Мечтата на Българите се сбъдна: Първата Руска военна база в София (ВИДЕО)

в България

Първата руска военновъздушна база, на руските Военно-Космически сили в България, в София, е вече дислоцирана на българска земя.
Благодарение на гражданско сдружение “Приятели на Русия, и Православния свят”, които осигуриха терена за изграждането й.
Честито България, честито българи!
НАТО и ЕС вън от България!
С нами Бог!

ПРАВОСЛАВНА АРМИЯ, С НАМИ БОГ! ПЪРВАТА РУСКА ВОЕННА БАЗА У НАС!

Братска Русия стъпи в София. Да, колкото и невероятно да звучи, и въпреки всички евроатлантически усилия в посока «Разделяй и владей», православният свят има неразрушими връзки, които нито ЦРУ, нито НАТО може да прекъсне. Е, българи, честито! Първата руска военновъздушна база на ВКС Русия и братската руска армия е вече факт, благодарение на Гражданско Сдружение » Приятели на Русия и Православния свят. Българите отдавна мечтаят за това, а мечтите винаги се сбъдват. Преведено за НАТО и компания специално — Вашето време изтече. На мястото предстои и изграждането на първия българо-руски храм » Свети Иван Рилски»- светецът покровител на България и на всички българи. С божието благословение, с нами Бог! Свободата дойде и на нашата земя: когато минавате през София, по улица » Първа Българка Армия» № 92- и името не е случайно, полюбувайте се на гордо разветите знамена: изправени едно до друго, сила, дух и единение: българско, самарско, руско и знамето на победата. Ние не искаме натовски бази, но руски са ни просто нужни. Първата вече е факт. Ние не искаме чужди западни войници по земята си, ние не искаме терористите от НАТО у нас, които дойдоха без покана, и без разрешение от божия български народ. Ние искаме братя по дух и по кръв, каквито са нашите братушки. Свързани сме за векове от вярата и православието, ние сме един народ, две държави.

News Front

Мечтата на Българите се сбъдна: Първата Руска военна база в София (ВИДЕО) by

Последни от България

Отиди Горе