Най-скъпия кандидат — прецедент 2

в Свят
Loading...

След големия интерес към ” Най-скъпия кандидат — прецедент ” реших да ви припомня още няколко “светли моменти” от житието-битието на кандидат — прецедента на Разбойническия блок Тр.Тр. в снимки. И първата от тях показва как той още в първите дни от мандата му на министър на енерГЕПИката, в комбина с другарчето си Румен Петков се опита да ни оскубе с 200 000 000 (двеста милиона бюджетни) лева, по схема за “изграждане” на писта за Формула1, в Доброславци. Помните ли?

Тр.Тр. заедно с другарчето си Р.Пет. на пистата Монца, в Италия, търсят промоутъра на Формула1 Бърни Екълстон. В крайна сметка той ги отряза и така ни спаси от наглото ограбване. А помните ли какви “шейхове” бяха довели за инвеститори?
Тр.Тр. обича и даже много държи да прави публична реклама на спонсорите и кукловодите си. Подробности в ” Гърди си с рози накичи… “. Рекламите, с които се е окичил, като коледна елха, ги плащаме всички ние.
Тр.Тр. си има стабилна медийна подкрепа. Интервютата, които дава и в които се самоизобличава в престъпления за милиарди, в частност в АЕЦ “Козлодуй”, след време изчезват/пропадат, надявайки се по този начин да заличат следите му. В долната червена рамка съм посочил нелепата грешка на манипулантите, твърдящи, че интервюто е с мен, тогава, когато то е с Тр.Тр.
Тр.Тр. поздравява единствения директор на АЕЦ в целия свят, който е с отрязано ухо. Поводът за поздрава е престъпление свързано с неправомерно надута експлоатация на блокове 5 и 6 в АЕЦ-а, през 2011-та г. Тогава АЕЦ-а произвежда рекордно количество електроенергия, но за сметка на риска мощностите да аварират и да причинят тежки последствия. Последващите пет години производството на електроенергия даже не може да се доближи до числата изписани на таблото зад Тр.Тр., в кило-Ват-часа.

Имам още снимки и проверими факти, показващи и доказващи що за прецедент се опитва да ни пробута политическата мафия, но ще ви ги покажа ако продължава да ви е интересно.

За десерт ще ви напомня само, че все още не е публично известна истинската причина за изхвърлянето му от кабинета Борисов1, след плажа в Катар. Но понеже вече няколко пъти съм намеквал тук за това ще ви припомня, че фактите сочат към двата призрачни реактора за проекта АЕЦ “Белене”, които сега ще трябва да плащаме, но никой още не е виждал, нито пък иска някога да види.

Георги Котев

 котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от Свят

Отиди Горе