Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Киану Рийвс обяви при какви условия ще се снима в четвъртия филм „Матрицата“

в Свят
Loading...

Холивудският актьор Киану Рийвс, който играе главната роля във фантастичната трилогия „Матрицата“ коментира възможността да влезе за четвърти път в образа на Нео, ако се снима нова лента от поредицата “Матрицата”.

Рийвс и Лоурънс Фишбърн се появиха за първи път заедно от 13 години насам за снимките на криминалния трилър John Wick: Chapter Two (Джон Уик: Част втора), който скоро се появи на екран.

А какво би накарало 52-годишния актьор да се включи в бъдещ проект?;

„Уашовски (авторите на предишните 3 филма) трябва да се включат в проекта. Те трябва да напишат сценария и да снимат филма“, – заяви  Рийвс. Актьорът добави, че „хората умират, а историите и героите в тях -не“.

„Матрицата“  е научно- фантастична трилогия на братя Уашовски (и двамата режисьори смениха пола си след филма – Анди стана транссексуал през 2016 г., а Лари – през 2003 г. Сега те се наричат ​сестри  „Уашовски“).

П.П. Малко хора знаят, че Киану Рийвс  се отказа от хонорара си във втората част на “Матрицата”, за да се увеличат специалните-визуални ефекти… Или, че се отказа от хонорара си, за да може Джийн Хекман да участва в “Аматьорите”… Или, че взе минимален хонорар, за да може в “Адвокат на дявола” да участва Ал Пачино… Или, че дари над 40 милиона долара за борба с левкемията, или, или… 

Последни от Свят

Отиди Горе