На семейства в САЩ, чиито деца са пострадали от ваксинации, само тази година са изплатени 142 милиона долара!…

в ПО СВЕТА

Познавате ли имунизационния календар за новородени и бебета в Съединените щати, пише Vaccines News? През 2017 г. това са 27 дози от 11 различни ваксини, които сега се въвеждат на деца на възраст под 15 месеца!

Всички те са одобрени и препоръчани от Центъра за контрол на заболяванията (CDC). Пълният списък може да намерите тук.

Всички тези ваксини, които вашият педиатър охотно поставя на вашето малко дете позволяват на външни токсични вещества да проникват в кръвта и в мозъка му, което води до безпрецедентни увреждания.

През 1950 г., според VacTruth.com, бебета са получавали само “7 ваксини до 6 години.” През 2013 г. към 6-та си година детето е получило до 36 ваксини. Това е увеличение с 414 процента!

А ТУК можете да видите и българския имунизационен календар.

Каква е печалбата на фармацевтични компании през последните 67 години? Можем само да гадаем. Но родителите на деца, засегнати от този все по-голям брой “необходими” токсични ваксини, не се чувстват толкова добре, колкото тези компании, които правят пари от здравето на децата им.

WakeingTimes.com съобщава, че през първата половина на тази фискална година, $ 142 милиона са били изплатени на 337 семейства, засегнати от ваксините, които са имали нужната упоритост, подкрепа и необходимата документация, за да предявят иск за обезщетение по Програмата за компенсации на вредите от ваксини (VCIP). Това е една малка сума в сравнение с огромните щети и болки, които семействата са изтърпели по волята на фармацевтичните компании.

VCIP е създадена във връзка с Националния закон за детските ваксинации през 1986 г., който “предоставя имунитет на фармацевтичните компании и не позволява на родителите да съдят производители на ваксини за увреждания или смърт след ваксинация.”

VCIP  е подписана от президента Рейгън, въпреки че както пише The New York Times, той е изразил “сериозни съмнения” относно програмата за компенсиране от ваксинации.

От друга страна, Рейгън с готовност одобрява законопроекта, който за пръв път би позволил на “фармацевтичните компании да изнася лекарства за други страни, които са одобрили тяхната употреба, без да чакат одобрение за продажбата им  в Съединените щати.”

Всичко това е свързано с увеличаване на “конкурентоспособността на фармацевтичната промишленост на САЩ в чужбина.”

Наистина. Но какво да кажем за това, че първата лейди Нанси Рейгън, почти същата година измисля фразата “Просто кажи не”?

Повече от 3,6 млрд. долара са изплатени на засегнатите семейства от началото на Програмата за компенсация. Въпреки многобройните плащания чрез съда, повечето от семействата, засегнати от ваксинациите, никога няма да получат заслужената  компенсация.

Източници: CDC.gov, VacTruth.com, WakingTimes.com, NyTimes.com, YouTube.com,VacTruth.com
Оригинал: Vaccines News
Превод: Енергетика.бг

ВНИМАНИЕ!: Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност) д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК.

Как да отстояваме правата си във ваксинопрофилактиката, (!) ВАШЕТО ОРЪЖИЕ ЗА ЗАКОНЕН ОТКАЗ ОТ ВАКСИНИТЕ (!) НАРЪЧНИК НА РОДИТЕЛЯ – ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ВАКСИНИТЕ – ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЛЛ, ДОКУМЕНТИ, РЗИ, ДОКЛАДВАНЕ НА РЕАКЦИИ И ДРУГИ: