Москва нареди на елита си да прибере близките си в Русия

в Свят

„Дейли Мейл”: Става страшно! Русия се готви за „глобална война”, нареди на елита си да прибере близките си в Родината

Руските деца, посещаващи чуждестранни учебни заведения, трябва незабавно да бъдат върнати у дома.

Русия разпореди на всичките си официални лица да приберат у дома всичките си роднини, които в момента се намират зад граница, на фона на засилващото се напрежение между Москва и Запада и перспективите за глобална война, пише британското издание „Дейли Мейл”. Твърди се, че политиците и високопоставените лица са получили предупреждение от президента Владимир Путин да приберат своите близки в „Родината — майка”.

Това се случва, след като Путин отмени планувана визита във Франция на фона на противоречията около ролята на Москва в сирийския конфликт. Бившият съветски лидер Михаил Горбачов също предупреди, че светът се намира в „опасна точка” заради все по-обтегнатите отношения между САЩ и Запада.

По информация на изданието Daily Star, служителите в администрацията, регионалните администратори, законодателите на всички нива и служителите в държавните корпорации са получили разпореждане незабавно да приберат децата си от чуждестранните училища. При отказ да спазят заповедта, те няма да имат шансове за повишение.

Конкретната причина за тази стъпка все още не е известна. Но руският политически анализатор Станислав Велковски, цитиран от Daily Star, казва: „Това е част от пакет от мерки за подготовка на елита за „някаква голяма война”. / БЛИЦ / Daily Mail  Russia ‘orders all officials to fly home any relatives living abroad’


Ние сме на ръба на ядрена война, това е ясното послание на Путин
Путин предупреждава за ядрена война,ВИДЕО:


At a discussion with representatives of various media outlets, Putin urges journalists to report genuinely on the impending nuclear war.


Припомняме,че правителството и медиите предупредиха руснаците да са готови за евентуален ядрен Армагедон, след като САЩ обявиха за „прекъсване на връзките“ с Русия заради сирийската война.

Миналата седмица Владимир Путин възложи всеки град в Русия да вземе участие в неотложни, безпрецедентни учения по гражданска защита с продължителност четири дни. 40 милиона души – почти една трета от населението – взеха участие в ученията за подготовката на руските граждани за предстояща ядрена атака.

Новините за безпрецедентните учения последваха непосредствено след изявление на министрите на Путин, че правителството е построило огромни ядрени бункери, които могат надеждно да защитят всичките 12 милиона жители на Москва, в случай на нападение срещу най-големия град на Русия.

Всеки московчанин трябва да бъде защитен , заяви Путин преди изграждането на бункерната система.

Сега Путин взема драстични мерки, за рационализиране на ситуацията със семействата на служителите, по-старото поколение в семействата, както и децата, най-уязвимата категория, на които се препоръчва да се върнат в Русия веднага, дори ако това означава прекратяване на ученето им.


loading...
Москва нареди на елита си да прибере близките си в Русия by

Последни от Свят

Отиди Горе