Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Лечение на рака със сода бикарбонат: Д-р Колдуел – „Единственият отговор спрямо рака” – Пълен превод – Всички видеа

в Любопитно
Loading...

Лечение на рака
със сода бикарбонат
– Единственият отговор
спрямо рака

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака”  – Част 1

Най-важното послание относно ракът е, че ВСЕКИ РАК Е ЛЕЧИМ. Няма нито една форма на рак, която да не е лечима и всички ние трябва да разберем колко просто и лесно може да е всичко. Всеки рак, за който зная, всеки рак, който съм виждал, всеки пациент, който съм виждал, е можел да бъде излекуван в рамките на 2 до 6 седмици. И това е моето послание днес.

Моята нова книга се нарича „Единственият отговор спрямо рака” и в началото искам да обясня какво имам предвид под „Единственият отговор спрямо рака” – може да има само един отговор на вашия индивидуален рак. Това е основното послание – техниката, терапията, която е помогнала на някого, може да не сработи при вас. Ако някой има главоболие и вземе хапче за глава и главоболието му мине, това хапче не може да излекува главоболието на друг, защото при някого то е причинено от гръбначния му стълб, при други – от твърде много отрови в системата му, някой има главоболие, защото е обезводнен, или поради стрес. Всеки човек има различна основна причина за своето главоболие. Същото важи за рака – всеки има различна основна причина за рака. Хората ме питат за тези над 300 естествени средства за лечение на рака, за които знам, че са ефикасни и безопасни. „Кое е най-доброто?” Няма най-добро – има такова, което е ефикасно за вас и друго, което е ефикасно за друг.

Всичко започва с голямата лъжа, че ракът е болест. Не е. Ракът не е болест – той е натрупване на различни симптоми, което са нарекли „рак” и му дават различни, сложно звучащи имена, основани на латински, или гръцки, или испански корени и именно тук започва проблема. Когато ви кажат, че имате определен вид рак, което звучи впечатляващо и плашещо, те ви внушават, че знаят какво имате, защо го имате, как се е развило и какво да направите, за да се отървете от него. Но това не е истина. Затова ако установите, че вашият медицински лекар не знае защо имате рак, откъде се е взел вашият рак и как да го излекува ефикасно, имайте предвид, че медицинската професия има много престъпен начин да прави статистика и да ви лъже.

Процентът на излекуваните от рак се измерва с преживяемост на лекувания над 5 години след поставянето на диагнозата. Значи, след като ви поставят диагнозата, ако сте живи още 5 години и един час, но умрете на втория час, по тяхната статистика се водите излекуван.

Доктор Симончини – великолепен онколог, който лекува раково болните пациенти само със сода бикарбонат – той използва само това от над 20 години, за да излекува раково болните пациенти (ще се върна на тази тема, когато започна да говоря за индивидуалните начини за излекуване на рака). Д-р Симончини заявява ясно, че медицинската професия всъщност излекува само 2% от болните. Два процента. И това означава, че два процента са все още живи пет години след като им е поставена първата диагноза. Знам, че има 22-25% от болните от рак, които не правят абсолютно нищо, за да се лекуват, но оздравяват. Ако те паднат в ръчичките на медицинската професия, тя ще убие тези 22-25%.  Значи 22-25% допълнително, които така или иначе нямаше да умрат.

