вашият виртуален всекидневник

КРАЙ на ГМО- то на путриотите! Агент Иван отива при Гоце, Валери гушка Волен

в България

Напрежението в редиците на “Патриотичние фронт” расте. Агент Иван не може да преживее, че Симеонов не отстъпи да вземе министерското кресло. Те не можаха да се обединят за обща кандидатура за президент. В същото време се оказва, че и двамата са се прицелили в президентското кресло и никой не желае да се примири с второстепенното “вице”.

Скандалите не стихват – огромно неразбирателство е предизвикал и Изборният кодекс. Каракачанов настоявал за по-мека позиция за секциите в чужбина, защото се тревожел от негативните реакции в обществото. Затова хората от ВМРО наричали промените в изборното законодателство “Изборният кодекс на Валери Симеонов 2”.

В момента и двамата се оглеждали как да се отърват от “сътрудничесвото” си. Валери Симеонов гледа към “Атака”, а Каракачанов търси къде да се прилепи.  Единственото, което спъва Симеонов е, че няма структури по места. Ако Симеонов и Сидеров се разберат, те могат да вкарат 45-50 депутати, както лидерът на “Атака” бе пресметнал преди време.

Каракачанов пък обмисля да се събере с партията на Агент Гоце – АБВ. След като от АБВ обявиха обединението си с “Гергьовден” и “Народен съюз”, за Каракачанов било естествено да се влее в редиците с тях. Другата му опция е да се обедини с евентуална формация на Радан Кънев, ако така се учреди./BNews.bg

Loading...
loading...
loading...
КРАЙ на ГМО- то на путриотите! Агент Иван отива при Гоце, Валери гушка Волен by

Последни от България

Отиди Горе