Кои са тайните инвеститори на Р.Овч. за АЕЦ “Белене”?

в България

Вчера пак пуснаха патологичния лъжец Р.Овч. по една доказана антибългарска телевизия да се гаври с матряла, като му внушава, че имало, там някъде, тайни, но много богати и надеждни западни инвеститори, които били безгранично готови да си изсипят парите в гьола на АЕЦ “Белене”.

След това и всички останали “националноотговорни медии” мълниеносно разпространиха поредната воняща партенка на инкасатора. Той нямал право да назовава инвеститора, а това трябвало да стори неговата приятелка и министър на енерГЕПИката.

Докато се разиграваше този пасквил аз се “разхождах”, с помощта на Gogle Earth по улиците на южния руски град Волгодонск, Ростовска област. Напоследък често се разхождам там и даже вече го познавам по-добре от родния ми град Драгоман. А причината да се опитвам да го опозная, е, че всички мои наблюдения, анализи и изводи, свързани с грабежа АЕЦ “Белене”, сочат, че именно от този град ще дойдат един ден ядрените реактори – ментета, които уж са били произведени от друг завод (край град Санкт Петербург). В град Волгодонск се намира завода Атоммаш, който има много произведено подобно старо желязо, още от времената на Михаил Горбачов, което няма какво да прави и с удоволствие се опитва да ни пробута. Това никак не е трудно, като се има предвид качеството на управниците у нас.

И така аз си се “разхождам” из улиците на Волгодонск. Приближавам завода Атоммаш, а в страни от него виждам няколко комина и градирни. Реших да разузная и така стигнах до главния вход на обекта. И ето какво видях там (за по-добър преглед на снимката кликнете с мишката върху нея):

Оказа се, че това е ТЭЦ (ТЕЦ = Топло Електрическа Централа), която обезпечава с топлинен ресурс завода Атоммаш. Така да се каже – сателитно предприятие. Това че обектът е ТЕЦ се вижда от табелата на бялата стена, в дясно на снимката. Но какво виждаме под обозначението на предприятието? Какво? Какво виждаме? Още едно стилизирано трибуквие. Много добре познато и често “благославяно” в България? По всичко личи, че въпросният ТЕЦ е собственост на компанията Лукойл? (Ако някой се съмнява в достоверността на снимката, в долния десен ъгъл, в сивата полоса са посочени географските координати на мястото, така че всеки може да го провери.) И ние в България си имаме един Лукойл. И даже държавата България има свой представител в Надзорния съвет на “Лукойл – Нефтохим”. И този представител … Неговото име! Той е! Р.Овч.!

Точно така. Преди близо ШЕСТ седмици министър енерГЕПИка обеща да го изрита от топлия стол, но това все още не се е случило и не е сигурно, че скоро ще го бъде.

Сега стоплихте ли, как работи схемата? На Атоммаш му трябват свежи парички, за да се разплати със сателитите си, един, от които е собственост на Лукойл. В същото време има и старо желязо, от което с удоволствие ще се избави, срещу тлъсти суми. Кой е готов да плати за старото желязо? Кой? Кой е толкова добър и щедър? А?

Е, питайте Р.Овч. Все аз ли да ви отговарям?

Истинси инвеститори за гьола естествено няма, независимо, че други “медии” побързаха да ни подхвърлят обичайните заподозрени от френския клон на ядрената мафия. Целта е да платим старото желязо от Волгодонск, а после инвеститорите ще се изпарят. След това всички представители на политико-енерГЕПИйната мафия с години ще ни обясняват и ще имитират противоборство на мненията, как това се е случило, но ние трябва да го приемем, примирим, платим и да се подготвим за следващия грабеж.

В град Волгодонск има още интересни обекти, които потвърждават схемата с пробутването на реакторите – менте. И те не се намират непременно в близост до завода Атоммаш, както примера с горната ТЕЦ. Жокер? Има един обект, в центъра на града, на ТРИ километра от главния вход на Атоммаш, по права линия.

От къде го знам ли? Ами аз редовно си чета Решението на арбитражния съд в Женева, срещу НЕК, по казуса АЕЦ “Белене”. То е богат източник на нови и много интересни открития. Дали някога ще ви кажа кой е новият обект? Ъ-ъ! Съмнявам се. Интересът на жертвите към разкриването на престъпленията срещу самите тях е под санитарния минимум. На практика основно ядрената мафия се ползва от разкритията ми, за да замазва следите си. Този факт изисква преразглеждане на подхода.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Кои са тайните инвеститори на Р.Овч. за АЕЦ "Белене"? by

Последни от България

Честито!

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“ Share the post "Честито!" FacebookGoogle+LinkedInTwitterVKontakte Честито! by The
Отиди Горе