Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Мамини сладки български „патриоти“. А може ли да ви броим до 4 и да се махате, копелета продажни!

в България
Loading...

Обединените „патриоти“ нали бяха против колониалното робство, нали бяха за напускане от ЕС и НАТО, нали говореха за независимост от Брюксел, САЩ, нали бяха войводи някакви?

Какво стана, а?

От Брюксел дали зелена светлина за коалиция на ГЕРБ с „независимите от Брюксел и против колониалното робство „Обединени български патриоти“!

Официално Патриотите не признават, че държат на седем министерски кресла. Срещата е преминала добре, конструктивно, обсъждани са били програмни точки. „Имаме разбирателство и яснота кой ще е министър-председател, заяви Волен Сидеров. Делян Добрев пък отбеляза, че следващото правителство ще бъде с мандат 4 години.

„Имаме разбирателство и яснота кой ще е министър-председател, заяви Волен Сидеров. Делян Добрев пък отбеляза, че следващото правителство ще бъде с мандат 4 години. ГЕРБ може да подпише отделни споразумения с трите партии в „Обединени патриоти“ за влизане и подкрепа в парламента на „Борисов 3“. В партията на Борисов обмислят да предложат на ВМРО и Красимир Каракачанов министерски пост, а на Валери Симеонов – не. Това е един от вариантите, която обмислят в партийната централа на бъдещите управляващи.

Така с три отделни споразумения ГЕРБ ще се застрахова срещу евентуален разнобой между партньорите в патриотичната коалиция както стана с тези в РБ. При този вариант лидерът на НФСБ щял да остане в парламента и много вероятно било да получи зам.-председателски пост в ръководството на Народното събрание. Така той щял да бди и за дисциплината в групата на патриотите, докато Каракачанов е в изпълнителната власт. Категорично извън изпълнителната власт ще остане и лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Бойко Борисов е категоричен, че коалицията ще просъществува най-малко 4 години!

А може ли да ви броим до 4 и да се махате, копелета продажни!

Всичките!

Кирил Стаменов, Фейсбук

Loading...

Последни от България

Отиди Горе