The Bulgarian Times

Moby разказва как “приятели от ЦРУ” го помолили да разпространява информация за “руската конспирация”

в Свят
Loading...

В интервю за радиостанцията WFPK популярният музикант Моби заяви, че агенти на ЦРУ го помолили да разпространява в социалните мрежи информация за “връзките” на американския президент с Москва

 

 Музикантът също така се оплаква, че конгресът все още не призова администрацията на Доналд Тръмп да отговори.

Малко след встъпването в длъжност на Доналд Тръмп и DJ Moby пише в социалните мрежи, че има “вътрешна информация” за връзките на американския президент с Москва. В неотдавнашно интервю за радиостанцията WFPK отново направи подобни изявления.

Той каза, че в концертите той трябваше да се среща с “приятели на разузнавателните служби”, “настоящи и бивши агенти на ЦРУ”, които изразяваха загриженост относно настоящия глава на Белия дом и го наричат “руски агент”. “Така ми дадоха някаква информация и казаха:” Виж, имате по-голяма аудитория в социалните мрежи, отколкото всеки от нас. Бихте ли публикували тази информация там? “- призна Моби.

Според музиканта, той не знае какъв е истинският мащаб на “тайното споразумение” на американския президент с Русия. Въпреки това, има “много доказателства за злоумишленото сътрудничество на администрацията на Тръмп с руснаците”, добави той.

Моби изрази съжаление, че конгресът все още не е призовал президента и антуража му да се отчетат. Той се надява, че законодателите ще се интересуват от информация за възможната връзка между изпълнителната власт и “враждебната държава”. Но надеждите му не бяха оправдани.

“Всичко това е много тревожно и ще стане по-мрачно. Тъй като дълбините на бизнеса на семейство Тръмп, връзките им с организираната престъпност, финансирането на тероризма, руските олигарси – това е истински мрак. Мисля, че всички трябва да затегнем предпазните колани и да чакаме – предложи той./Поглед.инфо

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе