Майки искат доживотна присъда за Москов! Ваксините водят до стерилност и аутизъм!

в България

Скандалът с турските ваксини на Петър Москов не бе подминат с мълчание и от страна на майките. Родителите излязоха с искане за смъртна присъда на здравния министър, заради отровните ваксини, които е внесъл у нас от Турция и за които той твърди, че са абсолютно безвредни.

Майките се появиха по време на по време на протеста на моторджиите пред катедралата във Варна. На задната част на колата им имаше плакат, с който жените ясно изразяват своето послание към Пепи Готиното. На плаката пишеше, че Петър Москов заслужава доживотен затвор, тъй като ваксините водят до стерилност и аутизъм.

Според разказа на други майки, които вече са имали неблагоразумието да ваксинитират децата си с „безвредните“ според Москов „Пентаксим“, децата им имали големи проблеми. „Малко след ваксинацията, детето вдигна много висока температура, цялото стана на ситни петна и започна да му тече кръв от носа. Лежахме в болница, лекуваха го и така не разбраха от какво е. Сигурна съм обаче, че е заради ваксината, защото след това никога не се повтори този ужас. А аз отказах да го ваксинират, докато не се намери друга имунизация“, споделя ужасена майка, която пожела анонимност. / източник: bulgaria365.info


д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК! (Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност). Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините (за споделяне)

Майки искат доживотна присъда за Москов! Ваксините водят до стерилност и аутизъм! by

Последни от България

Отиди Горе