клавиатурата си Ctrl+F и ще ви се отвори търсачката на браузъра.
Напишете името, което ви интересува и ще видите дали има резултати.
Не е ли време да изметем грантаджиите на Сорос by

Последни от България

Отиди Горе