Киану Рийвс за себе си

в Любопитно

Повечето хора ме познават, но не знаят историята ми. На 3-годишна възраст гледах как баща ми си тръгва. През годините посещавах 4 различни училища и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, отколкото е за повечето хора. В крайна сметка напуснах гимназия, без да завърша.

Когато бях на 23, най-близкият ми приятел, Ривър Финикс почина от свръхдоза.

През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв поглед и през 1999 година Дженифър забременя с дъщеря ни. За съжаление, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от смъртта ѝ и това доведе до края на връзката ни. 18 месеца по-късно Дженифър почина в катастрофа. Оттогава избягвам сериозните взаимоотношения и идеята за деца.

По-малката ми сестра бе болна от левкемия. Днес тя е здрава, а аз дарих 70% от приходите си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват заболяването.

Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки, че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва! Затова, в края на краищата, смятам, че всички можем да се съгласим, че дори в лицето на трагедията, един силен, стабилен човек може да израсте и успее. Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш!
Животът си заслужава живеенето. / Киану Рийвс

 

Киану Рийвс: Виждате ли хората зад мен ?

Киану Рийвс: Виждате ли хората зад мен ?

 

 

 

Последни от Любопитно

Отиди Горе