Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

КОИ СА РЕПТИЛИИТЕ

в Свят
Loading...

Днес се говори много за рептилии и извънземни, особено в книги и интервюта на Дейвид Айк.

Кои са рептилиите и трябва ли да се страхуваме от тях?

Теорията за рептилиите не може да се докаже, както не могат да се докажат теориите за произхода на земята.

Как са се появили рептилиите на планетата?

И имат ли те генетична връзка с човешката биология и ДНК?

Предполага се, че рептилоидите имат важна роля в еволюцията на хората. Предполага се също, че съществуват стотици и хиляди планети, които приличат на нашата, населени с подобни на хората същества.

И учени, и езотерици се придържат днес до тезата за създаването на цялата звездна система, галактики и вселената от един източник. От една точка възникнали и се разширили те. Затова всичко живо и съществуващо е самият Първотворец, който извършва своето пътешествие.

Кой е създал земята?

И как с продължението на енергията на Първотворящата причина са били създадени групите същности, които наричаме Богове-творци?

Тези богове-творци започнали да експериментират с тази енергия-първоизточник. Така била създадена т. нар. междугалактическа йерархия. Дори бил създаден един великолепен план за създаването на земята на междугалактически център на обмяната на информация.

Учени и езотерически изследователи твърдят, че днес съществуват техни портали за земята – това са Бермудите, Тибет и Египет и други места. През един от порталите се осъществява някакъв контрол над представителите на отделни групи Рептилоидни нации.

Земята – място на генетични експерименти?

Много цивилизации са отдали части от своите ДНК, за да участват в създаването на съвършен генетически код на земята. Хора и животни представляват всичките разнообразни генетични манипулации, привнесени от други цивилизации.

Някога планетата земя била център на Светлината и Жива Библиотека.

Първостроителите на земята били членове на Семейството на Светлината. Светлината това е информация, това е съзнание. На земята преди около 500 хиляди години съществували много развити цивилизации; те били по-древни от Атлантида и Лемурия. Учени открили няколко следи от древни цивилизации, които са на десетки хиляди години. Но земята била лакомо парче за някои междупланетни цивилизации.

Затова често заради нея ставали конфликти. Преди 300 хиляди години една група богове творци завзели земята и сметнали, че могат да правят каквото искат. Единствената цел на тези същности било управлението и подчиняването на населението на земята по това време.

Новите същности, завладели земята, били и майстори генетици. Те използвали планетата за своите егоистични цели.

Във всяка материя има съзнание

Човешкото съзнание има електромагнитна природа, т.е. то свободно приема и отдава информация. Ако се въздейства по определен начин на съзнанието, може да се получи източник на енергия или храна. Така тези същности завоеватели се опитвали със страх, безредици и хаос да подчинят хората.

Първоначално хората били създадени с 12 спирали ДНК, дадени от различни цивилизации. Новите завоеватели демонтирали първоначалната ДНК и оставили само двойната спирала, която днес хората имат в генотипа си. Тази спирала отговаря за оцеляването им. Затова и днес хората се занимават основно с това да оцелеят. Така управляват и контролират човечеството.

Но съществуват и същности, които се опитват да въздействат не със страх, а с любов. Тяхната цел е да преведат вибрациите на земята на честотата на любовта.

“Тъмното семейство”

Сега нека да се спрем на онези същества, които нахлули в плана на Първостроителите, извършили генетична промяна у хората в посока двойната спирала вместо 12-те изначални спирали. Тези космически пришълци или завоеватели се наричат “Тъмното семейство”, или “Тъмните ризи” в термините на Първостроителите, или Рептилии, или Рептилоидна раса, в човешкия лексикон. Не бива да се говори за цялата група Семейство на Рептилиите, а само за онази част, която решила да измине пътя от Тъмата, а не от Светлината.

Може би не трябва да ги съдим: те просто са станали такива в хода на еволюцията. Техният живот е основан на страха и неуважението към живота на другите. Тези космически същества са и хора, и рептилии едновременно.

Хората не са раждани само от хора. Всички същества се раждат за усещане на мирозданието, за да събират информация за него и заедно с други да постигнат този опит от мирозданието.

