Китай за пръв път намекна за използването на оръжия с извънземни технологии (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА

В нова компютърна симулация на бойни действия са представени кадри, където се използват свръхпрецизни оръжия, базирани на извънземни технологии.

Авторът Dabhoo77 е открил много изразителни, многозначни  видеоклипове, пропуснати от мнозина, които показват драматични военни действия.

∗²

Видеографиката е създадена от китайска технологична компания, с оборот от милиарди долари. За миг в това видео се показва небето, и може ясно да се видят, както изглежда, много и ярки сферични НЛО, които използват конусообразно оръжие.

Може би това е начин да се съобщи на света, че Китай има много необичаен вид оръжие на базата на НЛО технологии, което ще   използва, ако някога избухне война между Съединените щати и Китай.

И трябва да се има предвид, че имаме редица такива (има позоваване на материал за присъствието на руски и китайски кораби, които са били наблюдавани край източните и западните брегове на САЩ – YouTube) ,

Публикациите в Китай означават:  „сега сме супер сила в света, и е  по-добре да действате заедно с нас и да следите всяка стъпка, която правите.“

Те очевидно са положили доста усилия, за да създадат това видео и внимателно са отработили всички детайли, така че ние да можем да забележим „белегът на звяра“ – цифрите 666 на кораба. Обърнете внимание на отметката 03:30 във второто видео ∗².
НЕПОЗНАТО