Следва лъжата за ранната превенция. Например мамографията никога при никого не е предотвратила получаването на рак, нито е попречила на някого да умре, не е предотвратила при никого хирургичната намеса – тя само дава на медиците възможността да печелят пари по-дълго, защото онова, което правят, няма да удължи живота ви – няма статистически доказателства, няма проучвания, няма факти, че ранното откриване спасява животи, че предотвратява изрязването на гърдата ви чрез хирургична намеса и т.н. Няма такова нещо. Мамографията ПРИЧИНЯВА рак. Натискът върху гърдите на жената по време на мамографията, упражнява около 50 фунта натиск върху най-чувствителната тъкан в женското тяло. Това означава, че ако имате лимфен възел, пълен с токсини, който може да развие рак с времето, а вие упражните натиск върху него, в резултат, от което той се спука, ще развиете рак поради този натиск върху вашето тяло, върху вашите гърди, върху вашите лимфни възли.   Всеки път, когато жената си прави мамография, тя повишава вероятността да развие рак с 2%. ВСЯКА МАМОГРАФИЯ ПОВИШАВА РИСКА ДА РАЗВИЕТЕ РАК С 2%. И като капак на всичко, ако дори открият рак (което обикновено не става), те нямат как да ви излекуват. Така че, какво за Бога прави мамографията? Ами носи им пари – в момента правят повече пари от диагностика, отколкото от леченията! Техниките за ранна диагностика служат единствено за набиране на клиенти. Единствено за набиране на клиенти – това не прави абсолютно никакъв смисъл.

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 2

Уговарят мъжете за диагностика на рак на простатата и наричат това ранно диагностициране на рака. Нищо подобно никога няма да ви помогне нито да живеете по-дълго, нито да се изцелите. То помага единствено на тях – да правят повече пари на ваш гръб.

Химиотерапията е останка от първата и втора световна война, базирана основно на веществото иприт, забранено от Женевската конвенция като използван във войната химикал – именно това вкарват пряко в кръвообращението на хората. Това е химикал от войната, създаден да убива хората. Това не е лекарство, не е терапия – това е най-тъпото нещо, което някога се е чувало. Това означава да убием всичко и да се надяваме, че само добрите неща ще се възстановят след това. Отивате в задния си двор, унищожавате всичко – цветя, плевели и трева и се надявате, че само цветята и тревата ще поникнат отново. Същата абсурдност.

Радиацията причинява рак – никой не иска да живее до ядрен реактор. Всеки честен лекар в света ще ви каже, че химиотерапията предизвиква рак, радиацията предизвиква рак.

След един курс по химиотерапия вече не можете да станете донор, обикновено ставате стерилен, безплоден. Това не ви ли говори достатъчно? Радиацията прогаря здравата тъкан, а химиотерапията просто свива тумора, защото всичко в тялото се свива. Така получавате тумор, който се е свил за малко, за да експлодира впоследствие, щом получи въздух отново.

Същото е с хирургичната намесатя разнася тумора по цялата система, защото при такава намеса се започва от това, че имунната ви система вече е с намален капацитет. Поначало, какво е анестезията? – Да те убият до точка, от която все още могат да те върнат. Смятате ли, че може да има нещо добро в това?  – Не. Това ви убива във всякакъв смисъл на думата. Части от ума ви могат да не се възстановят. Затова ви правят тест на следващия ден и ви говорят, за да видят дали мозъкът ви все още функционира. Но преди това имаме нужда от лекари с функциониращ мозък.

Но основното послание е, че трябва да разберем, че не можем да вярваме на никого що се отнася до нашето здраве или нашия живот. Трябва да разсъждаваме самостоятелно и да вземаме своите собствени решения. Сега да поговорим за физическите причини за рака.

 

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 3

Трябва да разберем, че не можем да вярваме на никого що се отнася до нашето здраве или нашия живот. Трябва да разсъждаваме самостоятелно и да вземаме своите собствени решения.

Сега да поговорим за физическите причини за рака. Най-важното нещо – да говорите с моя приятел Фред ван Лю. Аз никога не съм чувал някой толкова компетентен да говори за енергията и водата, за предпазването от електромагнитните честоти или за електромагнитния хаос, създаван от вашия клетъчен телефон, от вашия компютър, от вашия телевизор.

Няма да повярвате колко опасно е да носите телефона си в джоба, защото, ако сте мъж, може да развиете рак на тестисите дори само от това.

Процентите на рак на мозъка се повишиха неимоверно през последните години поради клетъчните телефони. Туморът винаги е от страната, от която най-често държите телефона си. Ако сте левичар – това ще е лявата страна, или обратно. И Фред има решение – отидете на неговия сайт ewater.com и ще получите цялата информация, която ви е нужна, защото това е образователен сайт – можете да слушате изложеното там безплатно и да получите знанието, което ви е нужно, за да вземате мъдри решения да защитите себе си.