Така именно Гущерите, или Рептилоидите минали през портала в Близкия изток и завзели земята преди хиляди години. Там, на Близкия изток, и досега съществуват техните подземни и пещерни бази. Чрез този портал се осъществява управлението на човечеството.

Но и сред Рептилиите има добри и зли.

Как са възникнали Семейството на Рептилиите и расата на рептилиите

Някога семейството на Рептилиите било духовно развито и много доброжелателно. Заедно с други видове същества те дошли на земята за участие в общия генетичен проект наречен “Живата библиотека”.

Расата на Рептилиите, или както още ги наричат – Лизийци, е много важна съставна част от цялата наша генетична линия на предците. Тези Рептили, или Събрание на Съзнанията е цялото разнообразие на съществуващото на земята. Това е нашето наследство, звездните ни корени и звездното ни минало.

У всеки човек има рептилоидна същност

Рептилиите са много древна раса, която владее майсторството на генетиката. Трябва да знаем, че Съзнанието на Рептилиите се намира в цялата ни биологична структура. Дори да вземем факта, че в основата на гръбнака на всеки човек в сгънато състояние се намира точката на мистичната енергия Кундалини, която езотерици изобразяват като змия.

Рептилен отдел в мозъка

В мозъка има част, която отговаря за рефлексите и нисшите желания на човека; наричат я още “тъмна страна на човека, алтер его, или животинска същност”; в медицината тази част се нарича “рептилен отдел в мозъка”.
Много филми разказват за дракони и други персонажи, което е свързано с тази древна и много духовна като цяло звездна цивилизация.

Рептилоидите на земята

Някога Семейството на Рептилиите дошло на земята заедно с други същества с много благородна цел – създаването на междугалактическа генетична банка и Жива Библиотека за обмяната на междугалактически опит. Но между отделните групи рептилоиди на земята възникнали конфликти и разделение. Желанието за власт е едно от висшите желания в мирозданието. Затова на този етап възникват понякога препятствия в еволюцията.

Хората са същества с много измерения и само една наша част в нашето цяло космическо “Аз” присъства на земята като хора. Паметта за нашето звездно родословие, включително и за родословието на Рептилиите, се намира в клетките на тялото ни.

Какво означава звездно родословие?

За да разберем какво представлява звездното родословие, трябва да разберем как е устроено нашето съзнание. Всеки от нас може да представи себе си като многослойно същество, в което всяка част има свое отделно дишащо тяло, което е свързано с всичките останали части.

Всеки човек е същност ментална, духовна, енергийна, емоционална, физическа и всичките тези тела са свързани помежду си с тялото на Светлината. И това тяло на Светлината ни свързва с всичките същества на Светлината във всичките вселени, образувайки единно цяло. Ето това е нашето общо звездно родословие.

Славните дракони нямали имена и постоянна форма. Те съдържали в себе си много личности и лесно можели да променят формата си. Те били носители на голяма сила, точно такава, каквато съществува и в нашето тяло, но от нея те се отрекли и я потискали.

В земните езотерични традиции тази огнена сила, сила за живот, се нарича Кундалини или змия. В целия свят присъства символиката на нашите прадеди рептилии, особено в Китай.

Тези създания, тези древни същества, живеят около нас, но в невидими за нас измерения, затова не ги виждаме. Тези древни дракони чакат и макар и да искат да бъдат открити от нас, искат да се върнат на земята, за да ни предадат онова, което им е известно. И може би затова е нужно хората да променят честотата си, която ще им позволи да ги видят.

Много езотерици и изследователи на подобни явления смятат, че може хората да се свържат с останалите Светли от рептилоидите и да им позволят да лекуват рани с помощта на родовото дърво и родословието. Изцелението е движение напред, еволюция, това е връзка с всичко съществуващо.

Те смятат, че отстъпвайки малко назад, може да преосмислят своя поглед върху живота, върху себе си и космоса, както и своето родословие и ролята на Рептилоидите в историята на земята.

Рептилоидите управляват света, смята Дейвид Айк.

Росица Тодорова,Издателство”Распер”

П.П. И Путин е на същото мнение.

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе