Монокултурните държави трябва да бъдат заличени!

в ПО СВЕТА

Кой стой зад събитията случващи се в Европа? Кой заплашва Европа открито с унищожение? Нека да изслушаме едно изказване на една никак неслучайна чифутка! Барбара Лернер Спектре е чифутска активистка, създател на Европейски институт за еврейски изследвания в Стокхолм, Швеция. В същото време в Израел вдигат все по-високи огради срещу мигранти от Африка и изхвърлят от там суданци и еритрейци. Качили сме и видео, на което ясно си казват, че не желаят да бъдат претопени и са расисти. Ще видите самият Нетаняху в изказване за това и не само той, но и други техни политици. Щом чифутите са расисти на всички нива в обществото си, а и на държавно дори, и това е добре за тях, ЗАЩО това е ЛОШО в и ЗА Европа!?

Барбара Лернер Спектре

Ционистката Барбара Лернер Спектре:

“Аз мисля, че налице e едно ново възвръщане на антисемитизма, защото Европа по този въпрос в течение на времето не се научи да бъде мултикултурна. Мисля, че ние ще участваме при родилните мъки на тази наложителна трансформация. Европа няма да остане като монолитни общества, каквито тe някога бяха през последното столетие.Евреите ще бъдат в центъра на събитията. Това е една невъобразима трансформация, която Европа трябва да направи. Сега те преминават в мултикултурно състояние и те ще се гневят на евреите заради нашата водеща роля. Но без тази водеща роля и без тази трансформация Европа няма да преживее.”


Речта на Вицепрезидента на комисията на ЕС

Франц Тимерман накратко:

Холандският дипломат (от 1 ноември 2014 първи президент на комисията на ЕС и комисията за „По-добро законотворене, междуинституционални отношения, правова държавност и хартата за основните права”) в своята реч по време на така наречения “Колоквиум за основните права“ (EU Fundamental Righs Colloqium) подкани членовете на парламента на ЕС да засилят своите усилия в процеса за “мултикултурнo разнообразие (диверситет)”, “монокултурните държави да бъдат заличени”, за да се ускори този процес при всяка отделна нация.

 Според Тимерман, бъдещето на човечеството няма дълго да се опира на отделни нации и култури, а върху една смесена суперкултура. Днешните консервативни, които ценят собствените си традиции и желаят мирно бъдеще за своите общества, се позовават на едно минало, което никога не е съществувало и затова те не могат да диктуват бъдещето. Европейската култура и европейското наследство са били единствено социални конструкции и всеки, който твърди друго е тесногръд. Европа винаги е била континент на мигранти и европейските ценности означават, че мултикултурното разнообразие трябва да бъде общоприето. Който не прави това, поставя мира в Европа под въпрос.

 Масовата имиграция от мъже-мюсюлмани в Европа е едно средство за тази цел. Никоя страна не може да избегне неизбежното смесване. По-скоро иммигрантите трябва да бъдат поощтрявани „да достигнат най-отдалечените места на планетата, за да се гарантира това щото никъде повече да не останат да съществуват хомогенни общества.“

 Тимерман е първият от водачите на ЕС, който свали маската си изказвайки открито своето виждане.

Какво означават неговите изказвания е ясно:

Съществуването на европейските народи е в опасност!


Кой е истинския противник?

Във всяка една борба на живот и смърт е важно да се знае за какво се борим и срещу кого се борим.

Ако първата предпоставка – Срещу кого се борим? – не е на лице:

    – настъпва объркване и поражението е неизбежно.

Ако втората предпоставка – За какво се борим? – не е дадена:

    – ще ни липсва воля за победа.

Историческият конфликт на нашето време е преди всичко сблъсък на идеи на надполитическо ниво, един вид културна, идеологическа война. Политическите борби, в които участваме или военните стълкновения, са само последствия – отделни сражения по бойните полета на световната история.

Националният враг е многолик. Необходими са идейно-политически критерии, с чиято помощ той да бъде разпознат и разобличен.

По материали на : Barbara Lerner Spectre über Europa  и Вицепрезидента от комисията на ЕС – 4.5.2016

Източник: europaeische-aktion.org


ВИДЕО: Ционизъм. Мултикултурализъм. Барбара Спектър. Шимон Перес

На 10. Октомври 2007 година, на ционистко сборище в хотел „Хилтън“ в Тел Авив, президента на Израел Шимон Перес, заявява следното: За такава малка страна като нашата, това е почти удивително. Виждам, че изкупуваме Манхатън, купуваме Унгария, Румъния и Полша. И така, както виждам нещата, ние нямаме никакви проблеми. Благодарение на нашия талант, на контактите ни, на типичната ни динамичност ние достигаме почти навсякъде.
Ционистката Барбара Спектър е основателка на ционистката организация „Пайдея“ — институт за еврейски изследвания. Тази антихристиянска организация беше изгонена от Швеция, но продължава да работи в България. Проповядва мултикултурализъм в Европа, но не и в Израел.