Към 17 часа: Червения изтребител уверено пори небето с 27,0 км/ч, Магистралния валяк го следва с 22,6 км/ч

в България

Активността на трибуните е 41,5% от всички, закупили билети за състезанието

Друг зрител в ралито на годината класира най-напред Червения изтребител с 26,4 км/ч. След него е Магистралния валяк с 24,1 км/ч, следван от Родолюбивия орел и Аптекарския гуру – съответно 12,8 км/ч и 11,1 км/ч.

Костеливия орех не се дава и уверено дърпа с 7,2 км/ч пред Синия микрубус, който го следва с 5,1 км/ч.

Следващата група в ралито е на известно разстояние от първите. Азбучния ветеран и Танцуващата с вълци развиват 4,1 км/ч и 1,9 км/ч, съответно.

Зрителската активност на трибуните е 41,5% от всички, закупили билети за състезанието.

Епицентър.бг

Към 17 часа:

Червеният изтребител успокои скоростта, но лети към „Дондуков 2“ в надпреварата за носителя на Голямата купа на България.

Магистралният валяк изостава драматично дори и по пътищата на традиционно неговата София, въпреки че в последните часове натисна педала, сочат данните за средната скорост на състезателите.

Гросмайсторското авторали “Дондуков 2” държи в напрежение цялата публика.

Епицентър.бг следи осемте отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа.

На всеки час измерваме скоростта, с която се движат автомобилите с помощта на водеща автомобилна агенция, и ви информираме за разположението на състезателите по трасето.

Ето представянето на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“ и средната скорост, с която се движат, към 17 часа

Червеният изтребител – 27,0 км/ч

Магистралният валяк – 22,6 км/ч

Родолюбивият орел – 15,2 км/ч

Аптекарският гуру – 10,5 км/ч

Синият микробус – 6,5 км/ч

Костеливият орех – 5,3 км/ч

Азбучният ветеран -3,3 км/ч

Танцуващата с вълци -1,8 км/ч

Следващото измерване на средната скорост ще бъде в 19:30 часа


Ето и представяне на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“:

Магистралният валяк – е известен с това, че избира да се вози само по нови магистрали и досега винаги е печелил състезанията, в които е участвал.

Червеният изтребител – е непредвидим, защото преди да седне зад волана в тази надпревара, е порил небето с истински самолет.

Родолюбивият орел –  участва редовно в автосъстезанията и винаги е разчитал на трибагреника да го подкрепя в най-трудните моменти по завоите.

Аптекарският гуру – се появи изненадващо на пистата, предизвика другите сътезатели с хъса си за висока скорост и настойчиво посяга към купата на ралито.

Костеливият орех – е изненадата на сезона, защото тръгна сам, но на първия завой включи турбото и машината полетя, гонейки бронза.

Синият микробус – е претъпкан от треньори и съветници,  но водачът е спокоен и здраво стиска синия волан.

Азбучният ветеран – е правил доста обиколки на предишните квалификации на рали „Дондуков 2“, знае и малките камъчета по трасето, които сега трябва да избегне.

Танцуващата с вълци –  е хитра състезателка, която трудно пада зад борда и винаги е готова, освен на пистата да премери сили и в словесна схватка с конкурентите си за купата.

loading...
Към 17 часа: Червения изтребител уверено пори небето с 27,0 км/ч, Магистралния валяк го следва с 22,6 км/ч by