Лице от Пакистан с доклад, че е терорист получава право на пребиваване 1 година в България! Терорист живее сред столичани като ”бежанец”

в България
Запознайте се със Зуаулах Зиалуах от Пакистан.
ТОЙ Е ТЕРОРИСТ И ЖИВЕЕ СРЕД ВАС В СОФИЯ КАТО КЛЕТ БЕЖАНЕЦ.
От консулски отношения към Външно министерство са получили доклад , че лицето се занимава с тероризъм, трафик на наркотици и притежание на нелегално оръжие и боеприпаси, придружено от заповед да не му се дава право на пребиваване.
Въпреки това , с подпис на министърката на МВР – Румяна Бъчварова (Вижда се на снимката на документа за право на пребиваване в РБългария) той получава право да живее сред нас за ЦЯЛА ГОДИНА ! Той се е свързал с Мишо-арабин,осигуряващ право на пребиваване на всеки срещу 600-5000 евро и е свръзка между горните етажи на СДВР , сектор “Миграция” и нелегалните мигранти за предаване на подкупи за издаване на неоснователни и неприсъствени документи за пребиваване.
Той е мигрант, а не бежанец. За да не ви лъжат , че тези , които идват били сирийски бежанци (майки с деца) . Виждате , че този идва от мирна страна – велика сила с ядрено оръжие Пакистан.
И сега ние ще делим улицата и тротоарите с този терорист…
Смърт за предателите !

 

loading...
Лице от Пакистан с доклад, че е терорист получава право на пребиваване 1 година в България! Терорист живее сред столичани като ''бежанец'' by

Последни от България

Отиди Горе