Кандидатът за президент на ГЕРБ е Фандъкова! Плакатите вече са напечатани

в България

Абсолютно умишлено бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, с особената форма на главата, отклони манипулативно вниманието към Цецка Цачева, като кандидат – президент на ГЕРБ.

АФЕРА разкри, че кандидатът на ГЕРБ ще е Йорданка Фандъкова. И за целта дори вече плакатите с лика и, като кандидат – президент, са отпечатани. За каква демокрация и избор да не говорим, щом имаме напечатани плакати на единия УЖ кандидат, в иначе вътрешнопартийно допитване, демек състезание.

Криенето, а ла „ретрограден Меркурий“ на „благата“ женичка си има своето обяснение. Всъщност, столичната община е задлъжняла с два милиарда /!!!/, столицата е отврат, а за корупцията и огромните далавери, естествено слугинските медии, на платени щедро от гербаджиите, мълчат. Прокуратурата пък направо мижи, защото е на повикване под шлифера на Бойко Борисов.

Та, Фандъкова ще да е. Не, че има някакво значение сред набелязаните безлични кандидатури на Борисовата партия. А и като е знайна СХЕМАТА за фалшификации на изборите, всичко отсега е ясно. Освен, ако това племе, а не народ, понеже е заспало, тоя път поне се престраши да не излиза изобщо да гласува и наистина да не се събужда цял ден. Масово. За да го духат. Всичките.

Ах, как го няма покойният Цвятко Цвятков, че да ви разкаже една драматична „романтична история“, със съспенс по цветановски… / Afera.bg

Кандидатът за президент на ГЕРБ е Фандъкова! Плакатите вече са напечатани by