Natural News с категорично заключение: Ваксините срещу грип отслабват имунната система през следващите години (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

Майк Адамс (Natural News): Проучване, проведено в медицинския център Wexner в университета в Охайо  , показва, че жените, които са получили противогрипна ваксина, са се „сдобили“ с отслабена имунна система през следващите години.

Д-р Лиза Кристиан, водещ специалист в изследването, прави следния извод: „Все повече данни показват, че тези, които са получили противогрипна ваксина, имат намалена реакция и отслабване на имунната система през следващите години.“

Проучването още веднъж доказва, че официалната версия на корпорациите, произвеждащи ваксини срещу грип, и техните съучастници, корпоративните медии – е лъжа и преднамерена измама.

Не правейки човека защитен, ваксините против грип всъщност правят хората по-уязвими към инфекции, което, разбира се, допринася за това по-голям брой хора, заразени с грип, след това погрешно си мислят, че се нуждаят от още ваксинации срещу грип за „по-голяма защита“.

Оказва се, че самите ваксини водят до увеличаване на грипните инфекции. С други думи, противогрипната ваксина увековечава мита, че тези  ваксини са необходими, осигурявайки разпространението на грипа по-бързо, отколкото ако ги нямаше. В действителност ваксините срещу грип в крайна сметка допринасят за разпространението на грипа, което води до по-голямо търсене на противогрипни ваксини. Тази структура е „идеална“ самовъзпроизвеждаща се медицинска измама, основана на фалшифициране на науката и безмилостна медийна пропаганда.

Във видеоклипа по-долу ще научите:

У хората, които са получили ваксина против грип през 2008 г., е наблюдавано 250% увеличение на грипните инфекции през следващите години.
Изследване, публикувано в „Human & Environmental Toxicology“, показва, че противогрипните ваксини са причинили увеличение на   смъртността на плода с 4 250% по време на грипната епидемия през 2009 г.
Версията за грипа, представяна от индустрията на ваксините, е медицинска измама, която лесно може да бъде опровергана с факти.
Хората, които получават противогрипни ваксини, ще са първите, които ще умрат в истинска глобална пандемия, защото са станали много по-уязвими към инфекции. / Енергетика.бг


В Н И М А Н И Е : Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК.
(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност) – Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините (за споделяне)