Край на политическата коректност – не съжаляваме, че сме бяла раса

в ПО СВЕТА

В последните години не просто народите на Европа, а бялата раса, основно представена на стария континент, която и тъй е малцинство на планетата (замисляли ли сте се върху това?), е обект на яростна геноцидна атака. Гледали се на събитията от този ъгъл? Тя се осъществява от безгръбначни политически лигльовци и престъпници към собствените им народи из цяла Европа.

Дали го виждате или не, зависи само от това доколко сте засегнати/сте жертва на този процес. Работата е там, че залисани в осигуряване на материален просперитет, а може би за мнозинството просто оцеляване, ще мнозина ще пропуснат да видят „голямата“ картина, от която става ясно защо нещата се случват така в нашите малки мащаби.

Как може да забравим собствената си история? Да забравим за страданията на поколения от собствените ни предци, да забравим саможертвата им…? Как? Как може да слушаме по новините предателите на рода ни да обясняват как щели да заселват със субекти с неизяснен произход обезлюдените ни села. Преди башибозуците минаваха и колеха и бесеха и все пак селата оцеляваха. А сега някакви изродени умове просто се гласят да им ги подарят?!?!

Как може да чуваме това и кръвта ни да не кипва? Толкова ли е разредена с интернационална либерална или левичарска помия? Не ми се ще да вярвам. Този клип е само едно подсещане. Той не дава отговори, защото първо хората трябва да започнат да си задават въпроси. Той само показва позицията на хората, които вече са разпознали и „голямата“ и „малката“ картини, и са заели своята позиция, откъде се опитват да кажат на повече хора

ОТВОРЕТЕ ОЧИ СЕГА, ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО!

Мислете за себе си, за поколението си, за семейството си, за народа си, за расата си като на ЗАСТРАШЕНИ. Ако вие, платените либерални самоубийци мислите да пълните коментарите под клипа с помията си, откажете се – коментарите ще бъдат изтривани./ Видеохроники


Планът “MENA“: САЩ (т.е. световното еврейство) създават нова раса хора — “MENA“ (Middle East North Africa)


Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса


Броят на мюсюлманите в Европа e достигнал 44 милиона