Лъвът “Национална съпротива” ще изяде глупавия хомосексуалист

в България

Във връзка с общественото манипулиране от страна на гей-организаторите, че сме били излъгали за нашето събитие, ние от “Национална съпротива” искаме да кажем, че когато сме информирали столична община (януари месец), че имаме лятна кампания за почистване на боклуците в София, “София прайд 2017” още не е бил заплануван и организиран! Следователно ние искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас? Нали се страхуваха от нас?

Ситуацията изглежда по този начин: “Свободен човек (в случая хомосексуалистите) отива на посещение в зоологическата градина. Когато стига до клетката на лъва (ние от “Национална съпротива”), въпреки, че знае, че ще бъде изяден ако влезе в нея, той все пак го прави и бива почти смъртоносно ранен. След тази случка, той започва да се жалва, заплашва и съди ръководството на зоологическата градина. В сигналите до институциите той пише, че е бил добронамерен и е искал просто да се възползва от правото си да се разходи”, а за лъва се знаело отдавна, че е агресивен и опасен.

По подобен начин се развива и тазгодишната организация на “София прайд”. Хомосексуалистите имат възможност да се разходят на много места в София, но те избират мястото, на което ще бъдем ние. Най-смисленото обяснение за нас е, че за да претендират за привилегии, те трябва да се изкарат жертви, жертви на собствената си наглост, извратеност и ненормалност.

Въпреки целия този театър от страна на НЕнормалните, ние ще бъдем на паметника на съветската армия и ще си проведем кампанията “Да изчистим боклука на София”, пък да става каквото ще с хомосексуалистите и техните претенции!

Пуснали сме сигнали до редица институтиции, включително МВР и ДАЗД, с описание на рисковете и нарушенията, които ще има по време на парада.

“Национална съпротива”

Връзка с нас:
0877201997 – Благовест Асенов
0877292716 – Николай Йовев

Национална съпротива | Обръщаме се към цялата българска общественост и народ: „Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на паметника на съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора искащи да изчистят София от боклука

Лъвът "Национална съпротива" ще изяде глупавия хомосексуалист by

Последни от България

Отиди Горе