Национална съпротива | Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: “Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука

в България

Въпреки информираността си, организаторите на гей-парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора! От изявленията им по медиите, става ясно, че са готови да нарушат закона и въпреки това, че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят. Както вече, информирахме обществото, събитието, което те предвиждат за 10.06.2017 г. не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт “паметник на съветската армия” е зает от нас много преди те да го запазят. Ние от “Национална съпротива” имаме лятна кампания под надслов “Да изчистим София от боклука” и този район е част от програмата ни за този ден.
Содомитите не искат права да съществуват, те искат привилегии да властват! Те имат вече идентичност различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността. Техни врагове са Бог, България, народа и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани. Тази тяхна нова идентичност, ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете! Вижте, че содомити, либерали, нелегални имигранти, демократите и комунистите всички воюват заедно срещу нас, българите. Те не искат да бъдат приети, те искат България да загине, за да може човечеството да пропадне в Новият Вавилон, където ще властва покварата и злото. Те не се борят да съществуват, те се борят България да престане да съществува!
Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: “Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука.

Братя и сестри българи,
за пореден път содомитите излизат на парад, за да смущават моралните устои на нашия народ!
За пореден път, са насочили вниманието си, към децата на България!
За пореден път, ще похулят Бог и православната ни вяра!
За пореден път, содомитите ще получат помощ и подкрепа на чужди посолства и държави!
За пореден път и ние ще излезем, и ще се опитаме да ги спрем…
Не си стой вкъщи, направи нещо за твоя народ!

Да запазим децата от разврата!

“Национална Съпротива”

Връзка с нас:
0877201997 – Благовест Асенов
0877292716 – Николай Йовев

Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“

Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“

Национална съпротива | Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: "Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе