Кутев към депутатите от ГЕРБ: 18 от вас са били членове на БКП, вдигнете ръце, защо се криете!?

в България
18 души от парламентарната ви група са били членове на БКП, вдигнете ръце, защо се криете

 Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев в отговор на декларацията на Спас Гърневски от ГЕРБ, предаде „Фокус“.

Кутев подчерта, че той и Корнелия Нинова никога не са членували БКП, обаче Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 души от ПГ на ГЕРБ са членували. Той обясни, че е в декларацията си от петък е цитирал книгата на депутат от ГЕРБ и не си е позволил да цитира името му. Той попита защо Гърневски праща БСП чак в Сибир.

„Лошото е, че допускате това говорене в обществото. Миналата седмица ставаше дума за това, че държавата има нужда от смислена идеология, че смислената идеология разделя лявото и дясното“, каза Кутев. По думите му вчера на КСНС е трябвало да става дума за заплатите на военните, а не за военната техника и самолетите.

„Всяко едно решение на България може да има и лява, и дясна част. След 25 години Преход ние трябва да търсим левите решения. Не съм говорил за лагерите, както не съм говорил за безочието на хората, които сменят по пет политически сили“, заяви Кутев. Той подчерта, че баща му е бил почтен човек и е бил заклет комунист.

„Аз се гордея с това“, изтъкна Кутев. По думите му баща му никога не е нарушил законите на страната.

Междувременно след това парламентарната група на БСП за България“ напусна пленарната зала и в момента провежда заседание.

 Епицентър.бг

Чичковите червеноТИКВЕНИчета: Кой какъв е бил в БКП преди да стане шеф в ГЕРБ

 

Чичковите червеноТИКВЕНИчета: Кой какъв е бил в БКП преди да стане шеф в ГЕРБ

 

 

Кутев към депутатите от ГЕРБ: 18 от вас са били членове на БКП, вдигнете ръце, защо се криете!? by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе