Къщата за мазохисти в САЩ е… неправителствена организация

в Свят

В атракциона McKamey Manor в Сан Диего, Калифорния,  хора чакат ред, за да бъдат отвличани, връзвани, измъчвани и потапяни под вода в осемчасов тур, редуващ различни физически и психически издевателства и унижения. И всичко това е напълно законно и измислено за удоволствие на мазохисти. Чакащите да влязат в къщата на ужасите са над 27 000 души.

На клиентите се предлагат забавления под формата на мъчения със силна физическа болка, като част от атракцията е клиентът да се храни със собственото си повръщано. Садо-мазо програмата е предназначена само за пълнолетни,  които подписват предварителен договор, че няма да търсят отговорност от организаторите при неблагоприятно стечение на обстоятелствата.

Удоволствието стартира с отвличане от маскирани хора. Половината от похитителите са доброволци „актьори“, които първоначално са дошли тук като гости, и след това приемат да работят за доставяне на радост чрез страдание на новите клиенти.

По време на целия преход след отвличането, клиентът е измъчван, затварян в клетка, пълна със змии и паяци, пръскан с кръв, принуждаван да яде насекоми. Потапянето на главата в тоалетната също се предлага като услуга. Щом веднъж е започнал, гостът не може да се откаже, и плачът и виковете му за милост не помагат.

Много от играещите ролята на похитители са мъже със семейства и деца, но това не им пречи да нахлузват безмилостно херметически затворен найлонов плик върху главите на клиентите, да ги стягат с въжета до кръв. За тях това  е просто работа и те са доволни, когато клиентът им стeне и плаче от болка. Не издава ли звуци, значи не е измъчван достатъчно жестоко и е далеч от удоволствието.

Преминали през къщата за мазохисти разказват, че издевателствата са не само реални, но застрашават  здравето на гостите. Никой не им обяснява предварително, че дългото стоене под вода  без въздух може да увреди белите дробове и мозъка. Актьорите не предупреждават какво трябва да се прави в определени ситуации. Например как правилно да се обърне човек в пристъп на паника или когато губи съзнание „, споделя един от посетителите.

Интересното е, че къщата на ужасите не развива търговска дейност. Атракционът работи като неправителствена организация  и получава даровете от клиентите под формата на кучешка храна.

Собственикът на атракциона, McKamey,  е морски офицер, с 23 годишен стаж във флота. Той описва етапите на удоволствието: тревожност, страх, отвращение, и, в крайна сметка,  облекчение и щастие.

Първоначално той използва еднофамилната си къща за екстремни изживявания за Хелоуин, предназначени за деца до 15 години, но постепенно се преориентира към по-възрастни клиенти, които търсят по-брутални изживявания.

Целта на собственика е да постигне 100% страх у клиента.

„Ние сме добри в това. Ние сме най-добрите в това”, хвали се McKamey.

Това се постига, казва той, чрез довеждане до физически и психически стрес, докато хората не се пречупят. Няма никакво прекъсване. Всичко се случва едно след друго. Целта е човекът да бъде доведен до безпомощно състояние и да се установи пълен контрол над него.

Всичките извращения, на които са подлагани гостите, се снимат с камера и фотоапарат и се качват в интернет. Самите клиенти също разполагат с копие от филма на собствените им мъчения.

McKamey разказва със задоволство, че несвързаното говорене на клиента, крясъците и повръщането, преминаването на тарантули и хлебарки през лицето му, задължително се снима в близък план.

Не са малко критиците на този вид удоволствие, които определят продуцента на садо-мазото като истински мерзавец, садист и психопат. Но според него, просто му завиждат на успеха.

Последният ден от престоя в имението е специален. В него участват  мазохисти-местни млади жени и мъже, които се подлагат на серия от мъчения за удоволствие на гостите.  Жена на име Суини е редовна участничка в публичните спектакли. Докато тя „работи”, трите й деца седят в другия край на къщата и гледат анимационни филми, без да обръщат внимание на виковете.

Любопитна подробност е ,че чести гости в къщата са хора, работещи за американското правителство и други държавни и обществени институции.

Една от най-известните гостенки на имението е Кристина Бъстер. Тя е командирована от американското правителство като логистичен анализатор в Кувейт и преминава през къщата да тества издръжливостта си, но след петата минута изпада в истерия. След това събира сили и продължава. Когато всичко приключва, и въпреки че е насинена и подпухнала, тя казва, че би се върнала отново. / Между редовете

loading...
Къщата за мазохисти в САЩ е... неправителствена организация by