НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13″ е спасен от извънземни с НЛО

в Любопитно

Лунната мисия „Аполо-13″, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс Ловъл успяват да оцелеят  само по някакво чудо. Което, обаче, се оказва, че е извънземен космически кораб, ако се съди по публикуваните от НАСА снимки.

И така, подред. Проблемите, които съпровождат мисията „Аполо-13″, започват веднага след старта, на 11 април 1970 година. Още на шестата минута на полета, преждевременно  спира един от двигателите. Корабът обаче, все пак успява да излезе на изчислената траектория и да продължи полета си до Луната.

На 13 април (отново 13) се случва още една неприятност, този път много по-голяма – взривява се резервоара с течен кислород, който се намира в служебния модул на кораба. Експлозията нарушава електроснабдяването и отклонява кораба от курса, тоест, кацането на Луната става невъзможно.

На 17 април астронавтите правият серия от манипулации, за да се върнат у дома – в частност, преместват се в командния модул, като откачват другите. Политайки към Земята, те правят тази същата, която по-късно става сензация, снимка, на която освен изоставените модули, се вижда и някакъв НЛО.

Което, според уфолога Streetcap1 говори, че извънземните са се намесили за да спасят астронавтите и да им помогнат да се приберат на Земята. / НЕПОЗНАТО

ВИДЕО: Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

loading...
НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13″ е спасен от извънземни с НЛО by

Последни от Любопитно

Отиди Горе