Мистериозен град е открит до Бермудския триъгълник

в Любопитно

По време на научна експедиция, организирана от ръководителите на канадската фирма Advanced Digital Communications, учените са открили на дъното на Атлантическия океан мистериозен подводен град.

Специалистите твърдят, че древният градски комплекс е построен преди около 200 хиляди години. Това изявление поставя учените в задънена улица, тъй като, според наличната информация, цивилизациите, които са съществували на планетата по това време, не са притежавали необходимите знания и технологии за такова строителство.

Някои предполагат, че това всъщност са останките на легендарната Атлантида. Други са убедени, че съоръженията са построени от извънземни форми на живот.

По време на изследванията са използвани роботизирани механизми, а направените от тях видеоклипове до голяма степен са помогнали в изследването на отломките.

Също така са събрани проби от материалите, които са използвани за строителството на сградите. Оказва се, че градът е бил изграден от гранит.

Засега учените все още не са отговорили на редица ключови въпроси, свързани с находката. И, разбира се, те трябва да разберат кой е построил този величествен градски комплекс, и как той се е оказал на такава голяма дълбочина в океана. / НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

loading...
Мистериозен град е открит до Бермудския триъгълник by

Последни от Любопитно

Отиди Горе