Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Лекари лаборанти се включват в протеста и спират работа

в България
Loading...

В знак на солидарност към общопрактикуващите лекари, излезли на ефективен протест, на 31.03, ние лекарите работещи в Медико-диагностичните лаборатории “Прима Лаб” и “БиоТест” в Русе, утре 31.03.2016 г. спираме работа във всички наши приемни ( Манипулационни) на територията на Русе и областта. Това обявиха медиците, подкрепящи общопрактикуващите лекари.

Лаборатория “Здраве 99” също се присъединява към протеста, с поетапно затваряне на манипулационните си на територията на Русе.

Към протеста на личните лекари и в тяхна подкрепа се присъединява и Рентгенова лаборатория “Вижън” с всички свои структури, като неотложния прием за рентгенови снимки и кръвна картина е в Стоматологичния център, където колегите лични лекари са организирали неотложен прием за пациентите си с остри състояния, за да не останат без грижа. Няма да приемаме направления извън тези по неотложност

Подкрепяме действията на колегите си и в изпълнение на Решението  на Националния съвет на Българския лекарски съюз.

Протестът не е за пари, както се опитват да ви внушат, а за правила и предвидимост в работата ни, а тя е грижа,  която дължим на пациентите си.

         Д-р Георги Тодоров – управител на СМДЛ “Прима лаб” – Русе

         Маргарита Кънева  – управител на СМДЛ “ Биотест” – Русе

         Д-р Георги Минчев – Управител на Рнетгенова лаборатория “ Вижън” Русе

         Д-р Розина Мирчева – Управител на Здраве 99

източник: frognews.bg

Loading...

Последни от България

Отиди Горе