Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Мюсюлманите в Норвегия искат отделна държава

в Свят
Loading...

Мюсюлманите в Норвегия сега искат отделна ислямска държава и заплашват с терористични действия, ако не бъдат изпълнени исканията им. В Норвегия вече е завършил третият етап на ислямизация.

Вижте кои са етапите на ислямизация:

Етап 1: Когато мюсюлманите представляват 1-3% от населението. Тяхното поведение в обществото е достойно и ненатрапчиво.

Етап 2: Когато мюсюлманите съставляват 4-20% от населението, започват политически искания, като например изграждане на джамии, забрана на християнските ритуали и събития, честването на мюсюлманските събития и празници като Рамадан.

Стъпка 3: Когато мюсюлманите представляват повече от 20% от населението, започва свещена война (джихад). Мюсюлмански квартали на града (гета) стават недостъпни за немюсюлмани. В гетото действат в пълна сила законите на шериата и в същото време започват атентати за отцепването и създаването на ислямска държава.

Норвегия вече се намира в третия етап. Терористичната организация Ансар ал Суна заплашва, че ако държавата не признае норвежката столица Осло за мюсюлмански град и мюсюлмански народ, те ще обявят свещена война с всичко, което произтича от това. Лозунгът на тези ислямсти е:

„Ние не искаме да бъдем част от норвежкото общество.“ 

30ДУМИ

Последни от Свят

Отиди Горе