Вие самите трябва да предпазите себе си – никой друг няма да ви предпази. Те искат само парите ви и колкото по-болни сте, – толкова повече пари могат да направят на ваш гръб, колкото по-уплашени сте – толкова повече пари могат да направят на ваш гръб, колкото по-слаби сте – толкова повече ви контролират. Ние попадаме в сериозна беда в момента, в който отдадем живота си в ръцете на тези хора. Това са хората, които са причина номер едно за смъртност в света, в цивилизования западен свят – медицинската професия. Болниците са основната причина за инфекции и смърт от инфекции. Затова, ако сте в болница и сте в ръцете на медицинската професия… Пазете се, водете правилен начин на живот.

Нямах възможност да прочета книгата на Victoras Kulvinskas “Survival into the 21st Century: Planetary Healers Manual”, но вие го направете. Вътре има невероятни неща – цялата информация, холистичното глобално количество информация, която е налична. Прекрасна книга. Запознайте се с тази информация, образовайте се, спрете да вярвате в това, което ви казват, защото за тях това е бизнес.

Един лекар има към 300 пациенти. Ако всички те са здрави, той ще фалира. Е, каква полза има той да ви излекува и да ви направи здрави? Никаква. При това тези неграмотни хора нямат ни най-малка представа какво изобщо е здраве, защото те изучават патологиите и смъртта и химическата интервенция по отношение на симптомите. Пръстът ви боли – отрязват го и казват: ето – няма пръст – няма болка. Невероятно решение, нали? След това – следващия пръст и следващия, ръката, рамото, докато направят достатъчно пари и ви изпишат.

Това е последният момент за всеки от вас, в който можете да използвате силата си да се съпротивлявате. Защото всичко това продължава да функционира. Може да функционирате на ниско ниво, защото сте полузаспали  от промивките на мозъка от страна на медиите, които ви казват, че ако имате рак – трябва да се подложите на химиотерапия. Но това дори не е терапия – това е отрова! Или терапията с радиация – прогарят ви! След това ви подлагат на хирургична намеса, разпространяват рака по цялото ви тяло, а после казват: „Ей, ама това е много агресивен рак!” Не ви казват, че именно те са направили така, че да се разрасне бързо и че именно те са причината той да стане така агресивен.

Ето мястото, от което идвам аз. Аз приключих с това, на мен това ми писна. [другаде д-р Колдуел разказва как като младеж на 14 години майка му е била с рак последна фаза – давали са й само морфин. Тогава той започва да се самообразова и да изучава алтернативни методи за лечение на рака и да й ги прилага; успява да я излекува – днес тя е на 75 години и се радва на прекрасно здраве Б.пр.]. Аз нямам никакво намерение да приемам повече тези лъжи и да гледам как невинни хора умират!

 

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 4

Аз приключих с това, на мен това ми писна. Аз нямам никакво намерение да приемам повече тези лъжи и да гледам как невинни хора умират!

Имам институт по медицинска статистика в Европа. Проведе се проучване за процента ми на излекувани и той беше 92.3%, първата ми книга е прочетена от 7.2 милиона души – написах я още когато бях 14 годишен, но тя продължава да се преиздава и е една от 11-те бестселъри. Сега излизат с нови неща, които съм написал преди 40 години като 14-годишен. Но те просто ги откриха сега.

Всички ние трябва да разберем, че ако тръгнем по пътя на Victoras Kulvinskas, той още преди 25 години е написал това, което те откриват днес и за което ви казват, че е ново знание, което току-що е било открито. Не е – той го е написал и публикувал още преди 25 години.

Да се върнем на електромагнитните честоти. Фред ван Лю е главният експерт, с когото съм говорил.

Аз получавам към 800 оферти дневно от хора да рекламирам техните продукти. Средно 800 дневно. Те не ме интересуват и дори не поглеждам повечето от тях. Аз гледам резултатите. Аз съм ориентиран към резултатите човек.

