Кънев към Борисов: Абе, бай Хуй, ти с кого се държиш така, бе?!

в България

“Абе, бай Хуй, ти с кого се държиш така, бе? Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!”. Това заяви тази сутрин лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Нова телевизия по адрес на премиера Бойко Борисов.

Радан Кънев и Бай Хуй (ВИДЕО)

Радан Кънев посочи още, че “в тези избори въпросът е кой ще бие Цецка Цачева”. По думите му ГЕРБ са избрали най-слабия си кандидат за изборите и сега започват да си търсят виновници извън себе си, пише “Медиапул”.

”Ние имаме силна обща мажоританта кандидатура, която няма да се огъне на този мутренски рекет на Бойко Борисов. Защото опитът да бъде огънат Трайчо Трайков по този начин е правен, само че резултатът е бил друг. И не е случайно, че Трайков е кандидат, защото президентът на България трябва да не се огъва”, изтъкна лидерът на ДСБ.

По думите му следващата стъпка, за да има Реформаторски блок, е той да се консолидира до ниво на единна организация.

”Аз ги съжалявам (министрите на РБ – бел. ред.), защото сега Борисов ги вика и ги мъмри като шеф. А нито един човек в нито една партия на блока не е човек без достойнство, който иска подобно унижение”, коментира Кънев.

Миналата седмица премиерът Бойко Борисов заплаши с правителствена криза, като се закани да изхвърли Реформаторския блок от управлението още този вторник. Така предизборната ситуация ескалира в неочаквана посока, тъй като основният сблъсък на вота се очаква да е между кандидатите на ГЕРБ и БСП. / ГЛАСОВЕ


Радан Кънев и Бай Хуй (ВИДЕО)

Кънев към Борисов: Абе, бай Хуй, ти с кого се държиш така, бе?! by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе