Корман Исмаилов: Бурките не са заплаха за обществото

в Некатегоризирани/НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

”50-100 бурки толкова сериозен проблем ли са”, попита Корман Исмаиловпо БНТ. ”Лично аз не приемам тази форма на закриване на публично място, но защо този казус беше представен като заплаха за обществото, като такава няма”.

„Водеща трябва да е политиката и позитивните действия. Трябва да има повече права, съпроводени с отговорности“. Това каза в ефира ба БНТ народният представител Корман Исмаилов.

„Все още е тоталитарен режим на управление сред партиите. Отговорността им пада върху това да са по-близо до избирателите. Относно гласуването в чужбина, мисля, че всичко бе насочено върху българите, които ще гласуват в Турция. Там и държавата работи за това да манипулира процеса, но основна е ролята на партиите, които изискват да имат ресурс“, заяви още той.

„Подкрепата, която досега сме имали от Турция, ще намалее“, смята Исмаилов. „Не лесно се обръща този вот и сега със забраната на Ахмед Доган и други фигури, е ясен сигнал за българските турци и мюсюлмани. Там, докъдето доведоха нещата, е крахът“, категоричен е Корман Исмаилов.

източник: frognews.bg