Към 13 часа: Червеният изтребител вече е недостижим по пътя си към “Дондуков” 2

в България
Разликата между двамата основни състезатели се увеличава все повече и тенденцията се затвърждава с всеки изминат час

Червеният изтребител вече е недостижим по пътя си към “Дондуков 2” в надпреварата за носителя на Голямата купа на България. Магистралният валяк изостава драматично. Разликата между двамата състезатели се увеличава все повече и тенденцията се затвърждава с всеки изминат час.

Гросмайсторското авторали “Дондуков 2” държи в напрежение цялата публика, според измерванията на Епицентър.бг, койтоо следи осемте отбора, на които спортните журналисти дават шансове за победа.

 

Ето представянето на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“ и средната скорост, с която се движат, към 13 часа

 

Червеният изтребител – 29,3 км/ч

 

Магистралният валяк – 22,6 км/ч

 

Родолюбивият орел – 14,8 км/ч

 

Аптекарският гуру – 9,9 км/ч

 

Синият микробус – 5,8 км/ч
Костеливият орех – 5,6 км/ч

 

Азбучният ветеран -2,9 км/ч

 

Танцуващата с вълци -1,4 км/ч

 

Епицентър.бг

 

Ето и представяне на основните кандидати за купата на Рали „Дондуков 2“:

Магистралният валяк – е известен с това, че избира да се вози само по нови магистрали и досега винаги е печелил състезанията, в които е участвал.

Червеният изтребител – е непредвидим, защото преди да седне зад волана в тази надпревара, е порил небето с истински самолет.

Родолюбивият орел –  участва редовно в автосъстезанията и винаги е разчитал на трибагреника да го подкрепя в най-трудните моменти по завоите.

Аптекарският гуру – се появи изненадващо на пистата, предизвика другите сътезатели с хъса си за висока скорост и настойчиво посяга към купата на ралито.

Костеливият орех – е изненадата на сезона, защото тръгна сам, но на първия завой включи турбото и машината полетя, гонейки бронза.

Синият микробус – е претъпкан от треньори и съветници,  но водачът е спокоен и здраво стиска синия волан.

Азбучният ветеран – е правил доста обиколки на предишните квалификации на рали „Дондуков 2“, знае и малките камъчета по трасето, които сега трябва да избегне.

Танцуващата с вълци –  е хитра състезателка, която трудно пада зад борда и винаги е готова, освен на пистата да премери сили и в словесна схватка с конкурентите си за купата.

Към 13 часа: Червеният изтребител вече е недостижим по пътя си към "Дондуков" 2 by