Някой ми казва: „Аз съм експерт по диабета”, а аз му казвам: „Какъв е процентът на излекуваните от Вас?” Ако ми каже – „Ами към 20%”, аз повече не разговарям с него. Такъв човек трябва да се махне, защото ми губи времето. Затова, ако искате да говорите с експерт – говорете с Фред. Питайте го за водата, за филтрирането и имайте предвид, че всеки, който няма филтър на душа си, се къпе в потенциален рак, защото хлорът и флуоридът, който излиза от душа ви, превръща вашият душ в хлорна камера – същият газ, с който престъпникът Хитлер е убил шест милиона. Затова като излезете от душа си мислите „Толкова съм замаян, сигурно водата е била твърде гореща” – не, не е била гореща – причината е, че сте наполовина мъртъв.

Трябва да прекратите ненужното бомбардиране с причиняващи рак елементи като електромагнитни честоти, флуор и хлор. Имате системата за пречистване на вода на Фред, имате въгленови филтри, дори можете да давате на домашните си любимци вода, която не ги убива.

Когато домашните ви любимци се разболеят от някоя човешка болест хрумва ли ви, че това е от флуора и хлора във водата и – разбира се, от консервантите като аспартам и другите токсични елементи? Всяка форма на изкуствен подсладител ЩЕ ви убие. Мен – не.

Ако се храните като прасе, обаче, ще ви убие. Ще умрете много по-млади, отколкото би трябвало.

Затова всичко започва с вглеждане във фактите. Какво правя, което пречи на живота ми, с качеството на живот, с нивото на моята енергия, с нивото ми на щастие, с нивото ми на успех?  Ето за какво става въпрос. Защото да си здрав, означава, че имаш добри приятели, успех в живота, прекрасни взаимоотношения, че работиш това, което ти харесва, да си здрав означава духовно, емоционално, ментално, физически да си едно цяло. Няма такова нещо като да си донякъде здрав или да си малко болен. Не – или си здрав, или си болен. Това е като да си малко бременна. Така че не можете да сте малко болен или горе-долу здрав – или сте болен, или – здрав.

И ето едно изречение, което едва не ме уби в офиса ми, когато го казвах на своите пациенти – ВИЕ самите сте си причинили този рак. Не ми излизайте с извинения или самосъжаление и оплаквания от типа „Не съм си го причинил аз, това просто ми се случи”. Не! Винаги, когато кача килограми, спирам да слагам шоколад в устата си случайно.

Решението е ваше. Нищо не става от само себе си. Нищо не става случайно. Именно вашето решение и вашите действия ви правят болен или здрав, или ви поддържа здрав. Вашето решение – не решението на някой друг. Ето какво мога да ви предложа аз.

 

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 5

Вашето решение – не решението на някой друг. Ето какво мога да ви предложа аз – да започнете с много прости елементи.

Тялото се състои 90% от вода – нещо като голямо ведро с вода. Тази вода е като застояла река. Ако реката не тече три дни, всичко в нея започва да гние и умира. Но ако реката тече и хвърлите токсини в нея, това няма да е проблем, защото реката се самоочиства.

След като знаем от Ото Вартбург и Макс Планк, носители на Нобелова награда по медицина заради доказателството, че ракът не може да вирее в богата на кислород алкална среда, ние знаем, че можем да поддържаме своето тяло наситено с кислород и алкално, за да предотвратим рака. Това не е нещо ново – то се знае от 1936 година. Защо вашият лекар не ви казва това? Това питам аз.

