Какво е общото между г-жа Техноимпекс и г-н Далавери Симеонов: и двамата крадат по закони, гласувани от самите тях

в България

Днес в Нова ТВ Корнелия Нинова посочи патриотарите като желани коалиционни патерици. Ето защо 28-годишната г-ца Техноимпекс, назначена от Иван Костов за директор и присвоила 38 процента от най-голямата ни външнотърговска фирма, на 21 октомври м.г. каза А но не посмя да каже Б.
На този ден г-жа Техноимпекс гневно заяви от трибуната на НС, че фирми на ПФ строят оградата по турската граница. Бясната й реакция бе отговор на обвиненията на Димитър Байрактаров, че неморално присвоила в своя изгода 38 процента от държавната фирма в качеството й на неин управител.
Ала след това Корнелия странно замълча. С публичния рекет към патриота от Бургас тя дискретно му каза: Или ми приставаш след изборите, както пристана на ГЕРБ, или вадя истината за далаверите ти с оградата.
Апропо, през май 2016 г. Далавери Симеонов наложи промени в Закона за обществените поръчки, елиминиращи търговете за избор на фирми при строежа на оградата.
Какво е общото между крадците от ПФ и приватизаторката Корнелия? И тримата “патриоти”, и червената принцеса законно крадат от народа с престъпни закони, гласувани от самите тях. Две години Паричният фонд бе метреса на Борисов, след 26 март трите патриотарски метреси ще пристанат на червената метреса от “Позитано”.
Народе, пак ли ще гласуваш за метреси?

Велизар Енчев, Фейсбук

loading...
Какво е общото между г-жа Техноимпекс и г-н Далавери Симеонов: и двамата крадат по закони, гласувани от самите тях by

Последни от България

Модерният геноцид

Вече се появи първата оферта ПРОДАВАМ електроенергия от АЕЦ “Козлодуй”, за цялата
Отиди Горе