Летим за €29 от София до Амстердам

в Свят

Евтини полети от София до Амстердам

Холандската нискотарифна авиокомпания Transavia стартира най-новата си линия София – Амстердам. Полетите от София до столицата на Холандия ще са директни и ще се изпълняват три пъти в седмицата – понеделник, сряда и петък, съобщават от авиокомпанията.

Transavia е част от Air France – KLM Group и е поредната нискотарифна авиокомпания, която стъпва на българския пазар.

Цените са изключително примамливи – евтини самолетни билети могат да се купят от 29 евро на посока. Това е най-ниската цена за еднопосочен билет, който ще се предлага по тази дестинация.

Нискотарифният превозвач Transavia е на пазара вече 52 години и изпълнява както редовни, така и чартърни полети. Към днешна дата обслужва над 110 дестинации, разположени в Европа и Северна Африка.

На година авиокомпанията превозва над 11 милиона пътници като оперира от 7 основни бази в Европа. От Холандия полети се извършват на летищата в Амстердам, Ротердам/Хага и Айндховен, от Франция – Париж, Нант и Лион. В Германия Transavia използва летището в Мюнхен.

От компанията допълват, че полетите до Амстердам са по покана на туристическата индустрия у нас. Столицата на Холандия е сред най-предпочитаните дестинации от туристите в Европа. Ежегодно се посещава от 4,63 милиона души.

BNews.bg

loading...
Летим за €29 от София до Амстердам by

Последни от Свят

Отиди Горе