Какво означават мистериозните думи на папа Франциск: „този месец май… последният..те искат .. ако .. те направят..aпокалипсис..край ..“

в Любопитно

Както научихме от нашия източник от египетския телевизионен канал Sada El Balad, папа Франциск посети  Египет. Тази визита от самото начало се придружава от тайнствени и загадъчни действия и думи на папата.

Той се приземи на международното летище в Кайро и отиде с кола до президентския дворец, за да се срещне с президента. След срещата президентът ал-Сиси и Франциск си размениха подаръци. Светият отец връчи на президента паметен медал на визита си, който изобразява бягството на Светото семейство в Египет.

Нищо тайнствено и мистериозно няма в това. Ако не бяха думите, с които той представи този медал. Според нашия източник, журналистите, присъстващи на срещата са били много изненадани и заинтригувани от думите на папата. Въпреки, че той ги изрича тихо, много от тях чуват тази загадъчна фраза на папата:

“Надяваме се, че след тази година за в бъдеще няма да се появи нов подобен медал.”

След това посещение на папата отиде в офиса Ал-Азхар в Кайро, където преди конференцията се срещна с Върховния имам Al Azhar Ahmed Al-Tayeb. Неформалната среща се проведе в кулоарите на Световния форум за мир, организиран от Ал-Азхар ал-Шариф.

И тук някои от журналистите, които неволно станаха свидетели на тази неформална среща, отбелязаха втората мистериозна странност. Обикновено спокойният папа нещо го развълнувало и бързо заобяснявал на Върховния имам, но при това толкова бързо, че преводачът едва успявал да преведе.

Неволните свидетели на този разговор казват, че „имамът буквално помрачнявал пред очите им.“ .
А те успели да чуят само няколко думи от тирадата на развълнувания папа:

„Този май… последният..те искат .. ако .. те направят..апокалипсис..край ..“

И едно изречение на имама, което той изрекъл доста силно:

„Не бива да се допусне това.“

Така че това пътуване на папата в Египет вече предоставя богата информация за любителите на конспиративните теории.

Трябва да се отбележи, че преди няколко дни Франциск отправи скрито послание към лидерите във видео от Ватикана.

Това видео бе показано във вторник на международната конференция ТЕD във Ванкувър. Както разказват очевидци, видеото е направило голямо влияние върху аудиторията. Всички смятат, че в думите на папата има скрит смисъл. Това не са само думи, а призив към определен кръг от хора, които папата иска за нещо да ги предупреди в категорична форма.

“Моля, позволете ми да кажа това силно и ясно”, – започнал той. ”Колкото по-могьщи сте, толкова повече вашите действия ще повлияят на хората и толкова по-смирено вие трябва да действате. Ако не направите това, вашата сила ще ви погуби вас, а вие ще погубите другите.”

Конспиролозите вече потърсиха помощта на експерти по масонска символика, които разбират, поне частично, скритите жестове на представителите на тайните общества, за знаците и  цифровото кодиране на анонсираните от тях важни събития.

В този клип те анализират всичко – като се започне от това как папата разполага ръцете си, подчертавайки конкретни аспекти от словото си и се завърши с внимателно изучаване на книгите, които „случайно“ са се оказали зад гърба на папата.

Разбира се, всичко, казано в тази реч на папа Франциск, може да бъде разбрано само от тези, за които е предназначено скритото послание, но според анализа на експертите – папата, обръщайки се към определена група хора, ги заплашва с публично оповестяване на някаква чудовищна истина.

А конкретно за това, което ще разкрие, Франциск дори не намеква – контекстно се предполага, че получателите на тази информация знаят за какво иде реч. Но от обръщението се разбира много добре едно нещо – папата не изразява личното си мнение, а сякаш говори от името на някаква група много влиятелни хора, с която има общи позиции.

Източник: BeforeIts News 
Превод: НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

Каква ли мистерия ще разбули на 8 януари 2017 г. папа Франциск? (ВИДЕО)

 

loading...
Какво означават мистериозните думи на папа Франциск: „този месец май… последният..те искат .. ако .. те направят..aпокалипсис..край ..“ by

Последни от Любопитно

Отиди Горе