И така, много важно е да разберете, че колкото повече вода пиете, толкова по-здрави сте. Но не зависи от водата и от количеството – затова трябва да говорите с Фред, да чуете неговите лекции, да отидете на неговия сайт ewater.com, да чуете семинарите и да разберете защо водата, която трябва да пиете, трябва да е богата на енергия вода, защо трябва да е с повишена честота, защо трябва да е жива. Нищо мъртво няма да ви даде живот. (за България – виж Пречистване и енергизиране на вода в домашни условия )

Когато имате възможност, говорете с Фред – никой не е по-наясно с електромагнитните честоти, енергизираната вода и т.н. Оттук трябва да започнете – от основното. Като кажа на моите раково болни пациенти „Вие сте си причинили този рак”, обикновено искат да ме убият. Защо започват да се оплакват „Не съм си го причинил аз, не искам да умра”. И следва позицията на безсилие: „Не знам какво да правя”. Ами ако ядете като прасе – променете това. Ако не пиете вода – променете това. Ето откъде започва всичко. (като едно от средствата за неутрализиране на тези честоти се препоръчват и лампите от хималайска сол. Б.пр.)

Всички ние трябва да поемем отговорност за собственото си здраве и за живота си. Разбира се има и хора, чието наднормено тегло се дължи на нещо в тялото им, което трябва да се оправи, като метаболизма им, но това е съвсем друга история.

В моите книги ще видите какво да направите стъпка по стъпка, или отидете в сайта ми instinctbasedmedicine.com и ще получите цялата информация безплатно, или от сайта на д-р Леонард Колдуел – сайтовете са свързани помежду си. Но именно вие сте тези, които трябва да се информирате, трябва да сте в състояние да вземете грамотни решения. Лекарят казал, че не бива да яде много сол, защото тя причинява високо кръвно. Както съм споменавал, високото кръвно не се дължи на многото сол – вярно е точно обратното. Колкото повече сол ядете – толкова по-здрав сте и толкова кръвното ви е по-добро. Но солта трябва да е морска.

Клетката има налягане отвътре и тя има нужда от съответното налягане и отвън. Без сол няма да сте хидратирани, защото водата преминава и не остава в системата ви. От друга страна солта дава на водата възможността да осигури налягането, от което клетката се нуждае, за да осигури съответното контра налягане, за да не мутира или атрофира. Затова ви трябва сол, трябва ви галон богата на енергия вода на ден, за да сте здрави и да се поддържате здрави.

Даже просто със своето дишане ние очистваме от токсини своята система. С всичко, което ядем или правим, ние вкарваме токсини в своята система. Просто съществувайки ние вкарваме токсини в своята система, защото токсините са навсякъде. Тези токсини обикновено са създадени, за да ни навредят, за да ни разболеят така, че да трябва да ни лекуват от симптомите и болестите, които преди това изкуствено са ни предизвикали.

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 6

Тези токсини обикновено са създадени, за да ни навредят, за да ни разболеят така, че да трябва да ни лекуват от симптомите и болестите, които преди това изкуствено са предизвикали.

Лекарство за лечение на рак е Лаетрил, витамин В17. В кайсиите има ядки подобни на бадемите, които на практика са Лаетрил, витамин В17. Това убива раковите тумори без никакви странични ефекти.

Един лекар в Калифорния излекувал 5 от 7 раково болни пациенти само с витамин В17, обявил това на всеослушание и казал: „Имам безкрайно евтино лекарство за ракови тумори. Ето пациентите, които излекувах единствено с витамин В17”. Отнели му лиценза и го вкарали в затвора, защото излекувал своите пациенти по естествен начин.

Казваме, че медицинската професия е причина за смъртност номер едно, но това не е така – всъщност причината е вашето правителство. Американското правителство, FDA, FTC са престъпните организации, които не ви дават да разберете, че има ефикасни средства за лечение на ракови тумори и правят така, че това да не ви стане известно.

А най-лошите престъпници са в AmericanCancerSociety (Американското онкологично общество). Те са подобните на булдози телохранители на американската фармацевтична индустрия. Те не ви дават достъп до информацията за ефикасните и природни средства за лечение, които можете да си набавите. Защото те правят така, че да не се разчува, че витамин В17 е лек за лечение на рака.

Една сестра лекува от десетилетия раково болни пациенти само с Essiac Tea – знае се, че това лекува рак и дори се опитаха да го изтеглят от пазара, както Eleotin Tea, който лекува и диабет – обикновено за 4-5 месеца – това дори не е добавка, а храна. Освен това имаме и венозните инжекции с витамин С, инжектирането на Алое Вера, имаме и Oleander Soup, която лекува рака, има толкова различни гъби, има тайландска гъба, която лекува рак, освен това имаме и кислородната терапия.

