Киборгът Рокфелер: какво е известно за седемте сърца на милиардера

в ПО СВЕТА

 Дейвид Рокфелер претърпява седем операции за смяна на сърца, но нито едно от тях не успява да се „утвърди“ в    тялото  на  богаташа

Американският милиардер Дейвид Рокфелер, който почина на 20 март на 101 години, стана рекордьор не само заради фантастичното си богатство, но и като човек, който е имал най-много сърца.

Известно е, че милиардерът претърпява седем операции за смяна на най-важния мускул на човешкото тяло – сърцето. Последната такава операция му е направена през 2016 г., въпреки всичките възрастови ограничения.

Ако се запитаме  защо е било необходимо да се смени не  едно, или дори две, а седем сърца, си струва да припомним, че човешкото тяло не търпи чужди органи, дори ако са истински. Още след  първата операция по смяна на сърцето, Рокфелер започва да приема лекарства, които потискат имунната система, така че новото сърце да не бъде отхвърлено от организма му.

Въпреки това всички сърца биват отхвърлени от неговия организъм.

В същото време експертите отбелязват, че покупката на човешко сърце винаги включва нечия смърт, следователно, да се купи по законен начин е невъзможно.

В момента всички пациенти, нуждаещи се от трансплантация на сърце чакат на огромна опашка в очакване на възможност да се “освободи“ сърце.

Най-вероятно влиянието и парите  са свършили своето –  Дейвид Рокфелер определено не е чакал за сърце наравно с всички останали. / НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“


България – център на трафика на хора


Еврейски център за трафик на органи в Турция


 (18+) Трафикът на органи в Украйна процъфтява – медиите мълчат (филм – журналистическо разследване)


(Нашите съюзници): Реаниматор разказа как е убивал всичките си пациенти (ВИДЕО)