На лъжата менискуса и е слаб

в България

Преди точно 12 дни, в “Мутра храни шарани с тиквени семки“, ви показах видеото, в което мутрата премиер бодро обещаваше през настоящата (следващата, към момента на изричането) седмица да инспектира старото желязо, складирано на площадката на АЕЦ “Белене”, което уж ставало за ДВА ядрени реактора.

След това той потроши десетки хиляди лева от джобовете на матряла, за да развява дебелият си задник по Франция, Германия и Турция.

И когато дойде момента да изпълни обещанието си и да зарадва матряла, че реакторите са ДВА и, да те са толкова нови и толкова добри, колкото Русия никога и за никого не е правила до сега … изведнъж … но вие вече знаете?

Менискуса пак го подведе …

Сега не е ясно, кога мутрата ще посети Белене?

А и на територията няма нито един “журналист”, който да го пита? Мъка! Мъкааааа….!

Сега ще го лекуват, пак с пари на матряла, защото мутрата не е произвела през живота си нищо, което да струва поне ДВЕ стотинки.

А докато го лекуват с парите на матряла пак същият матрял ще плаща милиони на Росатом, за да гарантира правилното съхранение на старото желязо, на площадката на АЕЦ “Белене”.

Освен това в “Ако мутрата беше мъжка” призовах да бъда поканен по време на инспекцията, в качеството ми на специалист, но … пустият му менискус.

Спасението на матряла си е дело на самия матрял.

Но последния предпочита да следва “журналистите” и политико-енерГЕПИйната мафия.

Последните това ги устройва прекрасно.

Матряла предпочита да го играе обидчив, но не и да си признае, че е роб и да се изправи срещу робовладелците си.

Нали така, матрял?

Ами тогава плащай и за старото желязо и за менискуса му и за … каквото, колкото и когато ти поискат.

И да не си посмял да мрънкаш!

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

loading...
На лъжата менискуса и е слаб by

Последни от България

Отиди Горе