Когато някой непрекъснато казва „Ритни ме“, в крайна сметка здраво ще бъде изритан

в България

ЗАЩО ДРАЗНЯТ ТЕРОРИСТИТЕ

Фабриката за дързости работи неспирно. Известен социолог – известен главно с това, че е на всяко гърне мерудия – тия дни цитира друг известен преброител. Той пък имал „любопитна идея“.


Ето каква:


„Терористите да бъдат погребвани по начин, който тяхната религия изключва.  В една от версиите, ако те кремират, не отиваш в Рая“.

И сега голямата глупост:

„Защо да не се въведе закон, че терористът се кремира?  Не звучи много либерално.  Но за такива случаи либерализмът трябва да бъде изоставян“ – край на цитата. 

Тези типове си играя с Огъня. Закон за Рая искат да се направи!  Смелчагата не споменава къде да стане това – но като се има предвид, че открай време смята българите за балами, вероятно нашият Парламент трябва да го приеме. И след това да задължи и парламентите на другите страни от ЕС да го спазват.

Свят може да ти се завие от подобни дуращини. Но сериозни вестници им дават публичност. А в кой Рай отиват такива нахалници, които дразнят Дявола – но за ваша сметка? Те надминават дори хулиганите от „Шарли Ебдо“. И няма ли най-сетне медиите да избягват подобни предизвикателства? Глупостта на някои автори няма как да я кремират – но поне да не я разпространяват.

Както е казано, когато някой непрекъснато казва „Ритни ме“, в крайна сметка здраво ще бъде изритан.

Кеворк Кеворкян, Фейсбук

loading...
Когато някой непрекъснато казва „Ритни ме“, в крайна сметка здраво ще бъде изритан by

Последни от България

Отиди Горе