В моята клиника в Европа аз работех главно по вкарването на кислород в кръвта по проф. Манфред фон Арденне, което се състои в изтегляне на кръв, вкарване в нея на йонизиран кислород и вкарването на обогатената кръв обратно в тялото – то е като допинг – внезапно получаваш много сила и кръвта ти е изпълнена с кислород. Това се прави 12 пъти и ставаш чисто нов. Така че това също лекува рака.

Професор Манфред фон Арденне направи снимки и аз съм ги виждал с очите си. Гледаме с камера пациент с рак на дебелото черво – проследихме вкарването на кислорода директно в тумора и видяхме как туморът изчезва. Така че това се знае още от 30-те години. Започнал го е в Русия, но с разпадането на бившия Съветски Съюз всичко замира в рамките на една година.

Освен това, вземате книгата на нашия приятел Victoras Kulvinskas и се научавате как да алкализирате и усилите своята система с кислород по естествен начин като просто използвате храна – природна или дадена от Бога храна. Има много зелена храна, тя има хлорофил, вие получавате много кислород. Моята основна цел е да се боря за промяна в Конституцията на САЩ за свобода относно здравето ни и правата на пациентите. Защото в момента вие нямате права – вие сте притежавани от правителството, вие сте лична собственост на г-н Обама. Всички ние трябва да се събудим, да станем и да защитим себе си. Наша е отговорността да направим това.

Затова първото нещо, когато ви поставят диагноза рак, или когато чувствате, че нещо с вас не е наред, нямате енергия, или сте замаяни през цялото време и не знаете причината за това, ако имате болки, преди всичко си направете наистина добра програма за очистване. Най-доброто, което съм намерил аз, е от mybepure.com – това е 21-дневна програма за очистване, която ви дава основата – очистване на клетъчно ниво.

След това вземете книгата на Victoras Kulvinskas и започнете с неговата диета със сурова храна в течение на поне 3 месеца, а по-добре – 9 месеца. Ако на мен ми поставят диагноза рак, аз бих се придържал към неговата диета за година или две. Вижте, аз съм наистина ужасен човек, защото аз ви казвам това, но аз по принцип не консумирам сурова храна – аз харесвам прекалено много храната. Ако сте здрави и правите 73% правилни неща и 30% погрешни, пак ще трябва да водите борба. Затова мога да ям каквото искам от време на време и ако прекаля и си платя за това, аз не се оплаквам, а си казвам: „Глупак такъв, отново го направи.”

Но ако сте болни, каквото и да имате, вие трябва да правите правилните неща на 100%, защото всяка болест възниква поради недостиг на енергия и колкото по-дълго продължава това състояние – толкова по-лошо става. Това е най-важното – да си възвърнете енергията – намерете здравословна жива вода, предпазвайте се от електромагнитните честоти с протекторите за компютър, за мобилни телефони, намерете си филтри за душ и за пречистване на вода и пийте само пречистена вода, спазвайте диетата на Викторас за сурова храна и сте спасени. Може да не сте напълно здрави поради тези 86% обусловени от стреса причини. 86% от всички посещения на лекари и болести са свързани със стреса.

(Настоящото видео е част от 3-дневен семинар, който съдържа още подробности, които трябва да знаете, за да вземете правилно решение и поради това то не е предназначено за лечение.)

 

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 7

(цялото интервю е на PaulNison.com)

През 1900 в света има 7% заболеваемост от рак в света. Сега имаме 56% – повечето от болните в САЩ имат рак, или ще имат рак, който е изкуствено предизвикан от добавките в храната, консервантите, заместителите на храна, ГМО-храната, и най-вече – от постоянния страх, който ни причинява стрес – от моята книга знаете, че аз смятам като основна причина за рака менталния и емоционален стрес и разбира се, начина на хранене, но медицинската професия изцелява рака само при 2 до 3% от болните, според данните на д-р Симончини. Освен това знаем, че 24-27% се възстановяват, без да правят нищо, така че медицинската професия убива 21% от тях. Освен това знаем, че всеки има ракови клетки още от раждането си. Имунната ни система се справя с тях и ни поддържа здрави.

Според нашето изследване в Европа всеки човек има 6 до 10 пъти в живота си рак и ако не прави нищо за него, обикновено минава от само себе си. Според изследванията на мен и мои колеги вече никой не умира от рак – всички умират от страничните ефекти от лечението му. Ракът е най-ефикасното средство за правене на пари в историята на медицината.

Не ви позволяват да лекувате рака. The American Cancer Society  e една от най-големите причиняващи смърт организации с това, че не дава достъп до естествените начини за лечение на рака, които не дават странични ефекти.

Според законите в САЩ вашият лекуващ лекар трябва да ви приложи облъчване или химиотерапия, или хирургична интервенция, ако ви лекува от рак, защото в противен случай ще си изгуби лиценза или ще влезе в затвора.

Има един лекар в Калифорния, излекувал раково болни пациенти с витамин В17, на който му е отнет лиценза и който е вкаран в затвора за това. Ето какво става в САЩ днес – има достатъчно много начини за лечение на рака, всички те знаят за тях, но всичко опира до парите.  Изкарват много пари от раково болните пациенти – при това няма значение дали пациентът има рак, или го лекуват от рак.

Например рака на гърдата – отнема 7 до 10 години докато се получи тумор с размер, достатъчен, за да бъде диагностициран. След това го диагностицират и изкарват акъла на нещастната жена, като я карат да се оперира незабавно, или в рамките на следващите 3 дни, или да се облъчи, или да се подложи на химиотерапия, докато всъщност тя има толкова много време, за да помисли, за да се информира, да разпита други хора, които не са се подложили на такова лечение, но все пак са се излекували.

Моето послание е: „Ако някой използва страх, за да ви манипулира, греши. Те знаят, че това не е правилно – затова никога не ви дават време за размисъл. Ако спазвате здравословна диета със сурови храни, ако ядете ядки, семена и здравословни протеини и т.н., значи имате всичко. Добре е да ядете риба, но тя е толкова токсична в днешно време.

Аз препоръчвам, ако хората не се чувстват добре, веднъж седмично или веднъж на всеки две седмици да ядат органично говеждо от пасло трева животно, защото вероятно имате недостиг на хранителни вещества, тялото може да работи само като цяло, а често липсващите вещества са в месото. Затова препоръчвам два пъти месечно да ядете такова месо.

Какво бихте препоръчали на някой диагностициран с рак, който няма как да се свърже с вас, няма пари да дойде в клиниката Ви, но който трябва нещо да промени. какво бихте препоръчали?

Гледайте моите клипове в Youtube. Те може да ви предпазят от вземането на прибързани решения, защото аз не се страхувам да говоря истината; слушайте моето радиошоу, вижте линковете от моя сайт . От моето радиошоу отидете в рубриката Архиви и чуйте там интервюто, което 4000 души седмично свалят.

Трябва да пиете по един галон вода дневно с органична морска сол в нея; много важно е да приемате достатъчно сол, но не яжте трапезна сол. Трябва да сте достатъчно хидратирани, за да отстраните токсините от тялото си и то да стане по-здраво, спазвайте диета със сурова храна, вземете си капсули витамин В17, прегледайте книгата ми за супер храните и добавките, които ще ви дадат енергия; трябва да определите основната причина за намаляването на вашата енергия – това става поради ментален и емоционален стрес и начин на хранене.

 

Д-р Колдуел: „Единственият отговор спрямо рака” – Част 8

(Това е последната част от интервюто с д-р Колдуел. Усъвършенстването идва с практиката, но медиците не са дори близо до съвършенството.)

Аз не препоръчвам на моите пациенти особени упражнения. Двадесет минути ходене пеша дневно е абсолютно достатъчно според мен. Важно е да намалите нивото на стреса, защото той отнема много енергия, както и вълненията и депресията, а най-много от всичко – ацидозата, която те предизвикват.

