вашият виртуален всекидневник

На “десните” комунисти с любов!

в България

Във всички “бели” държави има комунисти, но там непременно има и автентични десни.

Арбитър между двете основни направления е ПРАВОСЪДИЕТО.

България е една от няколкото постсъветски сателити, където има само комунисти, пребоядисани в различни цветове.

На такива ПРАВОСЪДИЕ не им е нужно, защото сами себе си не съдят.

Българското “дясно” е продукт на утайката на комунизма.

Сега ще ви покажа моментна снимка от

изданието на фондация “Америка за (унищожение на) България”

от снощи, 14-ти март 2017-та г., на което се вижда гаврата на терористичната организация над всичко българско и неистовото желание час по-скоро да го унищожи.

За да направите връзка между трите материала, които бяха налични към 20:00 на титулната страница на изданието, ще ви покажа част от визитката на този в средата, който дава предизборно интервю:

В периода 2009 – 2012 г. е министър на икономиката, енергетиката и туризма в първия кабинет на Бойко Борисов. През 2013 г. става част от Гражданския съвет на Реформаторския блок, а през октомври 2015 г. оглави кандидатската листа за общински съветници на блока. Общински съветник в Столичния общински съвет. Кандидат за президент на Реформаторския блок.

Направихте ли връзката? Да ви помогна ли?

Излиза, че нищожество, което е държало две и половина години държавата в плен, в качеството си на министър, сега като общински съветник е довел столицата до дъното, бива пробутван от чуждоземна и антибългарска организация пак да ни “спасява”.

От години питам “десните” комунисти да покажат поне едно-единствено доказателство за поне ДВЕ стотинки свършена полезна работа от Тр.Тр. за доброто на поне един българин. В отговор те ме напопържват и ме обвиняват в зацикляне върху образа на идола им. Робите не дават да се посяга на светинята им.

Въпреки това аз не изпитвам лоши чувства към тях. Разбирам болестта им. Имам търпение да чакам да се излекуват, макар да не съм голям оптимист. Предлагам им лечебни практики, като проглеждане на доказателствата за безбройните престъпления на Тр.Тр. (едно от последните “За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000?“), но те се давят в храчките си и изключват.

Повечето от идолопоклонниците на Тр.Тр. не са имали вземане-даване с това изчадие, за разлика от мен. За финал на доброжелателното ми послание към тях ще им кажа, че в неделя (12/03/2017 г.), около 15:00 часа, в подлеза на Ректората на СУ, в центъра на София, лично казах на Тр.Тр.,че е престъпник и отрепка. Ако не вярват нека го питат. Ако не успеят него нека питат другарчето му Мартин Димитров, който също беше там и също нарекох престъпник. Последният още преди повече от ДВЕ години обеща да ме съди за същото обвинение, но все не смогва, защото е зает да обгрижва “десни” комунисти.

Бог да пази България от болни мозъци!

Георги Котев

 котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...
loading...
loading...
На "десните" комунисти с любов! by

Последни от България

Отиди Горе