Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Киану Рийвс – пътешественикът във времето (ВИДЕО)

в Любопитно
Loading...

Уфолози от САЩ направиха невероятно предположение: Актьорът Киану Рийвс се оказва, че е безсмъртен човек, или, най-малкото, пътешественик във времето

Изследователите са намерили и доказателства: сравнявайки снимки на Рийвс с портрети на известни личности от минали епохи, те са стигнали до заключението, че актьорът е поне на петстотин години. Как той е бил в състояние да оцелее в продължение на толкова много векове, без да остарява особено?

Може би, предполагат уфолозите, Рийвс използва извънземни познания в областта на медицината, които му позволяват да удължава възрастта си за неопределено време. В такъв случай той може дори да не е на 500, а на 1 000 години.

Според друга хипотеза, Рийвс е просто пътешественик във времето, който с помощта на технология от бъдещето се движи из вековете. Повече подробности за всичко това можете да научите от видеото (на английски език).

Киану Рийвс е канадско-американски актьор и режисьор, продуцент и дори музикант. Той участва в такива известни филми като „Константин“, „Матрицата“, „Адвокат на дявола“ и много други.

Талантът на Киану, както и уникалната му външност, малко податлива на стареене, вероятно са причинили големия интерес към него от страна на изследователи на паранормални явления. Трябва да се отбележи, че подобни аналогии не се правят за пръв път за биографиите на известни хора: всички ярки личности не само предизвикват обществения интерес, но са заобиколени от ореол на тайнственост и мистицизъм.

 НЕПОЗНАТО

Последни от Любопитно

Целта на корпорации като Монсанто е да направят хората хранително зависими и затова всяка година се избиват хиляди животни, заради измислени болести (ВИДЕО)

Loading... Международните корпорации, разработващи генно модифицирани семена, следват стратегия за получаването на
Отиди Горе