След като вземете предвид всичко това и направите необходимото, преди всичко ще започнете да спите добре, а вие можете да се излекувате и регенерирате само ако имате дълбок и осигуряващ почивка сън. Ако стомахът ви е пълен, не можете да имате такъв сън и да се възстановите.

Трябва да отстраните нещата, които ви намаляват енергията, работата, която не харесвате, компромисите, които ежедневно правите срещу себе си, тревогите, съмненията и страховете ви, доверието в себе си, любовта към себе си – ако не обичате себе си – ще умрете, повярвайте ми. Трябва да обичате себе си, да изграждате успешни връзки със своя съпруг и деца, със своите съседи, с членовете на вашата църква – това са важни неща. Помнете, че ние сме групови животни и имаме нужда от група, от хора около нас; ние сме социални същества – ако сте сами, ще умрете, защото няма да можете да регенерирате себе си. Ние сме като батерии, които се зареждат  взаимно с енергия. Обградете се с позитивни хора, отстранете онези, които са негативни и ви теглят енергията. Има хора, които по този начин направо ви убиват в буквалния смисъл на думата. Така вашият живот ще се промени наистина много бързо и драматично.

Моята книга струва 19 долара. Първият тираж свърши за 4 дни и половина. Вторият се разпродаде за 2 седмици. Третото издание излезе преди 8 седмици. Ясно е, че трябва да се храните правилно, за да положите основите на поне наполовина здраво тяло, трябва да имате ментално, емоционално и духовно здраве, за да бъдете здрави и да оставате здрави. В противен случай това няма как да стане.

Говорете с хора от вашето паство, с хора, които мислят като вас, защото изцеляващата сила на хората, които ви заобикалят, могат да направят огромна разлика. Обградете се с позитивни хора и непрекъснато се образовайте, проучвайте и разберете, че излекуването на рака не е нещо невъзможно за разбиране, просто се доверете на инстинктите си и използвайте здравия си разум.

Източник: instinctbasedmedicine.com

Превод: Емилия Манолова

 

Емилия Манолова от 15 години чете и превежда предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на iskri.net. Липсата на средства и пречи да ги издаде и разпространя сред повече хора. По-долу са проектите, които биха донесли огромна полза на всеки. Ако резонирате с някой от тях, ако имате материални възможности и желание да ѝ съдействате, можете да се свържете с нея за повече подробности.

„Лечение на рака със сода бикарбонат” – на адрес curenaturalicancro.com/bg/ можете да видите безплатно вече преведените от нея начини за лечение при различните видове рак и да се възползвате от тях. Нейното огромно желание е час по-скоро да се закупят правата над книгата и тя да се издаде на български, макар и в малък тираж.

Къщи от сламени бали – превела е книга – практическо ръководство за строителство на къщи от сламени бали iskri.net/zefira, но няма възможност да закупи правата за нея и да финансира отпечатването й на български.

Ведически лекции – изключително ценна информация от ведическите писания за семейството, формирането на определени качества на характера, духовното развитие и др. Някои от вече свалените и преведени лекции можете да видите на iskri.net/zefira – можем да ги издадем като книга или поредица от брошури.

Ииссиидиология – „Безсмъртието е достъпно всекиму” – поредица от 7 книги със свалена от будхичния план конкретна информация за паралелните реалности, дава се за пръв път на човечеството – много ценна и за сериозните учени по света и за всеки, който желае да постигне съзнателно префокусиране в желаните от него реалности, тоест реално безсмъртие. Трябва да бъдат издадени, макар и отначало в неголям тираж поради високата честота на вложената в тях информация. Дори прочитането на няколко страници променя цвета на аурата на четящия. Първите 3 книги от поредицата вече е превела, но поради липса на средства все още не са издадени. iskri.net/zefira

 

Ако желаете да помогнете тази Уникална Жена със средства за някой от горните проекти, можете да използвате следните банкови сметки:

Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul


Нейният сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса

 

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе